Rustmästarvägen 32, Eskilstuna

2 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Minören 26

  Adress

  Rustmästarvägen 32 - Eskilstuna

  Kommun

  Eskilstuna

  Typ

  1 plan med inredd vind

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1971

  Boarea

  105m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  30m2

  Tomtarea

  546m2 - Tomträtt

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Mesta

  Eller högstbjudande

  2 595 000 kr

  24 714 kr/m2

  Välplanerad villa med hörntomt

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Denna fyrarumsvilla om 105 kvadratmeter är belägen i omtyckta Mesta. Här finner du en välplanerad villa med allt i ett plan, och inredd vind perfekt som lekrum. Huset har generös sällskapsyta, stora fönster och lättmöblerade rum. Köket är rymligt och erbjuder en trivsam matplats. I nära anslutning till de tre sovrummen finns helkaklat duschrum med wc, och separat gäst wc vid entrén. Tvättrum i anslutning till köket. Husets hörntomt (tomträtt) har härligt sydväst läge och är lättskött. På tomten finns friggebod och stort trädäck. Nytt tak år 2016! I Mesta bor man i omtyckta kvarter. Förskola och skola ligger en kort promenad bort och Borsökna badet ligger också inom bekvämt avstånd. Dessutom finns lekplatser, idrottsanläggningar och matbutiker i närområdet. Här är det lätt för hela familjen att trivas! Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Caroline Bentsen

  Reg. Fastighetsmäklare

  0702-44 30 59

  caroline.bentsen@lansfast.se Läs mer om Caroline

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med klinker vid entrén som sedan övergår till laminat. Vita väggar och bra förvaring i två platsbyggda garderober.

  Kök

  Köket är från år 2010 och har vita luckor, vitt kakel och mörk laminatbänk. Utrustat med spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och kyl/frys. Stor och trivsam matplats vid fönster. Mörkgrå plastmatta och målade väggar.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är inbjudande med generösa fönsterpartier och öppet mot köket. Härifrån nås också altanen. Rummet har originalparkett, vita väggar, samt dekorativ vägg med liggande träpanel i vitt.

  Gäst wc

  Husets gäst wc finns i anslutning till entrén, och har klinkergolv med golvvärme, vit bröstpanel, samt vitmålade väggar.

  Duschrum

  Helkaklat duschrum med golvvärme. Utrustat med wc, duschplats med svängbara glasdörrar, handfat med kommod, golvskåp, samt handdukstork.

  Tvättrum och förråd

  Fräscht tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Avlastningsbänk med ho och underskåp. Här finns separat ingång, och förvaringsutrymme. Plastmatta.

  Tre sovrum

  De tre sovrummen är belägna intill varandra, två större och ett mindre. Samtliga har platsbyggda garderober, och från ett av sovrummen nås altanen. Rummen har laminatgolv och tapetserade/målade väggar.

  Loft

  Loftet lämpar sig perfekt som lekrum till barnen, eller ett mer avskilt tv-rum. Här finns också ett större förvaringsutrymme. Laminatgolv, vita väggar och vitmålat trätak.

  Tomt

  Tomtarea 546 m² (tomträtt), med lättskött gräsmatta.

  Upplåtelseform: Tomträtt

  Övriga byggnader

  Friggebod

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1971

  Nytt yttertak -16

  Uppvärmning

  Luftvärmepump och direktverkande el

  Uteplats/Balkong

  Stort trädäck, delvis under tak, belägen med perfekt sydväst läge.

  Bilplats

  En garageplats i länga, samt en p-plats.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Minören GA:1 Planbestämmelser: Tomtindelning (1970-12-01) Stadsplan (1970-06-30)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Tomträttsavgäld:

  9 200 kr / år

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  38 428 kr/år

  Uppvärmning:

  24 600 kr/år

  Vatten/avlopp:

  7 134 kr/år

  Renhållning:

  2 894 kr/år

  Samfällighet:

  3 800 kr/år

  Total driftkostnad:

  38 428 kr/år

  Kommentar:

  Tomträttsavgälden har årligen ett ränteavdrag om 30%.

  Pantbrev:

  7 st om totalt 2 039 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 513 000 kr varav mark 426 000 kr

  Värdeår:

  1971

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Tomträttens löptid:

  2031-10-01

  Byggnad

  Byggår:

  1971

  Tomtarea:

  546m2

  Grund:

  Krypgrund

  Fasad:

  Tegel/trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  2-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Luftvärmepump och direktverkande el

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Nytt yttertak -16

  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  72 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2012-07-16

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor