Budgivning pågår

Moråvägen 3, Mjölby

Aktuellt bud

1 475 000 kr

Utgångspris 1 475 000 kr

Budgivare 1 30/08 kl: 11:41 - 1 475 000 kr

Budgivare 1 26/08 kl: 15:23 - 1 400 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Västanå 2:9

Adress

Moråvägen 3 - Mjölby

Kommun

Mjölby

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1969

Boarea

96m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

1 364m2 - Friköpt

Rum

5 rok varav 4 sovrum

Område

Hogstad

Tillträde

21-10-2019

Utgångpris

1 475 000 kr

15 365 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Bekvämt boende i ett plan

  Välkommen till Moråvägen 3 och denna behändiga enplansvilla. Här erbjuds ett barnvänligt och bekvämt boende med allt samlat på ett plan. Planlösningen är funktionell med fina sällskapsytor och upp till fyra sovrum. Trevligt vardagsrum med kamin samt utgång till inglasad altan. Smidigt uppvärmt via bergvärme ger bra driftekonomi. Stor och insynsskyddad tomt om 1 364 kvm. Trädgårdstomten är mycket välvårdad med flera fruktträd och vackra perenna växter. Här finns gott om plats för både spring, lek och den trädgårdsintresserade. Vidare finns på tomten en friggebod, en redskapsbod samt ett bra garage med asfalterad infart. Infarten har plats för både bilar samt större fordon som till exempel en husbil. Samhället Hogstad består främst av villor byggda mellan 1960 och 1970. Omgivningen är lantlig med goda pendlingsmöjligheter till närliggande orter. E4:an och Mjölby med dess serviceutbud ligger mindre än 10 minuters bilväg bort och en populär förskola ligger inom promenadavstånd. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Sandra Tidblom

  Reg. Fastighetsmäklare

  0723-23 98 00

  sandra.tidblom@lansfast.se Läs mer om Sandra

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Planlösning

  Välkomnade HALL med laminatgolv. Gäst-WC med plastmatta. Här finns WC och handfat. VARDAGSRUM med kamin och parkettgolv. Rummet har utgång till den inglasade altanen samt tidigare förrådsutrymme som inretts till rum. SOVRUM alternativ TV-RUM i anslutning till vardagsrummet och garaget. SOVRUM med plastmatta. Rummet har en hel garderobsvägg. SOVRUM med plastmatta. Här finns en inbyggd garderob. Rymligt DUSCHRUM med kakel och klinker. Här finns WC, handfat samt dusch. SOVRUM med plastmatta. Rummet har en garderob. Funktionellt KÖK med laminatgolv. Utrustning i form av spishäll, fläkt, kyl och frys. Trevlig matplats intill fönster. TVÄTTSTUGA och PANNRUM i anslutning till kök med sidoutgång till trädgård. I tvättstugan finns tvättmaskin, vask samt bergvärmepump.

  Tomt

  Stor och mycket välskött trädgårdstomt. Här finns både perenna växter, flera fruktträd och fina gröna ytor med plats för spring och lek. På tomten finns även en flaggstång.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1969

  2007 Installation bergvärme 2009 Installation kamin Byte av garageport, fjärrstyrd.

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Uteplats/Balkong

  Inglasad altan i soligt läge. På baksidan av huset finns vidare en uteplats i skyddat läge.

  Bilplats

  Garage med asfalterad infart. Grusad parkeringsplats i anslutning till garage.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  20 271 kr/år

  Försäkring:

  3 167 kr/år

  Uppvärmning:

  10 780 kr/år

  Vatten/avlopp:

  4 280 kr/år

  Renhållning:

  1 544 kr/år

  Sotning:

  500 kr/år

  Total driftkostnad:

  20 271 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  5 775 kr (26 046 kr)

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  I uppvärmningskostnaden ingår även hushållselen.

  Pantbrev:

  4 st om totalt 646 000 kr

  Taxeringsvärde:

  770 000 kr varav mark 184 000 kr

  Värdeår:

  1969

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1969

  Tomtarea:

  1 364m2

  Grund:

  Platta på mark

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2007 Installation bergvärme 2009 Installation kamin Byte av garageport, fjärrstyrd.

  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-08-20

  Primärenergital:

  100 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor