Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Bivägen 21, Åkersberga

Pris:

3 950 000 kr

Friliggande villa - Åkersberga

Rum: 5 rok varav 4 sovrum

Typ: 2 plan

Byggår: 1972

Boarea: 128 m2

Tomtarea: 137 m2

Välkommen till Bivägen 21. Ett barnvänligt område med närheten till centrala delarna av Åkersberga likaväl som naturen i form av Trastsjöskogen en kort promenad från boendet. Nuvarande ägare har med tiden renoverat upp huset med varsam hand och med smakfulla materialval. Köket har optimerats och utgör nu ett formidabelt arbetskök då man har utökat jobbytorna betydligt från det som är originalet. Till huset erbjuds hela tre uteplatser i form av två altaner samt en balkong. Här kan man därför sola enskilt och insynsskyddat samtidigt som man på kvällen kan sitta på balkongen och ha koll på barnen som leker nedanför. På Bivägen 21 kommer du bo i ett modernt renoverat hem som passar barnfamiljen ypperligt samtidigt som man har närheten till det mesta.

Läs mer

Pris

3 950 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emil Jonsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   En ljus och välkomnande hall tack vare sina fönsterpartier i och bredvid dörren så släpps här in extra ljus från två håll vilket gör att du får ett välkomnande intryck. Hallen i sig erbjuder en skön golvvärme under det mörka klinkergolvet. Vidare har man här gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob som sträcker sig längst med hela vänstra sidan och stuvar undan alla de ytterkläder som hör en större familj till.

   KÖK

   Ett fantastiskt och livfullt kök som verkligen bjuder in till långa middagar med goda vänner. Här kan den som lagar maten fortfarande socialisera med sina gäster på bästa möjliga sätt. När renoveringen av detta kök gjordes så tänkte man verkligen till och drog nytta av längden på köket. En lång arbetsbänk kombinerat med förvaring både i form av vitrinskåp och draglådor samt inudktionshäll installerades. Det tråkiga "stökskåpet" som tillhör alla husen i området byttes ut mot två vinkylar istället och på väggen mellan arbetsyta och överskåp sattes stänkskydd i form av svart kakel i högglans upp. Detta är verkligen ett kök att bjuda in det stora sällskapet till och ett av husets verkliga pärlor.

   BADRUM

   Modernt och stilfullt badrum. Helkaklat med snyggt klinkergolv som sträcker sig längs med ena badrumsväggen. Resterande väggar går i vit ton. I övrigt återfinns här vägghängd wc, skön golvvärme, paxfläkt, duschhörna med duschvägg i klarglas, tvättställ samt spegel med inbyggd belysning.

   VARDAGSRUM

   Stort och luftigt vardagsrum med goda möjligheter att möblera upp efter tycke och smak. Ljusa golv, vita väggar, vitt tak samt stora fönsterpartier gör att rummet blir väldigt ljust och trivsamt. Här kan familjen krypa ner i soffan och avnjuta en bra film under mörka höstkvällar. Likaväl så kan det större middagssällskapet samlas här före middagen och bara sitta och socialisera. Direkt utgång till uteplats gör det möjligt att på denna sidan avnjuta sin frukost i morgonsolen vilket inte är en allt för dum start på dagen.

   ÖVRE PLAN HALL

   ÖVRE PLAN HALL När du kommer upp på övervåningen så har du en hall-del var ifrån du når alla rum. Här ifrån har du även ingång till en rymlig klädkammare. Denna har man smart nog placerat ovanför trappan för att kunna nyttja alla kvm i huset på smartast möjliga vis. Detta möjliggör att kunna ha ett större badrum med bättre yta att nyttja än vad man kan i grundutförandet på dessa hus.

   BADRUM

   Ett läckert renoverat badrum med stora klinkerplattor på golvet som går i en brun ton som även följer upp på väggen och ger en snygg brytning till det övrigt vita kaklet. Badrummet har tack vare att man tagit bort klädkammaren bakom en stor och rymlig yta som möjliggöra för tvättmaskin och torktumlare som kombineras med en avlastningsyta för att enkelt hantera tvätten. U t över det har man i badrummet även en stor duschyta med duschväggar i klarglas samt en nisch i väggen som utgör en snygg detalj för placering av schampoflaskor. Här finns även en skön golvvärme, down-lights i taket ett stort väggskåp som rymmer familjens alla handdukar, tvättställ med en vit kommod med två rymliga, utdragbar lådor samt ett lika rymligt spegelskåp.

   SOVRUM 1

   Ett av de två mindre sovrummen som utgör ett helt perfekt rum för det yngre barnet att växa upp i. Här inryms 90-säng som sen kan kombineras med byråer och leksaker. När barnet blir äldre kan man möblera upp med skrivbord och liten tv-hörna om man så önskar.

   SOVRUM 2

   Ett av de två större sovrummen. Dessa rum utgör perfekta föräldrasovrum alternativt tonårsrum. Beroende på hur många familjemedlemmar som bor i huset går det här att inreda rummet efter tycke och smak. Vill man använda det som lekrum eller träningsrum går det precis lika bra. I dagens läge så inryms här gott om förvaring i stor garderobsyta samt en 90-säng.

   SOVRUM 3

   Används idag som master bedroom med optimal storlek för att få plats med en rymlig dubbelsäng, sängbord och samtidigt inte behöva snåla med förvaringsmöjligheter. Färgen i rummet går i behagliga toner med ett ekparkettgolv, en grön fondvägg med blomstermotiv samt i övrigt vitmålade väggar. Från detta rum når du även ut på balkongen som utgör en perfekt plats för att kunna sitta ner, avnjuta en kopp kaffe samtidigt som man har överblick över barnen som är ute och leker i området.

   SOVRUM 4

   Även detta ett utmärkt rum för barnet att växa upp i. Ekparkett-golv och vitmålade väggar. Goda möjligheter att möblera upp efter tycke och smak. Behövs detta inte som barnrum så utgör det ett perfekt arbetsrum eller gästrum.

   Uteplats/Balkong

   Framsida som utgörs helt och hållet av trä-däckad altan. Här ligger solen på och värmer upp tidigt på våren. Det utgör även en perfekt plats för de ev småbarnen som vill doppa sig i en svalkande, uppblåsbar pool. Baksidan utgörs även den av en altan. Här sitter man och njuter av grillmiddagen medans kvällssolen kommer fram från sidan av huset.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plan

   Byggår

   1972

   Boarea

   128m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2013-12-03
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 75 kWh/m2 och år

   Fasad

   Trä

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glasfönster

   Bjälklag

   Trä

   Tak

   Papp

   Grundläggning

   Krypgrund

   Uppvärmning

   Luftvärmepump

   Ventilation

   Självdrag

   Renoveringar

   2018 Nya dörrar 2017 Renovering av hela köket 2017 Renovering av badrum 2016 Byte av fönster 2016 Nytt tak

   TV

   Tjänster för telefoni och TV beställs separat av respektive fastighetsägare mot extra kostnad.

   Bredband

   Samfälligheten har via Teknikbyrån en gruppanslutning. Detta innebär att alla fastigheter i samfälligheten har ett 100/100 Mbit/s internetabonnemang som ingår i den årliga avgiften.

   Fastighetsbeteckning

   Berga 6:344

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   137m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

   Parkering

   Garage i länga samt egen parkeringsplats direkt utanför garaget.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Österåker Berga GA:1 ändamål: Vägar, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt

   Förmån: Officialservitut Väg Ledning, 01-ÖST-3555.1

   Planbestämmelser

   Stadsplan

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bivägen 21, Åkersberga

   Kommun: Österåker

   Område: Björkhaga

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 3 950 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 2 143 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 386 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 757 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 15 st om totalt 2 890 000 kr

   Driftkostnad: 43 000 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 12 000 kr/år

   Elkostnad: 5 000 kr/år

   Vatten & avlopp: 5 000 kr/år

   Samfällighet: 12 000 kr/år

   Renhållning: 2 000 kr/år

   Försäkring: 7 000 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 51 349 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaden är en ca-uppgift och baserar sig på nuvarande ägares kostnader för drift av bostaden. Samfällighetsavgiften innehåller Garageplats och snöskottning.

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Österåker

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storängsvägen 11B i Åkersberga, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Österåker!

   Läs mer

   Bobutiken i Österåker

   Hitta din mäklare i Österåker

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder