Hagavägen 4, Trelleborg

1 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 19 Feb 17:00 - 17:30

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Fastighetsbeteckning

   Gravören 2

   Adress

   Hagavägen 4 - Trelleborg

   Kommun

   Trelleborg

   Typ

   1 ½ plan

   Boendeform

   Friliggande villa

   Byggår

   1937

   Boarea

   76m2

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Biarea

   7m2

   Tomtarea

   673m2 - Friköpt

   Rum

   3 rok varav 1 sovrum

   Område

   Österlid

   Utgångspris

   1 495 000 kr

   19 671 kr/m2

   Välkommen till Österlid

   Charmigt och trivsamt från 30-talet med bevarade originaldetaljer. Bostaden är belägen i östra delen av Trelleborg och den passar perfekt för den lilla familjen. Modernt kök, bra med sällskapsyta och stor trädgård i söderläge med carport och förråd. I närområdet finns både skola, dagis, matbutiker och busshållplats. Välkomna på visning!

   Ansvarig mäklare

   Maria Lundh

   Reg. Fastighetsmäklare

   0708-35 35 88

   maria.lundh@lansfast.se Läs mer om Maria

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-02-19 17:00:00 2019-02-19 17:30:00 40 Bostadsvisning Hagavägen 4, Trelleborg 55,3700585390987, 13,1801184996594 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   Entréhall med klinkergolv och vitmålade väggar. Bra med utrymme för ytterkläder på klädhängare och i en väggfast garderob. Hallen öppnar upp mot vardagsrummet. Här är väggarna ljusa, på golvet ligger fint brädgolv och taket är original sen huset byggdes. Ett mysigt inslag är täljstenskaminen som sprider både värme och välbehag. Vardagsrummet öppnar upp mot matrummet med ljusa väggar, trägolv och söderfönster. Köket nås via matrummet. Här är luckorna vita och den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Från entréhallen leder trappan till ovanvåningen denna mynnar i ett stort sovrum med fint trägolv och en hel garderobsvägg med spegeldörrar. I badrummet ligger plastmatta på golvet och i duschen. Inredningen består av dusch, handfat, toalett och tvättmaskin. Under trappan är det plats för förvaring och här finns en lucka till en liten källare.

   Tomt

   Tomtarea 673 m² (friköpt). Inhägnad trädgård med gräsmatta, häckar och bra med plats för aktiviteter. Ett speciellt inslag är flaggstången

   Upplåtelseform: Friköpt

   Övriga byggnader

   Fristående pannrum/förrådsbyggnad. Liten charmig stuga i trädgårdens bortre del. Utmärkt till förvaring eller kanske som lekstuga.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1937

   Uppvärmning

   Kombipanna olja/el

   TV

   TV-antenn och egen parabol. Dekoder ingår ej.

   Bredband

   Nuvarande ägare har mobilt bredband.

   Uteplats/Balkong

   Stort trädäck på huset södra sida med högt plank mot grannen. Stenlagd uteplats utanför den lilla förrådsstugan i trädgården.

   Bilplats

   Carport med plats för 1 bil. Uppfart med plats för 1 bilar.

   Övrigt

   Charmigt och trivsamt från 30-talet med bevarde originaldetaljer. Bostaden är belägen i östra delen av Trelleborg och den passar perfekt för den lilla familjen. Modernt kök, bra med sällskapsyta och stor trädgård i söderläge med carport och förråd. I närområdet finns både skola, dagis, matbutiker och busshållplats. Välkomna på visning! Bostadsområdet sträcker sig från Glasbruksvägen i väster till Östra Ringvägen i Öster. Ett område uppfört till största delen under 1920 till 1960-talet. Storleken på villorna varierar. Det finns småhus på ca 70 kvm upp till stora 2-plansvillor. Österlidsparken ligger centrerat med fin lekplats och stor gräsmatta för bollsporter m.m. Närmsta skolor är låg och mellanstadieskolan Pilevall och privata Kunskapskolan på Johan Kocksgatan. Mataffärer med sort sortiment är Citygross och Netto, båda belägna på Engelbrektsgatan.

   Läs mer

   Omgivning

   Beskrivning av omgivningen

   Bostadsområdet sträcker sig från Glasbruksvägen i väster till Östra Ringvägen i Öster. Ett område uppfört till största delen under 1920 till 1960-talet. Storleken på villorna varierar. Det finns småhus på ca 70 kvm upp till stora 2-plansvillor. Österlidsparken ligger centrerat med fin lekplats och stor gräsmatta för bollsporter m.m. Närmsta skolor är låg och mellanstadieskolan Pilevall och privata Kunskapskolan på Johan Kocksgatan. Mataffärer med sort sortiment är Citygross och Netto, båda belägna på Engelbrektsgatan.

   Fakta

   Ekonomi

   Fastighetsavgift/skatt:

   8049 kr / år

   Driftkostnad:

   26 351 kr/år

   Elkostnad:

   4 272 kr/år

   Uppvärmning:

   15 500 kr/år

   Vatten/avlopp:

   4 191 kr/år

   Renhållning:

   2 388 kr/år

   Total driftkostnad:

   26 351 kr/år

   Personer i hushållet:

   1 st

   Pantbrev:

   5 st om totalt 585 750 kr

   Taxeringsvärde:

   1 155 000 kr varav mark 453 000 kr

   Värdeår:

   1937

   Typ:

   220, Småhusenhet, bebyggd

   Byggnad

   Byggår:

   1937

   Tomtarea:

   673m2

   Grund:

   Torpargrund

   Stomme:

   Trä

   Bjälklag:

   Trä

   Fasad:

   Puts (ej luftad)

   Takbeklädnad:

   Eternit

   Fönster:

   Isolerglas (2 är låsbara)

   Ventilation:

   Självdrag

   Uppvärmningssystem:

   Kombipanna olja/el

   Vatten/avlopp:

   Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

   Energideklaration

   Energiklass:

   F

   Energikonsumtion:

   171 kWh/m2 år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor