Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Johan Kocksgatan 75, Trelleborg

Välkommen till Johan Kocksgatan 75!

Pris:

4 195 000 kr

Utgångspris

Parhus - Trelleborg

Rum: 6 rok varav 3-5 sovrum

Typ: 2 plan med källare

Byggår: 1945

Boarea: 187 m2

Biarea: 80 m2

Tomtarea: 674 m2

Välskött 2-plans parhus med bra standard! Bl.a. egen pool och stort garage med plats för upp till 5 bilar! Ett hem med generös boyta som kan nyttjas som 1-2 familjshus. Här kan man ha egen verksamhet på hemma plan, hyra ut lägenheten på övre plan eller bo många i hus med upp till 4-5 sovrum. Helkaklade badrum, och moderna kök. Tillbyggt matrum/uterum på ca 27 kvm. Även mindre förråd/poolhus. Välbeläget med kort avstånd till bra skola och förskola. Även kort avstånd till centrum och nya centralstationen. I dagsläget hyr ägarna ut båda lägenheterna samt garaget. Dessa hyresavtal har tre månaders uppsägningstid och kan sägas upp innan ny ägare tillträder om så önskas. (Avgiften på lgh 1 i bottenplan och källare samt trädgård: 12 000 kr/ månad inkl värme, vatten och hushållsel. Avgiften på lgh på våning 2: 8 700 kr/månad inkl värme, vatten och hushållsel. Avgiften för garaget: 5200 kr/månad inkl värme, vatten och el. Totala intäkter på ett år: 310 800 kr.)

Läs mer

Pris

4 195 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Mån 30 November

  Varmt välkommen med din anmälan!

  Lör 05 December

  Ansvarig mäklare

  Therese Lundahl

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0766-44 12 76

  therese.lundahl@lansfast.se
  Planritning
  Planritning
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall och vardagsrum

   Hall med klinkergolv och trappa upp till övre plan. Även nedgång till källaren. Rymligt vardagsrum, också med klinkergolv. Kamin installerad år 2010. Tv-bänken stannar om så önskas. Vidare når man härligt, stort matrum med takfönster för extra ljus. Stort glasparti leder ut till trädgården som i sin tur har överbyggd uteplats, lounge-del samt pool! Utrymmet har avgränsats, pga. nuvarande ägare är i behov av ett sovrum.

   Kök

   Köket totalrenoverades år 2014. Stort till ytan med vit, snyggt köksinredning från Köksinteriör och fin stenskiva till arbetsbänk. Mycket skåp till förvaring. Högblank kyl och frys i svart från Whirlpool, induktionshäll samt kolfilterfläkt. (Från början har man haft en spisfläkt som hissats upp ur bänkskivan - men den är ur funktion.) Även diskmaskin samt inbyggd ugn och mikro. Matplats invid ena köksfönstret. Även skafferi/förråd i direkt anslutning.

   Sovrum

   På nedre plan finns två sovrum. Ett som ansluter från hallen med klinkergolv och fönster i väster. Garderobsvägg med bra förvaringsmöjligheter. God plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet ligger i tillbyggnaden. Klinkergolv även här.

   WC

   Helkaklat WC med toalett och handfat samt högskåp. Fönster finns.

   Övre plan: hall

   Övre plan kan man nå antingen genom egen ingång (trappa på utsidan), alternativt via trappa från nedanvåningens hall. I dagsläget används bara ingången från utsidan, då man byggt igen innertrappan och skapat ett extra förrådsutrymme till lgh på andra plan. Hallen har laminatgolv och anslutande klädkammare. Vardagsrummet har fin stavparkett i ek. Plats finns för soffgrupp och matbord. Utgång till balkong i väster.

   Kök

   På övre plan finns även rymligt kök med en del som är arbetskök och en del som utgör matplats. Matplats för 6-8 personer. Köket totalrenoverades 2011. Spis, spisfläkt, kyl/frys samt nyinköpt kombinerad tvättmaskin och torktumlare (2019). Laminatgolv.

   Sovrum

   Sovrummet på övre plan har separat klädkammare. Vackert brädat trägolv och fönster i väster. Bra plats för dubbelsäng.

   Hygienutrymme

   Badrummet på övre plan har dusch, handfat och toalett. Helkaklat med klinkergolv - renoverat 2011. Fönster finns.

   Källare

   Källaren inrymmer allrum med klinkergolv, pannrum/verkstad, klädkammare/förråd samt badrum. Badrummet har toalett, dusch och handfat med kommod och spegelskåp. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Högblankt klinkergolv och kaklade väggar. Handdukstork.

   Uteplats/Balkong

   Överbyggd uteplats samt separat stenlagd uteplats/lounge-del. Förråd/poolhus.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plan med källare

   Byggår

   1945

   Boarea

   187m2 (Areauppgifter enligt säljaren)

   Biarea

   80m2

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2015-08-24
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 54 kWh/m2 och år

   Fasad

   Tegel

   Stomme

   Sten

   Fönster

   3-glasfönster ( -00)

   Bjälklag

   Betong och trä

   Tak

   Taktegel

   Grundläggning

   Källare

   Uppvärmning

   Luft/vatten värmepump NIBE (2009).

   Ventilation

   Självdrag

   Renoveringar

   Pool byggd 2001. År 2009 - byte från liner till glasfiber. Värmepump till poolen inköpt 2013. Förråd/poolhus 2012. Uterum - omgjort och isolerat 2009. Vind tilläggsisolerad 2010. Badrum i källaren - 2010. Kök ombyggt 2014. Övre plan omgjord till lgh 2011. Garage: takbyte 2004 och tilläggsisolerat samt putsade väggar och nya fönster 2014. Skärmtak 2014. Takfönster 2015.

   TV

   ADSL - egen box. (Två linjer in - en till varje lgh)

   Bredband

   ADSL. (Två linjer in - en till varje lgh) Fiber ligger i gatan

   Övrigt om byggnad

   I vardagsrummet på nedre plan finns kamin med täljsten -godkänd för eldning. Sotning bör göras innan den används. Nuvarande hyresgäster på bottenplan, och dom hyresgäster som hyr garaget, är i dagsläget intresserade av att fortsätta hyra om ny ägare önskar ha dom kvar. Damen på våning två kommer flytta ut. Intäkterna för uthyrningen ser ut som följer: Avgiften på lgh på våning 1 med källare och trädgård: 12 000 kr/ månad inkl värme, vatten och hushållsel. Avgiften på lgh på våning 2: 8700 kr/månad inkl värme, vatten och hushållsel. Avgiften för garaget: 5200 kr/månad inkl värme, vatten och el. Totala intäkter på ett år: 310800 kr. OBSERVERA: Boytan är uppmätt till ca 80 kvm på varje våningsplan (enligt taxeringsuppgifterna). På bottenplan tillkommer matrummet på ca 27 kvm. Garaget är ca 105 kvm stort. Är exakta mått av väsentlig betydelse för köparen, uppmanas denne att själv mäta upp ytorna.

   Övriga byggnader

   Förråd/poolhus byggdes 2012 och har gjuten platta. Här göms all utrustning som behövs till poolen. Omkopplingar och uppfräschning av poolaggregaten gjort år 2018.

   Fastighetsbeteckning

   Rönnen 6

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   674m2

   Övrigt om tomt

   Tomtarea 674 m² (friköpt). Tomten: inhängnad, lättskött trädgårdstomt i väster. Pool!!

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

   Parkering

   Garage om ca 105 m² med plats för 5 bilar. Här kan man även bedriva verksamhet.

   Planbestämmelser

   Tomtindelning Stadsplan

   Granlunda

   Allmänt om området

   Välkommen till omtyckta Granlunda. Ett populärt bostadsområde som växt fram under 30-, 40-, och 50-talet. Blandad bebyggelse med både friliggande familjevillor, radhus, kedjehus, parhus och bostadsrättshus med lägenheter. Mycket grönområden. Lugnet och grönskan har sin naturliga plats. Här har man kort avstånd till både park och Söderslätt. Trevliga promenadstråk i Östervångsparken, förbi Frans Malmros Allén och vidare ut på slätten via koloniområdet Sommarfrid. Solsidan erbjuder gräsmattor för bollsport samt hundgård. På behagligt avstånd finner man även skola, förskola, affär, Trelleborgs sjukhus, och på kort cykelavstånd är man nere i centrum med all den service som där erbjuds. Förbi Östervångsvägen når man Söderslättshallen med både ishall, fotbollsplaner och friidrotts-arena.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Johan Kocksgatan 75, Trelleborg

   Kommun: Trelleborg

   Område: Granlunda

   Boendeform: Parhus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 4 195 000 kr
   Utgångspris

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 1 974 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 473 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 501 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 5 st om totalt 2 000 000 kr

   Driftkostnad: 53 639 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 20 980 kr/år

   Elförbrukning: 28 246 kWh/år

   Elkostnad: 17 842 kr/år

   Vatten & avlopp: 9 241 kr/år

   Renhållning: 5 576 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 61 988 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Vattenförbrukning: 306 KBM. Poolen värms upp ca 5 månader per år. Denna uppvärmning är inräknad. Observera att driftskostnaden inkluderar förbrukning av el för två hushåll samt förbrukad el i garaget. Observera att varje lgh samt garaget har vars en elmätare man kan koppla på. Nuvarande ägare har valt att inkludera elen i avgiften och använder därför inte elmätarna.

   Antal personer i hushållet: 5 st

   Karta & område

   Trelleborg

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Algatan 40 i Trelleborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Trelleborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Trelleborg

   Hitta din mäklare i Trelleborg

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder