Objektbild

Hyltaskogsvägen 132, Skurup

Stor och fin villa på omtyckta hyltaskog!

Pris:

3 495 000 kr

Friliggande villa - Skurup

Rum: 5 rok varav 2-3 sovrum

Typ: 1 ½ plan

Byggår: 1980

Boarea: 160 m2

Tomtarea: 664 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Snart till salu, anmäl ditt intresse redan idag! Välkommen till Hyltaskogsvägen 132 och till denna välskötta familjevilla i gott skick på hörntomt. Bostaden ligger på ett perfekt läge i Skurup med gångavstånd till centrums alla serviceutbud och i direkt närhet med naturen. Härifrån nås centrum smidigt med gångavstånd på de flertalet gång- och cykelvägarna i området. På Hyltaskogsområdet finns en stor fin lekplats med stora grönytor som passar perfekt för både stora och små och endast några få meter från bostaden nås fin natur och motionsstråk runt härliga Zimmermans backe. Ett mycket omtyckt och barnvänligt läge i byn. Bostaden på hela 160kvm är uppdelat på 1,5 plan och bjuder på en trevlig planlösning. På entréplan finns hela två sovrum, en rejäl tvättstuga med groventré med goda förvaringsmöjligheter, ett väl tilltaget badrum med dusch samt ett stort ljust kök och ett ordentligt vardagsrum med direkt utgång till det inglasade uterummet. På övervåningen finns ett rymligt allrum med möjlighet att uppföra fler sovrum om det skulle vara av intresse. Här finns även ett stort sovrum som sträcker sig över bostadens ena gavel samt ett badrum med badkar och en klädkammare. Bostaden ligger på en hörntomt precis intill ett naturreservat. En fin uppväxt häck ramar in den välskötta & privata trädgården. Här finns rejäla gräsytor för lek och spring. Till bostaden hör även ett växthus, ett härligt inglasat uterum, ett garage för en bil samt en carport med plats för en bil. Skurup ligger med sitt strategiskt smarta läge på perfekt pendelavstånd från t.ex Malmö/Lund. Tågen lämnar perrongerna varje halvtimme stora delar av dygnet mot såväl Ystad och Österlen som mot Malmö och Köpenhamn. Av- och påfarter till E65 finns i Skurup och Malmö är inte längre bort än knappa 30 min. Flertalet skolor och förskolor finns till barnen, ett bra och växande butiksutbud i en välkomnande by som är i ständig utveckling. Varmt välkommen till Skurup och till Hyltaskogsvägen 132!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Therese Malekzadeh

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0705-61 60 70

  therese.malekzadeh@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Julia Persson Rékalos

  Mäklarassistent

  Mobil: 0709-10 17 94

  julia.persson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entré

   När ni kliver in genom dörren på Hyltaskogsvägen 132 möts ni av en ljus och ordentlig hall. Förvaringsmöjligheter finns i de stora garderoberna som inrymmer hela hushållets ytterkläder och skor. En stor fin ek-trappa är belägen här och det är den som leder upp till bostadens övervåning. På golvet ligger ett modernt laminatgolv som även ligger enhetligt vidare in i bostadens kök. Väggarna är målade i ljus kulör. En groventré är belägen i bostadens tvättstuga och leder ut till bostadens framsida och biluppfart.

   Kök

   Till vänster om entrén ligger köket, ett ljus öppet kök med luckor och stänkskydd som går i ljusa, lugna toner. Bänkskivan är av trä och här erbjuds ordentligt med arbetsytor för hushållets matlagning. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, vask, diskmaskin och fullstor kyl & frys. Här bjuds det mycket förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Stora fönsterpartier bidrar till ett enormt ljusinsläpp. Rummet är rejält och här finns gott om plats för en större matplats.

   Bad & Tvätt

   Tvättstugan är belägen till höger om hallen och är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, garderober och vask. Här står även bostadens värmepanna och en groventrén är belägen här, med utgång till den stenlagda biluppfarten på bostadens framsida. På entréplan finns ett större badrum med dusch, WC och kommod med tillhörande spegelskåp. Ett badrum är även beläget på övervåningen och är utrustat med vask, Wc och badkar.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet ligger med fönsterpartier ut mot den privata trädgården. Vardagsrummet är väldigt luftigt med gott om plats för en matplats och en stor soffgrupp. En fin parkett ligger på golvet i vardagsrummet och väggarna är målade i ljusa toner. En fin altandörr leder ut till det inglasade härligt uterummet På övervåningen finns ett stort vardagsrum som går att dela av til fler sovrum, om det skulle vara av intresse. här finns got om plats för en rejäl soffgrupp och mycket utrymme för lek och utrymme.

   Sovrum

   Bostaden bjuder på tre sovrum och med möjlighet att uppföra fler på övervåningen. På entréplan finner ni 2 sovrum som båda är i bra storlek. Det större sovrummet har bra med plats till förvaring av kläder i tre stora garderober. Det mindre sovrummet har även 2 platsbyggda garderober i bra storlek med gott om förvaringsmöjligheter. På övervåningen finner ni ett större sovrum som sträcker sig längst bostadens ena gavel. Ett stort sovrum med mycket gott om plats till en större säng och en soffgrupp.

   Uterum

   Ifrån vardagsrummet nås uterummet på ett enkelt sätt via en altandörr. Ett uterum med mycket utrymme för umgänge och med möjlighet att få plats med både soffgrupp, en stor matplats och mycket mer. Uterummet har skjutpartier vilket bidrar till att man på ett enkelt sätt kan öppna upp och få ännu större plats, integrerad med trädgården och uteplatsen.

   Uteplats & Trädgård

   En uteplats finns integrerad med det inglasade uterummet, en perfekt plats för grillning och avkoppling. Här ligger praktiskt konstgräs utrullat på trädäcket som bidrar till känslan av att det hänger samman med intilliggande gräsmatta. I trädgården finns ett separat växthus, med plats för odling och blomster. Den stora gräsmattan bjuder in till lek och spring!

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 ½ plan

   Byggår

   1980

   Boarea

   160m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fasad

   Tegel & Trä

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glas isolerfönster

   Bjälklag

   Betong & Trä

   Tak

   Betongpannor

   Grundläggning

   Betongplatta på mark

   Uppvärmning

   Luft/luft värmepump + dir.el

   Renoveringar

   2016- Uterum. 2016- Nya köksluckor & ny köksfläkt. 2018- 2 nya ytterdörrar ( Entrédörr & Altandörr ut till uterummet). 2020- Taktvätt. 2020- Ny tvättmaskin.

   Bredband

   Fiber

   Övriga byggnader

   Ett förråd med plats för hemmets alla verktyg och projekt.

   Fastighetsbeteckning

   Luren 1

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   664m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Till bostaden hör ca 4 bilplatser, varav en i garage, en i carport och två på den stenlagda uppfarten.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Skurup Skurup GA:2 ändamål: Radio-tv och/eller tele, Grönområden

   Planbestämmelser

   Stadsplan

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Hyltaskogsvägen 132, Skurup

   Kommun: Skurup

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 3 495 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 1 685 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 299 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 386 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 9 st om totalt 988 244 kr

   Driftkostnad: 19 351 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 14 785 kr/år

   Vatten & avlopp: 4 566 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 524 kr (totalt 27 875 kr)

   Kommentar till driftkostnad: I kostnaden för uppvärmning ingår även all hushållsel. Energiförbrukning 8634 KWH/år. Tillkommer gör kostnad för försäkring 6720kr per år Samtliga uppgifter avs driftskostnader är lämnade av säljaren och baseras på den egna förbrukningen

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Skurup

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnvägsgatan 3 i Skurup, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Skurup!

   Läs mer

   Bobutiken i Skurup

   Hitta din mäklare i Skurup

   Liknande bostäder