Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Flintvägen 1A, Järfälla

Nyligen producerad villa belägen i hjärtat av Skälby  

Pris:

Pris ej angivet

Friliggande villa - Järfälla

Rum: 7 rok varav 5 sovrum

Byggår: 2008

Boarea: 237 m2

Tomtarea: 715 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Detta ljusa och moderna hus stod färdigt 2008 och håller fortfarande mycket god kvalitet. Ett lyxigt hem med härlig atmosfär och sociala ytor. Hela huset har vattenburen golvvärme, hela nedervåningen präglas av ett snyggt mörkt granitgolv. På övervåningen finner du ett snyggt en-stavad parkettgolv. Det första som möter dig i huset är den stora, inbjudande och praktiska hallen med goda avhängningsmöjligheter och klädhängare. Vidare finns ett underbart, praktiskt och modernt kök med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i marmor, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Huset har fem sovrum, två badrum och ett rymligt, stilrent och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, generösa sällskapsytor, generös takhöjd och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är stort, stilrent och smakfullt med vägghängd wc, duschvägg, kommod, handfat, golvvärme och spotlights. Det andra är stort, påkostat och stilrent med spa bad samt dusch med frostat glas. Den stora, lättskötta och välskötta gaveltomten som huset är beläget på har välskött gräsmatta och många soltimmar. Här finns även en nybyggd, mysig och välplanerad friggebod med el indraget samt isolerad för vinterbruk. Ett snyggt stilrent staket av smide omringar huset. Bilplats upp till 10 bilar. Ett av Skälbys bästa läge! Husets charmiga och underbara altan har lättmöblerade ytor, trätrall och plats för matbord och stolar och den mysiga, underbara och insynsskyddade balkongen har plats för ett mindre bord.

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Ramin Mirzazadeh

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-42 52 93

  ramin.mirzazadeh@lansfast.se

  Planritning Nedre plan Övre plan

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den stora, inbjudande och praktiska hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och mörkt granitgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom goda avhängningsmöjligheter och klädhängare.

   Kök

   Ett underbart, praktiskt och modernt kök med induktionshäll, varmluftsugn, frys, kyl, inbyggd mikrovågsugn fläkt, diskmaskin, kyl och ugn. Plats för ett stort matsalsbord med upp till 8 platser.

   Vardagsrum

   Husets rymliga, stilrena och lättmöblerade vardagsrum bjuder på fint ljusinsläpp, stora fönster, generösa sällskapsytor, generös takhöjd och gott om plats för soffa och matgrupp.

   Allrum

   Detta stora, öppna och lättmöblerade rum har generösa sällskapsytor, vackert ljusinsläpp och plats för soffgrupp. Ett allrum med ljusa väggar samt fondtapet och vackert trägolv.

   Sovrum 1

   Det första sovrummet är stort, inbjudande och ljust och har utmärkta förvaringsmöjligheter, rymliga garderober och plats för dubbelsäng.

   Sovrum 2

   Stort, fint och rogivande rum som erbjuder rymliga garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng.

   Sovrum 3

   Ett stort sovrum med rymliga garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Detta rum med ljusa väggar och vackert trägolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

   Sovrum 4

   Det fjärde sovrummet har rymliga garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Rummets vackert trägolv och fondvägg går fint ihop och skapar en rogivande känsla.

   Sovrum 5

   Det femte sovrummet erbjuder rymliga garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Detta stora, trevliga och lättmöblerade rum har vackert trägolv och fondvägg.

   Badrum 1

   Stort, stilrent och smakfullt badrum med vägghängd wc, duschvägg, kommod, handfat, golvvärme och spotlights. Här ligger stengolv med golvvärme som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

   Badrum 2

   Detta stora, påkostade och stilrena badrum har väggar i kakel och mosaik och stilrent klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett, spa bad, dusch med frostade glasdörrar samt dubbel handfat med kommod.

   Uteplats 1

   Charmig och underbar altan som nås från vardagsrummet. Här erbjuds lättmöblerade ytor, trätrall och plats för matbord och stolar samt lounge del.

   Uteplats 2

   Via ett av sovrummen kommer du även till en mysig, underbar och insynsskyddad balkong med plats för ett mindre bord.

   Tvättstuga

   Husets tvättstuga är stor, praktisk och härlig och utrustad med diskho, garderob, torktumlare, tvättmaskin, arbetsbänk, härliga fönster och bra förvaring.

   Groventré

   Huset har även en stor, fräsch och modern groventré.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Byggår

   2008

   Boarea

   237m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Fastighetsbeteckning

   Skälby 63:101

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   715m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Servitut och andra rättigheter

   Last: Avtalsservitut: Villa Och Årlig Avgäld, 01-IM5-45/4194.1

   Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld

   Förmån: Officialservitut Väg, 0123-06/32.1

   Planbestämmelser

   Avstyckningsplan

   Skälby

   Allmänt om området

   Ett av Järfällas mest populära och barnvänliga områden. Bostadsområdena består till största delen av villor och radhus och har närhet till både naturområden samt kommunikationer. Här finns även flertalet skolor och förskolor samt tillgång till aktiviteter så som fotboll, tennis, simning och golf. Många fina gång- och cykelvägar som leder till härliga grönområden. Läs mer på kommunens hemsida : www.jarfalla.se.

   Kommunikation

   Bussar går från Skälbyvägen till Barkarby pendeltågsstation där man kan ta både pendeltåg samt anknytande direktbussar till bland annat Kista och Sollentuna. Från Skälbyvägen kan man även ta bussen till Hässelby/Vällingby där man enkelt når tunnelbanan

   Tjänster i området

   Här finns närbutik med postombud. I närheten ligger Veddesta Centrum i Barkarby som erbjuder livsmedelsbutik, frisör, optiker, restauranger och diverse butiker. Nya expansiva Barkarbystaden ligger också inom bilavstånd och här finns mängder av service och hit planeras också tunnelbanan att komma 2024.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Flintvägen 1A, Järfälla

   Kommun: Järfälla

   Område: Skälby

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 6 713 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 4 733 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 980 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 7 st om totalt 3 200 000 kr

   Driftkostnad: 38 000 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 25 000 kr/år

   Vatten & avlopp: 4 000 kr/år

   Renhållning: 2 000 kr/år

   Försäkring: 7 000 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 46 349 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Grundar sig på ca 17 800 kWh samt nätavgift ca 15 300 kr.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Järfälla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

   Läs mer

   Bobutiken i Järfälla

   Hitta din mäklare i Järfälla

   Liknande bostäder