Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Alvägen 33, Enebyberg

Totalrenoverat radhus med gavelläge på populära Alvägen i Enebyberg!

Pris:

5 995 000 kr

Radhus - Enebyberg

Rum: 5 rok varav 3-4 sovrum

Typ: 2-plans radhus

Byggår: 1966

Boarea: 121 m2

Biarea: 4 m2

Tomtarea: 248 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Nu har ni chansen att förvärva detta unika, mycket påkostade och fantastiskt smakfullt renoverade radhus på Alvägen 33 i Enebyberg. Huset befinner sig på gaveln utav Alvägen vilket både ger en extra stor tomt men också ett fantastiskt ljusinsläpp till de sociala ytorna i huset. Under 2019-2020 har säljarna låtit renoverat precis allt i hela huset. Vardagsrum och kök har nu fått en öppen planlösning vilket gör att dessa ytor blir mycket sociala. Säljarna har även låtit bygga om wc:n på entré plan till badrum med dusch. På övre plan finns möjlighet till 4 sovrum om så önskas, men idag disponerar huset tre sovrum med ett allrum. Stort helkaklat badrum med påkostade detaljer och snygga materialval ger detta badrum en känsla av lyx. Master bedroom har en stor garderobsvägg med egen utgång till balkong. Från Alvägen har ni endast en stenkast till förskolor, skolor, natur, optimala kommunikationer mot Stockholm och Eneybergs Centrum. Välkommen till ett av Enebybergs finaste radhus!

Läs mer

Pris

5 995 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 27 September

  13:15 - 14:15

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Mån 28 September

  19:00 - 19:30

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Ansvarig mäklare

  Marcus Hermanson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-655 49 15

  marcus.hermanson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   ENTRÉ

   Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. Väggarna är målade och på golvet ligger ett snyggt och mycket exklusivt klinkergolv. Från entrén når ni även förrådet.

   BADRUM

   Helkaklat badrum med dusch. Vanligtvis är det endast en wc i detta utrymme men här har säljaren låtit installera en dusch, wc, kommod samt spegel på vägg. Golvvärme skänker en mysig, varm känsla året runt.

   TVÄTTSTUGA

   Tvättstuga med vitmålade väggar och klinker på golv. Tvättstugan är utrustad med tvätt/ torkmaskin. Ovanför maskinerna finns generöst med utrymme i skåp.

   VARDAGSRUM

   Vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp och påkostade materialval. Planlösningen är öppen mot köket vilket gör vardagsrummet mycket socialt. Väggarna är målade och på golvet ligger ett vitlaserat golv. Från vardagsrummet når ni den härliga altanen.

   KÖK

   Kök med generösa arbetsytor och påkostade materialval. Här har ni exklusiv bänkskiva i natursten som snyggt bryter av de gråa luckorna. Köket har en stor köksö som ger både förvaring och innehåller 2 st vinkylar. Utrustning i köket är induktionshäll, diskmaskin, kyl & frys med ismaskin, ugn & mikro, vinkyl samt fläkt.

   ALLRUM

   Allrum på övre plan med möjlighet att göra om detta utrymme till extra sovrum om så önskas. Väggarna är målade och på golvet ligger ett vitlaserat golv.

   SOVRUM

   Sovrum med utsikt över baksidan. Väggarna är målade och på golvet ligger ett vitlaserat golv.

   BADRUM

   Exklusivt och helkaklat badrum med mycket genomtänkta detaljer. Badrummet är utrustat med kommod, spegel på vägg, dusch med vikbara väggar i glas, golvvärme samt wc.

   MASTER BEDROOM

   Stort master bedroom med garderobsvägg som underlättar förvaringen. Här har ni även egen balkong med utsikt över framsidan. Väggarna är målade och på golvet ligger vitlaserat golv.

   SOVRUM

   Sovrum med ett trevligt ljusinsläpp från fönster som vetter mot baksidan. Väggarna är målade och på golvet ligger ett vitlaserat golv.

   ALTAN / TOMT

   Nybyggd altan välkomnar dig upp till huset. Gavelläget gör att denna tomt är en av de största i området. Här kan barnen leka fritt i den härliga solen. Framsidan ligger rakt i söder vilket gör att ni har sol här mer eller mindre hela dagen.

   Uteplats/Balkong

   Plan trädgårdstomt med gavelläge

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2-plans radhus

   Byggår

   1966

   Boarea

   121m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Biarea

   4m2

   Energideklaration

   Energideklaration är beställd

   Fasad

   Betong & tegel

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glas

   Bjälklag

   Trä/ betong

   Utvändigt plåtarbete

   Plåt

   Tak

   Papp

   Grundläggning

   Betonplatta

   Uppvärmning

   Direktverkande el

   Ventilation

   Självdrag

   Renoveringar

   Totalrenoverat 2019-2020: - Stammar bytta hela vägen till det kommunala avloppet. - Alla ytskikt - Kök & Badrum x2 - El - Element - Fönster - Fasaden är tvättad och behandlad - Ny altan - Allt trä utvändigt är målat/utbytt under sommaren (allt förutom trä panelen högst upp på huset då man måste byta hela längan samtidigt). - Cykelskjul byggt och nytt tak är lagt på hela uteförrådet. - Tak omlagt på huset 2018.

   Övriga byggnader

   Garage i länga

   Fastighetsbeteckning

   Cedern 49

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   248m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Plats i carport och garage

   Servitut och andra rättigheter

   Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM4-67/2722.1 Last: Officialservitut Kraftledning Expr Fullbordad, 01-IM4-20/21.1

   Avtalsservitut Ledning Mm

   Förmån: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM4-67/2721.1

   Planbestämmelser

   Tomtindelning Stadsplan

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Alvägen 33, Enebyberg

   Kommun: Danderyd

   Område: Enebyberg

   Boendeform: Radhus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 5 995 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 3 502 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 480 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 2 022 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 6 st om totalt 4 050 000 kr

   Driftkostnad: 42 080 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elförbrukning: 15 350 kWh/år

   Elkostnad: 20 000 kr/år

   Vatten & avlopp: 4 000 kr/år

   Samfällighet: 8 916 kr/år

   Renhållning: 7 164 kr/år

   Övrigt: 2 000 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 50 429 kr)

   Kommentar till driftkostnad: - Försäkring tillkommer! - Övrigt avser en reparationsfond som samfälligheten har. - Renhållning innefattar även uppsamling av tidningar vilket gör den dyrare än normalt.

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Danderyd

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss Esplanaden 6 i Danderyd, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Danderyd!

   Läs mer

   Bobutiken i Danderyd

   Hitta din mäklare i Danderyd

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder