Frislandsvägen 25, Bromma

6 450 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 03 Nov 11:30 - 12:15

Öppen visning - anmäl dig för bättre service

Mån 04 Nov 18:30 - 19:00

Öppen visning - anmäl dig för bättre service

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Drakskeppet 10

Adress

Frislandsvägen 25 - Bromma

Kommun

Stockholm

Typ

1-plan med källare/suterräng

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1938

Boarea

73m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

64m2

Tomtarea

519m2 - Friköpt

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Norra Ängby

Utgångspris

6 450 000 kr

88 356 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

    Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

    SOLIG TOMT - NÄRA TILL ALLT - BARA ATT FLYTTA IN Längtar ni efter en solig tomt samtidigt som ni inte vill ge upp stadens puls? Då är Frislandsvägen 25 ett perfekt boende för er, med tunnelbanans gröna linje endast en kort promenad bort. Äntligen ett rymligt hus om 137 kvm (73+64) mitt i trädgårdsstaden, där både den äldre charmen och det modernas bekvämlighet harmoniserar på ett svårslaget sätt. Den gedigna om omfattande tillbyggnaden samt renoveringen ihop med väl genomtänkta lösningar ges ett hem att flytta in och trivas i. Med kort avstånd till det mesta återfinns detta vackra och uttrycksfulla hem med byggår 1938. Via yttertrappan når ni entréplanet som förutom en välkomnande hall erbjuder sociala ytor och ett ljusflöde utöver det vanliga. Vidare finner vi ett väl tilltaget kök, matplats vardagsrum, 2 sovrum samt wc. Nedre plan erbjuder gott om sociala ytor och här återfinns bl.a. ett sovrum, ett stort allrum, tvättstuga samt förvaringsmöjligheter. På detta plan finns också ett lyxigare badrum med bubbelbadkar. Den trivsamma trädgården erbjuder stor variation med plana gräsytor som inbjuder till lek. Här finner vi även de karaktäristika fruktträden och altanen som nås från köket/matplatsen blir en naturlig samlingsplats på soliga eftermiddagar. Huset ges ett lika vackert som tilltalande uttryck där den utbyggda delen knyts samman på ett smakfullt sätt. Ett boende med detta läge i Norra Ängby är ur många aspekter bland det bästa som finns att erbjuda med sin närhet till service, förskolor samt några av Stockholms bästa grundskolor. Närheten till naturen och vattnet ger också möjlighet till härliga utflykter med båt, sköna bad och promenader längs med Mälaren som blir en naturlig del av boendemiljön. Här bor ni med det centrala lägets bekvämligheter samtidigt som läget är lugnt och mysigt. En promenad bort så finner ni allt ni skulle behöva så som mataffär, kvarterskrog, bageri eller varför inte två fina naturområden med badmöjlighet. För den träningsintresserade så finns det nyrenoverad simhall/gym fem minuter bort.

    Ansvarig mäklare

    Extra kontaktperson

    Christopher Maurie

    Kontorschef/Fastighetsmäklare

    0701-62 71 76

    christopher.maurie@lansfast.se Läs mer om Christopher

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-11-03 11:30:00 2019-11-03 12:15:00 40 Bostadsvisning Frislandsvägen 25, Bromma 59,3461850862959, 17,8976192878197 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-11-04 18:30:00 2019-11-04 19:00:00 40 Bostadsvisning Frislandsvägen 25, Bromma 59,3461850862959, 17,8976192878197 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Inbjudande och rymlig hall med stilfullt golv och ljusa väggar. Goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Komfortvärme.

    Kök

    Stort och stilfullt kök från HTH. Detta är verkligen ett kök med det lilla extra och öppenheten mot matplats och vidare utgång till solig altan gör detta till en naturlig samlingsplats för hela familjen. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymmen och den maskinella utrustningen består av induktionshäll, integrerad ugn samt ångugn/varmluftsugn, fläkt, kyl, frys, diskmaskin samt vinkylen som grädden på moset.

    Matplats

    Trevlig matplats i anslutning till köket och här ryms det stora sällskapet. Utgång till den soliga altanen.

    Vardagsrum

    Ljust vardagsrum med lättmöblerade ytor och trivsamt ljusinsläpp genom flera fönster. Gott om plats för all den sällskapsmöblering som kan tänkas. Det fina trägolvet och de ljusa väggarna andas kvalitet. Öppet upp till nock ger en känsla av rymd.

    WC

    Stilfull wc med handfat och tillhörande kommod.

    Sovrum 1

    Mysigt sovrum som idag används som barnrum.

    Sovrum 2

    Väl tilltaget sovrum som idag disponeras som ett lyxigt barnrum men som mycket väl kan användas som master bedroom.

    Nedre plan

    Det nedre planet nås både genom groventré samt genom trappa från entréplan. Här här man lyckats kombinera funktion och det stilfulla på ett exemplariskt sätt. Gott om förvaring genom mer än generösa klädkammare inbyggda garderober, förråd och den stora groventrén. Här finner vi även mysigt allrum, bostadens master bedroom och stort badrum, här återfinn även pannrum med tvättstugedel.

    Groventré

    Den praktiska groventrén är ett måste för barnfamiljen. Gott om plats för kläder och skor.

    Allrum

    Här finner vi även mysigt allrum som är perfekt för sociala samkväm samt lugna filmkvällar.

    Sovrum 3

    På det nedre planet återfinns detta rogivande och rymliga master bedroom, en fristad.

    Badrum

    På nedre plan hittar vi detta väl tilltagna badrum. Här finns duschplats och badkar, wc, dubbla handfat och kommod med spegel ovanför samt handdukshängare.

    Tomt

    Tomtarea 519 m² (friköpt).

    Upplåtelseform: Friköpt

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1938

    1951

    Uppvärmning

    Luft/vattenvärmepump.

    Bredband

    Fiber.

    Bilplats

    Plats för 2 bilar på grusad uppfart.

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    33 137 kr/år

    Försäkring:

    3 100 kr/år

    Elkostnad:

    15 471 kr/år

    Uppvärmning:

    11 866 kr/år

    Renhållning:

    2 700 kr/år

    Total driftkostnad:

    33 137 kr/år

    Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

    8 049 kr (41 186 kr)

    Personer i hushållet:

    4 st

    Pantbrev:

    8 st om totalt 5 025 800 kr

    Taxeringsvärde:

    5 643 000 kr varav mark 4 217 000 kr

    Värdeår:

    1941

    Typ:

    220, Småhusenhet, bebyggd

    Byggnad

    Byggår:

    1938

    Tomtarea:

    519m2

    Grund:

    Suterrängkällare

    Grundmur:

    Betonghålsten

    Stomme:

    Lättbetong/trä

    Bjälklag:

    Trä

    Fasad:

    Trä/plåt

    Takbeklädnad:

    Sadeltak med berongpannor

    Fönster:

    2-glas med kopplade bågar

    Ventilation:

    Självdrag

    Uppvärmningssystem:

    Luft/vattenvärmepump.

    Vatten/avlopp:

    Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

    Renoveringar:

    1951

    Energideklaration

    Energiklass:

    D

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2019-07-02

    Primärenergital:

    120 kWH/m² per år

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor