Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Östastigen 30, Södertälje

Friköpt radhus med inglasat uterum

Pris:

3 295 000 kr

Friliggande villa - Södertälje

Rum: 5 rok varav 3-5 sovrum

Typ: 1 ½ plan

Byggår: 1971

Boarea: 122 m2

Tomtarea: 158 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välplanerat radhus med tre sovrum, två allrum och stort familjekök. Mysig baksida med inglasat uterum och gräsmatta med grill. Garageplats, p-plats, bredband och kabel-TV ingår i samfällighetsavgiften. - Friköpt radhus i populära Bårsta - Uterum med skjutdörrar i glas - Mysig baksida med gräsmatta, stenlagda partier och grill - Stenlagd uteplats på framsidan - Tre sovrum varav två har plats för dubbelsäng - Stort familjekök - Spotlights i tak i flera rum - Genomgående parkettgolv - Två allrum, -ett på varje plan - Wc, tvättmaskin och torktumlare på entréplan - Badrum på övre plan - Utvändigt förråd på baksidan - Bra och välskött samfällighet - Garageplats, p-plats, bredband och kabel-Tv ingår i samfällighetsavgiften - Barnvänligt och lugnt nära grönområden - Populärt läge nära buss, förskola, skola och mataffär

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Daniel Durmaz

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-407 62 85

  daniel.durmaz@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   ENTRÉPLAN

   Hall

   Välkomnande entré med gott om plats för avhängning via garderober direkt till vänster. Längre in i hallen finns det plats för hallmöbel och direkt till höger är köket. Spotlights i taket, parkettgolv under fötterna och ljusa väggar.

   Kök

   Rymligt familjekök med plats för ett större matbord invid fönster. Här finns goda arbetsytor på bänkskiva i sten och gott om förvaring genom över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, ugn med spishäll och köksfläkt. Spotlights i taket, parkettgolv under fötterna och ljusa väggar.

   Vardagsrum & uterum

   Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till det inglasade uterummet. Rummet rymmer en större soffgrupp och mediamöbel. Spotlights i taket, parkettgolv under fötterna och ljusa väggar. Trevligt uterum med glasdörrar som går att öppna upp under varma sommardagar. Plats för loungegrupp och till exempel dynbox.

   Tvättstuga med wc

   Här finns wc, handfat med kommod, överskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Helkaklade väggar, klinkergolv och spotlights i taket.

   ÖVRE PLAN

   Allrum

   Övre plan välkomnar med ett allrum där ni kan möblera med soffa, soffbord och tv-bänk. Parkettgolv under fötterna och ljusa väggar.

   Tre sovrum

   Två sovrum i större storlek som har plats för dubbelsäng och sängbord. Det ena rummet har en stor garderob längs ena väggen. Parkettgolv under fötterna och ljusa väggar. Det sista sovrummet har plats för säng, byrå och sängbord. Även här är det ljusa väggar och parkettgolv under fötterna.

   Badrum

   Fint badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns badkar, dusch, wc, belyst överskåp, handfat med kommod, spotlights i tak samt takfönster för naturligt ljusinsläpp.

   Uteplats/Balkong

   Stenlagd uteplats på framsidan Inglasat uterum på baksidan Stenlagda partier och gräsmatta på baksidan

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 ½ plan

   Byggår

   1971

   Boarea

   122m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Direktverkande el

   Ventilation

   Självdrag

   Renoveringar

   2006 - Tillbyggnad av uterum 2011 - Byte av fasadplankor

   TV

   ComHem

   Bredband

   ComHem

   Fastighetsbeteckning

   Bondgården 30

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   158m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   1 p-plats samt 1 garageplats ingår i samfällighetsavgiften

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Södertälje Bondgården GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering

   Planbestämmelser

   Tomtindelning Stadsplan

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Östastigen 30, Södertälje

   Kommun: Södertälje

   Område: Ronna

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 3 295 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 1 788 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 130 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 658 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 8 st om totalt 492 700 kr

   Driftkostnad: 27 000 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 15 000 kr/år

   Samfällighet: 12 000 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 35 349 kr)

   Kommentar till driftkostnad: I Uppvärmningen ingår hushållströmmen. I Väg/Samfällighetsavgift ingår, vatten, renhållning, internet och tv.

   Karta & område

   Södertälje

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnagatan 7 i Södertälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Södertälje!

   Läs mer

   Bobutiken i Södertälje

   Hitta din mäklare i Södertälje

   Liknande bostäder