Boställsgatan 12, Mjölby

3 700 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 25 Aug 10:30 - 11:00

    Bokad visning - anmäl dig här

    Mån 26 Aug 17:00 - 17:30

    Bokad visning - anmäl dig här

    Anmäl till visning

    Fastighetsbeteckning

    Vattentorget 7

    Adress

    Boställsgatan 12 - Mjölby

    Kommun

    Mjölby

    Typ

    1 ½ plan

    Boendeform

    Friliggande villa

    Byggår

    2004

    Boarea

    169m2

    Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

    Biarea

    30m2

    Tomtarea

    1 019m2 - Friköpt

    Rum

    6 rok varav 4-5 sovrum

    Område

    Sörby

    Utgångpris

    3 700 000 kr

    21 893 kr/m2

    Familjevänlig husdröm med pool

    Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

    Varmt välkomna till Boställsgatan 12 och denna trivsamma familjevilla om hela 169 kvm. Utöver fina sociala ytor erbjuder den här trevliga villan ett härligt pooldäck, inglasad altan, en behändig tomt med stensättningar samt ett praktiskt garage. Entréplanet är väl anpassat för umgänge med en öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för den större familjen. På entréplan finns även ett sovrum alternativt kontor, sidoentré med tvättavdelning samt ett rymligt badrum i tidlösa toner. En trappa upp finns den mer avslappnande sovrumsdelen med tre sovrum, ett allrum samt ett badrum. När det gäller läget så ligger huset insynsskyddat på en hörntomt och på bara några minuter tar ni er till centrum där allehanda butiker, caféer och restauranger finns att tillgå. Likaså finns inom gångavstånd tågstationen och för er som pendlar är man snabbt ute på motorvägen. Välkomna att anmäla ert intresse!

    Ansvarig mäklare

    Sandra Tidblom

    Reg. Fastighetsmäklare

    0723-23 98 00

    sandra.tidblom@lansfast.se Läs mer om Sandra

    Extra kontaktperson

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-08-25 10:30:00 2019-08-25 11:00:00 40 Bostadsvisning Boställsgatan 12, Mjölby 58,3139956781626, 15,1171667162144 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-08-26 17:00:00 2019-08-26 17:30:00 40 Bostadsvisning Boställsgatan 12, Mjölby 58,3139956781626, 15,1171667162144 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Entréplan

    Välkomnade ENTRÉHALL med klinkergolv. Gediget KÖK i ek från Ballingslöv. Här finns hällspis, inbyggd ugn och micro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Fin matplats intill fönster. Golv trä. Stort VARDAGSRUM med trägolv och kamin. Rummet har utgång till det inglasade uterummet och altan. BADRUM med våtrumsmatta och tapet. Här finns WC, handfat i kommod samt dusch. SOVRUM alternativt KONTOR med laminatgolv. GROVENTRÉ med TVÄTTSTUGA. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsutrymmen.

    Övre plan

    På det övre planet finns ett ALLRUM med generös takhöjd. Golv laminat. Här finns även en praktisk KLÄDKAMMARE samt VINDSFÖRRÅD. BADRUM med WC, handfat i kommod samt badkar. Badrummet har golvvärme (el). SOVRUM med laminatgolv. Sidovind. SOVRUM med laminatgolv. SOVRUM med laminatgolv.

    Tomt

    Fin och behändig trägårdstomt med gröna ytor och stensatta partier. En insynsskyddad berså finns också som ger skön svalka varmare dagar. Tomten ramas på ett trevligt sätt in genom gröna häckar och stenmur.

    Upplåtelseform: Friköpt

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 2004

    2017 Fasaden målades 2006/2007 Färdigställande av övervåning Löpande underhåll av ytskick En vägg i vardagsrum borttagen (möjligt att återställa för den som är i behov av fler sovrum). Vägg mellan hall och kök har öppnats upp.

    Uppvärmning

    Luft/vatten värmepump med återvinning

    Uteplats/Balkong

    Inglasat uterum i anslutning till vardagsrum och trädgårdssidan. Uterummet förlängs genom trädäck och poolanläggningen.

    Bilplats

    Garage med plats för en bil. Stor stensatt infart med plats för flera bilar.

    Övrigt

    Säljaren berättar: Vårt hus ligger perfekt i slutet av gatan. Utanför har barnen kunnat lära sig cykla och spela landhockey utan någon trafik. På gräsängen bredvid huset har kubb och fotbollsmatcher spelats. Trädgården har mycket solyta, men vi älskar vår berså. Där kryper vi in när vi vill ha lite skugga eller bara lugn och ro. I bersån blåser det nästan aldrig! Vår 1,5-plans villa har vi tyckt om för att det är ett väldigt praktiskt hus. Vid jul och påsk får hela släkten plats, vi kan sitta 22 personer i vardagsrummet! Vi har valt att ha sovrummen på övervåningen, så det blir en lugn plats för den som vill ha lugn och ro medans de andra ser på tv eller har gäster. Hade vi inte flyttat hade vår äldste son bytt sitt sovrum för kontoret på entréplanet, eftersom han nu är den som är uppe längst. Braskaminen är annat som vi tycker förhöjer känslan i huset och är en stor mysfaktor i vardagsrummet. Sommarkvällarna ägnar vi oftast i vår inglasade altan, med sken från tända ljus och poolen.

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Fastighetsavgift/skatt:

    8049 kr / år

    Driftkostnad:

    44 042 kr/år

    Elkostnad:

    14 800 kr/år

    Uppvärmning:

    17 876 kr/år

    Vatten/avlopp:

    9 373 kr/år

    Renhållning:

    1 544 kr/år

    Sotning:

    449 kr/år

    Total driftkostnad:

    44 042 kr/år

    Personer i hushållet:

    4 st

    Pantbrev:

    6 st om totalt 2 700 000 kr

    Taxeringsvärde:

    2 436 000 kr varav mark 401 000 kr

    Värdeår:

    2004

    Typ:

    220, Småhusenhet, bebyggd

    Byggnad

    Byggår:

    2004

    Tomtarea:

    1 019m2

    Grund:

    Krypgrund

    Stomme:

    Trä

    Bjälklag:

    Trä

    Fasad:

    Trä

    Takbeklädnad:

    Betongpannor

    Fönster:

    3-glasfönster

    Uppvärmningssystem:

    Luft/vatten värmepump med återvinning

    Vatten/avlopp:

    Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

    Renoveringar:

    2017 Fasaden målades 2006/2007 Färdigställande av övervåning Löpande underhåll av ytskick En vägg i vardagsrum borttagen (möjligt att återställa för den som är i behov av fler sovrum). Vägg mellan hall och kök har öppnats upp.

    Energideklaration

    Energiklass:

    C

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2019-07-10

    Primärenergital:

    90 kWH/m² per år

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor