Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Stenhammarsvägen 29, Bromma

Fantastisk villa i toppskick!

Pris:

Pris ej angivet

Friliggande villa - Bromma

Rum: 8 rok varav 6-6 sovrum

Typ: 2 plan med källare

Byggår: 1956

Boarea: 191 m2

Biarea: 136 m2

Tomtarea: 999 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Äntligen har vi fått äran att presentera ett av Bormma Kyrkas kanske finaste hus. Väldisponerad villa om 313 kvm (185+128) med sex sovrum fördelat på tre plan. Det perfekta hemmet för den stora familjen! Präglat av öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum, två wc och ett badrum, rymlig tvättstuga, matkällarförråd, hemmabio och stilfullt garage. Och för att inte tala om utomhusmiljön med soldränkt altan, lättskött prydlig gräsmatta med fruktträd och blomster. Lek, umgänge och lugn i harmoni! Bromma Kyrka är ett av Brommas mest populära områden bland barnfamiljer. Orådet präglas av närhet till natur och vatten, skolor och förskolor. Kyrkoområdet bara ett stenkast bort, med en kort promenad nås även Kyrksjön. Trevlig närservice med flertalet butiker, restauranger och idrottsplatser. Inom några minuter nås även Judarns naturreservat. Med buss 117 når du Brommaplan på 5 minuter och 113 tar dig till Sundbybergs centrum på 10 minuter, nära till allt med andra ord!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Tor 09 Juli

  18:00 - 18:45

  Bokad visning för kunder genom vårt spekulantregister - ser fram emot att ses!

  Fre 10 Juli

  11:30 - 12:15

  Bokad visning för kunder genom vårt spekulantregister - ser fram emot att ses!

  Ansvarig mäklare

  Tobias Sandseth

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0723-10 12 03

  tobias.sandseth@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Malou Maxe

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0709-61 74 64

  malou.maxe@lansfast.se

  Planritning Entréplan Källarplan Övervåning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entreplan

   Välkommen in till detta fantastiska hem på Stenhammarsvägen 29. På vägen in passerar man blyinfattade fönster och tar första klivet in på marmorsten som klär golvet i hallen. Direkt innanför dörren finns en liten wc. En halv trappa upp från hallen möts man direkt av ett härligt intryck av ljus och öppna ytor. Till höger nås ett ljust, öppet och modernt kök med sittplats för det stora sällskapet intill ett vackert burspråk. Generöst vardagsrum med den ståtliga öppna spisen som rummets centrerande blickfång. Skjutdörrar ut mot altanen förlänger vardagsrummet under sommarhalvåret och bjuder på ett otroligt ljusinsläpp. Till vänster vidare i bostaden nås badrum, tre rymliga sovrum, gott om förvaring i garderober och för att inte nämna ett tvättnedkast. Detta plan genomsyras av nyslipad fiskbensparkett, ljusa väggar och öppna ytor.

   Övervåning

   Gedigen trappa med öppet upp till taknock tar en vidare till ovanvåningen. Här finns två väl tilltagna sovrum med ljusinsläpp via fönster i gavel samt takfönster som ger en otrolig känsla av rymd. Walk-in closet i ett av rummen med öppning till kattvind. I det andra sovrummet, för närvarande master-bedroom, göms murstocken som man med små medel kan ta fram och göra en öppen spis för att få en extra känsla av lyx. På detta våningsplan finns även här tvättnedkast och en wc.

   Källarplan

   Nedanför trappan till den understa våningen hittar vi en praktisk matkällare och ett snyggt pannrum, sovrum med egen ingång och generös tvättstuga med allt man kan tänkas behöva. Vidare finner vi ett stort välisolerat allrum utrustat med braskamin i gjutjärn och hemmabio, här har mycket tid tillbringats tillsammans med många vänner utan att störa andra familjemedlemmar i huset. Efter allrummet ligger ett oinrett rum som idag används till förvaring. Vatten finns framdraget och rummet kan göras om till hemmaspa eller andra önskemål efter behov.

   Trädgård

   Välskött rofylld trädgård med ett stort trädäck i soligt läge på baksidan. Här växer bland annat körsbärsträd, rosenbuskar och pioner. På husets framsida finns det perfekta garaget med garageuppfart samt den pampiga entrén som är insynsskyddad av en vacker hängbjörk. Tomten omringas av en härligt blommande syren under försommaren.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plan med källare

   Byggår

   1956

   Boarea

   191m2 (Areauppgifter enligt mätbevis (biarea inklusive garage om 20 kvm))

   Biarea

   136m2

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2020-07-03
   Energiklass:
   Energiprestanda Primärenergital: 87 kWh/m2 och år

   Fasad

   Puts

   Fönster

   3-glas

   Uppvärmning

   Bergvärme

   Ventilation

   FTX

   Renoveringar

   1996 Källare utbyggd 2002 Bytt yttertak, ny papp, läkt, takpannor, plåtdetaljer, omtäckning av takkupa samt hängrännor och stuprör 2002 Två nya takfönster 2002 Omdränering, nya dagvattenledningar, pordrän uppsatt mot grundmuren 2002 Radonsanering, radonsug installerad 2002 Installation FTX-ventilationssystem 2002 Infartsparkering asfalterats 2002 Ny antenn och parabol 2003 Byta av skifferplattor till altan av lärkträ 2004 Securitas larminstallation 2005 Renoverat badrum på entréplan 2005 Nya elementskydd 2005 Hemmabio 2005 Snöräcke ovanför garage 2006 Installation av ny grundvattenpump 2007 Nya fasadlyktor och ny garageport 2008 Säkerhetsdörr nedre planet 2010 Ny tvättstuga samt tillhörande elcentral 2010 Sänkning av golv i nedre plan samt golvvärme i sovrum 2011 Ombyggnation kök, vägg mellan kök och matplats öppnats upp 2011 Borrning av ett andra bergvärmehål 2011 Byte av varmvattenberedare 2014 Helisolerad skjutdörr i glas på entréplan 2014 Takbehandling av mossangrepp 2014 Ny givare till IVT 2015 Fasad putsats om 2015 Isolerglas i entrén samt nytt lås ytterdörr 2016 Braskamin i hemmabion, tätning av rökkanaler 2016 Murat om spiskåpa på entréplan samt kalkmålat 2017 Walk-in-closet på övervåning 2017 Markiser 2019 Nya vindskivor 2019 Elsanering 2019 Nytt handfat badrum 2020 Byte spisfläkt Elen är till stora delar omdragen och kontrollerad i samband med renoveringar Avloppstammar är till stora delar bytta och kontrollerade i samband med renoveringar

   Fastighetsbeteckning

   Koret 9

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   999m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Servitut och andra rättigheter

   Last: Avtalsservitut: Villa, 0180-86/73.2

   Avtalsservitut Villa

   Planbestämmelser

   Tomtindelning Stadsplan

   Bromma Kyrka

   Allmänt om området

   Bromma Kyrka är ett populärt och trivsamt område i västra Bromma med naturen och närservice nära inpå. I området finns stora gräsytor och lummiga parkområden som passar bra för såväl barnens lek och spring som till trevliga strövområden. Inom behagligt gångavstånd ligger fina Kyrksjön med omväxlande natur, vackra strövområden och badmöjligheter i sjön. I närheten finns också Judarns naturreservat med badsjö samt Grimstaskogen med fina promenadstråk. Mälaren erbjuder också flera badplatser som bl.a. Kanaanbadet och Ängbybadet med café och minigolf. Intill området finns expansiva Beckomberga med flera lekplatser och idrottplatser för basket och fotboll. Många boende i området uppskattar Scen Beckis med musikuppträdanden och evenemang för alla åldrar samt Beckombergapark och Björklunds Hage med fyra hektar gård. För den intresserade finns det flera aktiviter i närområdet. Bromma Golf erbjuder en 9-hålsbana och en Driving Range. I närheten finns också Åkeshovs sim och idrottshall där det finns gym, gruppträning, simskola mm. För den hästintresserade finns både Bromma Ridklubb och Äppelvikens ridskola

   Kommunikation

   Kommunikationerna från området är bra och smidiga. Det är flera busslinjer som trafikerar Spångavägen och Bällstavägen som tar dig vidare till Brommaplan på bara 5 minuter och Islandstorget på samma tid där man kan ta grön tunnelbana in mot Stockholm City. I motsatt riktning når man Sundbyberg Centrum eller Spånga Station med pendeltågförbindelse. Från Brommaplan går även flertalet busslinjer till bl.a. Mörby, Akalla, Nockebyhov och ut mot Mälaröarna. Intill Bromma Blocks ligger även Bromma flygplats med flertalet avgångar, både inrikes och utrikes.

   Tjänster i området

   Inom kort gångavstånd från boendet erbjuds en Ica butik med bra öppettider, restaurang, pizzeria, thaikiosk, vårdcentral och tandläkare. Nyöppnade Bistro Bromma har trevlig uteservering, lunch och gott fikabröd. Vid Ängby torg finns ytterligare butiker. Vid Brommaplan finns all tänkbar service så som flera matbutiker, apotek, systembolag, bank etc. För den shoppingsugne finns både Vällingby Centrum och Bromma Blocks med stort urval av flera butiker, caféer etc.

   Övrigt

   I området finns både kommunala och privata förskolor och skolor som ligger smidigt belägna.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Stenhammarsvägen 29, Bromma

   Kommun: Stockholm

   Område: Bromma Kyrka

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 6 920 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 3 034 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 3 886 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 27 st om totalt 5 245 000 kr

   Driftkostnad: 40 953 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 1 kr/år

   Elkostnad: 26 000 kr/år

   Vatten & avlopp: 3 700 kr/år

   Sotning: 400 kr/år

   Renhållning: 1 240 kr/år

   Försäkring: 9 212 kr/år

   Övrigt: 400 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 49 302 kr)

   Antal personer i hushållet: 5 st

   Karta & område

   Stockholm - Bromma

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brommaplan 403 i Bromma, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Bromma!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Bromma

   Hitta din mäklare i Stockholm - Bromma

   Liknande bostäder