Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Lundby Lantdröm 2:41, Norrköping

FRAMTIDENS MELODI- DRÖMMEN OM LANDET NÄRA CITY!

Pris:

3 895 000 kr

Parhus - Norrköping

Projekt Lundby Lantdröm- Arkö Bostad AB
Gå till projektet

Rum: 6 rok varav 3-5 sovrum

Typ: 2 plan

Byggår: 2020

Boarea: 145,6 m2

Tomtarea: 510 m2

Äntligen, efter den eftertraktade första etappen, kan vi nu stolt presentera Etapp 2 i Lundby Lantdröm. Denna etapp är om 10 st boenden planerade i 5 st tvåplansparhus, med en bostadsyta om ca 122,4 kvm respektive 145,6 kvm. Här finns möjligheten att skapa ett unikt boende i parhus på landet, bara 10 minuter från city. Bland gröna ängar och med närhet till naturen ligger Lundby Lantdröm, stressfritt och familjevänligt. Materialvalen är generöst tilltagna för en hög trivselfaktor så som HTH-kök med kvartskompositsten, Kährs parkettgolv och kakel sa klinker från Bricmate. Dessutom 2,70 m takhöjd och vattenburen golvvärme på entréplan. Två planritningsalternativ ger möjlighet till 5- 6 rum och kök varav 3-5 sovrum. Enligt den mycket generösa detaljplanen för området har du även rätt till att bygga upp till 40 kvm inglasat uterum samt 15 kvm fristående förråd. Fastighetsutvecklaren Arkö Bostad som är en del av Arkögruppen har gedigen erfarenhet inom byggnation av villor och parhus. Lummiga caféer, självplock av jordgubbar och fin lantlig natur hör till upplevelsen i Lundby Lantdröm. Det som imponerar är att bara 10 minuter bort finns citypulsen och alla aktiviteter en familj är vana vid att utföra. Ett hem som andas lugn och återhämtning tror vi är framtidens melodi.

Läs mer

Pris

3 895 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Anna Ahlén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-327403

  anna.ahlen@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   RUMSBESKRIVNING

   Välkommen till Lundby Lantdröm och Etapp 2 som består av friköpta och flexibla parhus. Här presenteras ett tilltalande 2-plansradhus om 145,6 kvm med en hörntomt om ca 510 kvm. Huset ligger längst ut på en hörntomt om fem parhus och omfattar 5-6 r.o.k. Entréplanet erbjuder en generös takhöjd om 2,7 m, vattenburen golvvärme, genomgående Kährs 3-stav ekparkett och fönsterbänkar i kvartskompositsten. Planet disponerar entré med klinkergolv och gott om förvaringsmöjligheter. Intilliggande helkaklat wc/duschrum med kvalitetskänsla, tvättrum med Siemensutrustning och samt matplats alternativt sovrum beroende på planlösningsalternativ. Vidare kommer ni direkt in i det stora och tilltalande vardagsrummet som bidrar till den sociala känslan i bostaden. Öppen planlösning mot det exklusiva HTH-köket med kvartskompositskiva och skåp upp till tak, antingen ett kök med separat utrymme för matplats eller ett mer öppet kök med matplats ut mot vardagsrummet. Här har vi hemmets hjärta och knutpunkt. En gedigen ektrappa leder upp till sovrumsdelen, även detta med ett genomgående Kährsgolv och kvartskompositfönsterbänkar, 2,5 m takhöjd. Övre planet omfattar allrum, passande för spel eller en lugn stund, vid behov kan detta enkelt göras om till ett sovrum. Tre sovrum varav ett med fransk balkong eller balkong, tillval, samt ytterligare ett trivsamt wc/duschrum med bl.a. Svedbergsinredning och kakel samt klinker från Bricmate. Möjlighet till en planlösning med walk-in-closet i ett av sovrummen samt separat klädkammare. I ju med de olika planlösningsalternativen kan du forma ett hus helt efter egna behov. Välj mellan tre – fem sovrum! För er som vill sätta en mer personlig prägel finns ett brett urval i standardsortimentet samt extra och attraktiva tillval för hemmets alla rum och till fastighetens yttre sida. Till exempel köksinredning med fler lådor för smartare förvaring, en ljusare parkett eller varför inte altan, carport och fasadbelysning! Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. OBSERVERA Planritningsalternativ 1 är ett tillval, extra kostnad tillkommer. Utbytes-och tillvalsprodukter kan tillkomma. Arkö Bostad förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Rätt till avvikelser förbehålls. Se mer detaljerad information i Projektbeskrivningen.

   ALLMÄNT OM BYGGNADEN

   TAKHÖJD Våningshöjd 2,7 meter bottenplan samt 2,5 meter på övre plan. UPPVÄRMNING Frånluftsvärmepump, NIBE F730. Bottenvåning med vattenburen golvvärme, övervåning med vattenradiatorer. EL Installationer enligt svensk standard ÖVRIGT Utbytes-och tillvalsprodukter kan tillkomma. Arkö Bostad förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Rätt till avvikelser förbehålls. Se mer detaljerad information i Projektbeskrivningen.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plan

   Byggår

   2020

   Boarea

   145,6m2 (Areakälla enligt ritningar.)

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fasad

   Liggande träpanel, vit falsad

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glasfönster Traryd

   Bjälklag

   Trä

   Tak

   Betongpannor, Jönåker Elegant

   Grundläggning

   Armerad betongplatta på mark

   Uppvärmning

   Frånluftsvärmepump, NIBE F730.

   Ventilation

   Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.

   Bredband

   Förberett för fiberanslutning, köparen står för anslutningsavgiften. Fiberanslutning finns som rabatterat tillval.

   Fastighetsbeteckning

   Agetomta 2:41

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   510m2

   Övrigt om tomt

   Tomt om ca 510 kvm, se förrättningskarta. Uppgrusning och grovjustering för permanent garage/carport/uppfart, möjlig garagestorlek ca 20 kvm, vid nyttjande av attefallsregeln 25 kvm. Vidare ingår markplanering till 3 meter utanför hus.

   Vatten/avlopp

   Kommunalt V/A.

   Övrigt

   PRIS I priset ingår anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp samt el. Ingen kostnad för fastighetsskatt på 15 år. 10 års ansvarstid. Kostnader för lagfart, eventuella pantbrev och byggström samt tillval tillkommer på priset. ENTREPRENÖRENS RÄTT TILL ÄNDRINGAR Utbytes-och tillvalsprodukter kan tillkomma. Arkö Bostad förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Rätt till avvikelser förbehålls.

   Servitut och andra rättigheter

   Agetomta GA:2 med ändamål; Lokalgator, lekplats och grönområden. Andelstal 1,0 av 65,2.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Lundby Lantdröm 2:41, Norrköping

   Kommun: Norrköping

   Område: Lundby

   Möjligt tillträdesdatum: 2021

   Boendeform: Parhus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 3 895 000 kr
   FAST PRIS

   Driftkostnad: 22 400 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 10 500 kr/år

   Vatten & avlopp: 4 500 kr/år

   Samfällighet: 1 200 kr/år

   Renhållning: 2 100 kr/år

   Försäkring: 4 100 kr/år

   Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaden är en preliminär beräkning. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. Kostnaden för hushållsel omfattar även uppvärmning.

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Norrköping

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, kommersiella fastigheter eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Hospitalsgatan 3 eller Koppargatan 17 i Norrköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Norrköping!

   Läs mer

   Bobutiken i Norrköping

   Hitta din mäklare i Norrköping

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder