Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Hallongatan 29, Älta

Sällsynt boende till salu i mysigt radhusområde!

Pris:

2 370 000 kr

/Accepterat pris

Radhus - Älta

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Typ: 1 plan

Byggår: 1975

Boarea: 53 m2

Tomtarea: 84 m2

Kontakta mäklaren för en privat visning - Sällsynt och välplanerad tvåa på Hallongatan med hög mysfaktor! Varmt välkomna till detta hemtrevliga och charmiga kedjehus på en lugn och populär adress. Ett kvadratsmart hus som erbjuder allt det lilla hushållet behöver. Huset erbjuder en fantastisk uteplats i bästa sydvästläge! Här finns gott om plats för mysiga loungemöbler och grönskande växter. Intill huset finns ett praktiskt förråd med eluttag, hyllplan och goda förvaringsmöjligheter. Samfällighet erbjuder två tvättstugor och dessa ligger ca 150 meter från bostaden och ca 200 meter från bostaden ligger samfällighetens soprum. Det finns även två lekplatser i området. Bostaden är belägen i centrala Älta nära till såväl natur som skolor och centrum. I närområdet hittar du härliga promenadstråk, sjö att bada eller fiska i samt idrottsanläggningar. I Älta centrum finns livsmedelsaffär, restauranger, café, gym och apotek med mera. Ältasjön med badstrand ligger inom 10 minuters gångavstånd. Här finns även goda bussförbindelser. Närmsta hållplats är belägen ca 200 meter från bostaden och härifrån går buss 401 till Slussen via Sickla samt buss 801 mot Gullmarsplan. Buss 821 går från Älta till Nacka Sjukhus. Buss 816 går från Tyresö via Älta till Gullmarsplan. Nattbuss 491 går från Slussen med ca en timmes mellanrum under hela natten. Med bil till Stockholms C tar det ca 15-20 minuter. Välkomna på visning!

Läs mer

Pris

2 370 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Olof Edelsvärd

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 070-162 73 95

  olof.edelsvard@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Adam Hultqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-682 48 37

  adam.hultqvist@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Trevlig hall med avhängningsmöjligheter i form av krokar intill badrummet. Här finns även utrymme för garderober. Laminatgolv och vitmålade väggar.

   KÖK

   Rymligt kök med vita skåpluckor och god förvaring. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys (Siemens), spis/ugn (Elektro Helios), diskmaskin (Siemens), köksfläkt (Franke) samt mörkt kakel över arbetsbänken i laminat. Matplats för ca 4 personer med fönster mot uteplatsen och grönska. Laminatgolv och vitmålade väggar.

   VARDAGSRUM

   Mysigt vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel och diverse vardagsrumsmöblemang. Intill vardagsrummet finns en klädkammare med hyllplan. Laminatgolv och vitmålade väggar.

   SOVRUM

   Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Ljust laminatgolv och målade väggar i vitt med en färgglad fondvägg. Plats för ytterligare garderober om så önskas.

   BADRUM

   Modernt badrum från 2016 med vita helkaklade väggar och svart klinkergolv med värmeslingor. Badrummet är utrustat med vägghängd toalett, badkar med dusch, handfat, handdukstork och spotlights i taket.

   Uteplats/Balkong

   Härlig uteplats med stenplattor, staket och två stycken markiser. Här finns plats för mysiga loungemöbler, matbord och grönskade växter.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 plan

   Byggår

   1975

   Boarea

   53m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2016-10-31
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 183 kWh/m2 och år

   Fasad

   Puts

   Fönster

   3-glasfönster

   Tak

   Papp

   Grundläggning

   Platta på mark

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Frånluft

   Renoveringar

   2020 - Tak och väggar har målats om. - Uteplatsen har uppgraderats med stenplattor. 2016 - Renovering av badrum.

   TV

   Baspaket ingår i samfällighetsavgiften (kan dock bytas). Kanalutbud på www.ownit.se eller på 08-525 073 00 där man också anmäler fel.

   Bredband

   Bredband om 100 mbit/s ingår i samfällighetsavgiften.

   Övriga byggnader

   Intill huset finns ett praktiskt förråd med eluttag, hyllplan och goda förvaringsmöjligheter. I samfälligheten finns två tvättstugor och dessa ligger ca 150 meter från bostaden. Ca 200 meter från bostaden ligger samfällighetens soprum.

   Fastighetsbeteckning

   Älta 25:33

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   84m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Varje husägare har genom Wallenstam kundservice@wallenstam.se en egen parkeringsplats utanför området. Gästparkeringar finns på norra och södra sidan.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Nacka Älta GA:2 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Nacka Älta GA:24 ändamål: Vägar

   Förmån: Officialservitut Underhålls, 0182K-8736A.1

   Planbestämmelser

   Stadsplan

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Hallongatan 29, Älta

   Kommun: Nacka

   Område: Älta

   Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

   Boendeform: Radhus - Tomträtt

   Ekonomi

   Pris: 2 370 000 kr
   /Accepterat pris

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 2 204 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 820 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 384 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 9 st om totalt 1 218 800 kr

   Driftkostnad: 49 535 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 9 000 kr/år

   Samfällighet: 36 764 kr/år

   Försäkring: 3 771 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 524 kr (totalt 58 059 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Information om samfälligheten: I samfällighetsavgiften om 36 764 kr ingår kostnaden för TV, bredband, energi, vatten, snöröjning, sophantering samt för gemensamhetsanläggningarna. Tomträttsavgälden är avdragsgill i sin deklaration likt en räntekostnad vilket innebär att man får tillbaka 30 % av kostnaden. Taken ingår i fastighetsägandet. Eventuellt takläckage anmäls till styrelsen. Underhållet bekostas dock gemensamt av samfälligheten. Den ingår i kvartalsavgiften och är baserad på takstorlek. Ytskiktet har bytts 2008-2009. Tak över balkong och förrådstak ingår inte i samfällighetens ansvar. Städdagar En gång på våren och en gång på hösten hjälps alla i samfälligheten åt med att göra området fint. Parkering Varje husägare har genom Wallenstam kundservicesthlm@wallenstam.se 08-556 00 590 en egen parkeringsplats utanför området. Gästparkeringar finns på norra och södra sidan.

   Tomträttsavgäld: 14 000 kr/år

   Tomträttsavgäld gäller t.o.m: 2026-02-28

   Avgäldsperiod: 10 år

   Karta & område

   Nacka

    

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Nacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Nacka!

   Läs mer

   Bobutiken i Nacka

   Hitta din mäklare i Nacka

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder