Objektbild

Jaktvägen 4, Tumba

Topprenoverat radhus till salu!

Pris:

4 395 000 kr

Radhus - Tumba

Rum: 5 rok varav 4 sovrum

Byggår: 1988

Boarea: 118 m2

Tomtarea: 353 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till detta topprenoverade radhus som ligger beläget i populära Tumba med närhet till det mesta. Modernt och ytterst välplanerat radhus som erbjuder boyta om 118 kvm, påkostat kedjehus om fyra rum och kök i fantastiskt fint skick med fräscha ytskikt, sociala ytor och vackert ljusinsläpp. Huset har en bra planlösning med entréplan med kök och matplats, vardagsrum,tvättstuga och badrum. Övre plan rymmer tre sovrum och ett badrum. På baksidan finns en lättskött hörntomt om 353 kvm. På uppfarten får du plats med 2-3 bilar. Kommunikationerna är väl utbyggda, bland annat går en direktbuss i området till Tumba Centrum. Där finner ni goda kommunikations möjligheter samt stort köpcentrum med ett stort antal butiker, caféer och restauranger. Här finns både välkända kedjor och mindre lokala butikskoncept. Därtill erbjuds kunderna service i form av bank, apotek m.m. Buss går också från området. För mer storstadspuls finner ni centrala Stockholm ca 25 minuter bort med pendeltåg. Så med andra ord ett boende för er som sätter lika höga krav på hemmet som på området. Välkommen att trivas på Jaktvägen 4!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jesse Odesho

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-059 77 76

  jesse.odesho@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Vi välkomnas in i den ljusa hallen. Avhängning i form av garderober, på golvet ligger mörka stenplattor med golvvärme som går fint ihop med de vita väggarna.

   Kök

   Vidare från hallen kommer vi till köket, här återfinner vi de stora stenplattorna från hallen även här är det golvvärme. Renoverat kök med köksskiva och stänkskydd som ger en känsla av kvalité. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl, frys, samt inbyggadsugn och micro, vilka båda sitter i komfortabel arbetshöjd.

   Vardagsrum

   Husets vardagsrum utgör den naturliga samlingsplatsen och har bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Ett ljust och öppet rum med parkettgolv och vita väggar . Från vardagsrummet tar man sig ut till den väl tilltagna altanen på baksidan med plats för både loungegrupp, grill och matplats.

   Tvättstuga

   Genomtänkt placerad i anslutning till hallen ligger den lättarbetade tvättstugan. Mörkt klinkergolv tillsammans med vita kaklade väggar, arbetsbänk i laminat med ho och över bänken sitter det skåp för förvaring. Bekvämt försedd med både tvättmaskin samt torktumlare.

   Badrum 1

   Från hallen når du entréplanets mycket tilltalande inredda badrum där ett mörkt klinker med sköna värmeslingor möter ett modernt mörkt kakel på väggarna. Snygg och funktionell WC, tvättställ med kommod, spegelskåp samt en duschhörna med vikdörrar av delvis frostat glas.

   Sovrum 1

   Generöst och tilltaget master bedroom med stort fönsterparti med fint ljusinsläpp som vetter mot baksidan av huset. Här finns plats för stor dubbelsäng, sängbord och annat möblemang efter vad som uppfyller behoven. På golvet ligger ljust parkett och väggarna är vitmålade. Detta sovrum går att dela av till ytterligare ett sovrum.

   Sovrum 2

   Det andra sovrummet är lättmöblerat och rogivande, har vitmålade väggar och ljust golv. Plats för stor säng. Här får både barn och gäster en god natts sömn!

   Sovrum 3

   Ett lagom stort sovrum med plats för säng med tillhörande möblemang. Rummet har vita väggar och ljust golv och kan med fördel användas som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

   Badrum 2

   Rejält badrum som nås från hallen. Här finns badkar, WC , kommod med infällt handfat och ovan sitter spegel och belysning. Här är väggarna helkaklade i ljust och på golvet ligger mörkt klinker

   Byggnad

   Byggår

   1988

   Boarea

   118m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2016-04-22
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 98 kWh/m2 och år

   Fasad

   Träpanel

   Stomme

   Trä

   Fönster

   Isolerade 3-glasfönster

   Tak

   Betongpannor

   Grundläggning

   Krypgrund

   Uppvärmning

   Fjärrvärme med vattenburna radiatorer. Elgolvvärme

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Renoveringar

   2017 - Badrum på entréplan renoverades av entreprenör. - Kvalitetsdokument finns, dock med hänvisning till äldre regler. Badrum på övre plan renoverades av tidigare ägare - exakt årtal okänt. Kök renoverades av tidigare ägare - exakt årtal okänt. Fönster byttes av tidigare ägare. Enligt stämpel i fönsterna har de tillverkningsår 2015.

   Fastighetsbeteckning

   Jaktlyckan 14

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   353m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Botkyrka Jaktlyckan GA:4 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

   Planbestämmelser

   Stadsplan Nybyggnadsförbud

   Tumba

   Allmänt om området

   Tumba är centralorten i Botkyrka kommun och har vuxit fram runt järnvägen. I Tumba blandas gammalt med nytt och här samsas kvarter från tidigt 1900-tal med nyproduktion. Tumba är känt för sin sedeltillverkning på Tumba bruk samt Alfa Laval som är en stor arbetsgivare på orten.

   Kommunikation

   I anknytning till centrumanläggningen ligger pendeltågsstationen och bussterminalen. Pendeltåg till centrala Stockholm tar 25 minuter. Åt andra hållet kommer du till Södertälje på en kvart. Från Tumba utgår en rad bussförbindelser som knyter ihop kommunen, till Tullinge, Storvreten, Vårsta och norra Botkyrka.

   Tjänster i området

   I Tumba centrum ligger Citicons galleria som erbjuder allt från klädbutiker, inredningsbutiker, restauranger, café, apotek. Runt Tumba centrum finns även Stora Coop, Willys, McDonalds, restauranger mm.

   Övrigt om området

   Det är nära till Storvretens grönområde med motionsspår, strövområden och inomhusbad. Bollplaner finns i Tuna. I Tumba finns ishall, sporthall, padel, bio och bibliotek. På vägen mellan Tumba och Alby finns Hågelbyparken, en öppen folkpark i herrgårdsmiljö som är populärt utflyktsmål för barnfamiljer då det finns en 4H gård där. På länken nedan finner ni Botkyrkas utbud av skola och förskoleverksamhet. https://www.botkyrka.se/skola-och-forskola

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Jaktvägen 4, Tumba

   Kommun: Botkyrka

   Område: Tumba

   Boendeform: Radhus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 4 395 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 2 503 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 394 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 109 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 7 st om totalt 2 800 000 kr

   Driftkostnad: 34 100 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 9 500 kr/år

   Elkostnad: 14 000 kr/år

   Vatten & avlopp: 2 400 kr/år

   Samfällighet: 6 200 kr/år

   Renhållning: 2 000 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 524 kr (totalt 42 624 kr)

   Kommentar till driftkostnad: I samfälligheten ingår det snöröjning och parkering

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Botkyrka - Salem

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nyängsvägen 3 B, Botkyrka/Salem, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Botkyrka!

   Läs mer

   Bobutiken i Botkyrka - Salem

   Hitta din mäklare i Botkyrka - Salem

   Liknande bostäder