Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Lammholmsbacken 74, Skärholmen

Fristående hus - Friköpt tomt - Magisk trädgård

Pris:

Pris ej angivet

Friliggande villa - Skärholmen

Rum: 5 rok

Typ: 2 plan

Byggår: 1969

Boarea: 131 m2

Tomtarea: 436 m2

OBS - Denna bostad säljs med försprång. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer!!! Hussein Ammouri 070-214 59 23 * Snart till salu * Fristående tvåvåningshus på friköpt tomt * Magisk trädgård med insynsskyddad känsla * Charmig design med välbevarade detaljer * Garage med plats för bil Ring ansvarig mäklare Hussein Ammouri 070-014 59 23 för mer information.

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Hussein Ammouri

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-214 59 23

  hussein.ammouri@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plan

   Byggår

   1969

   Boarea

   131m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fastighetsbeteckning

   Grisselholmen 11

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   436m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Övrigt

   OMRÅDE & KOMMUNIKATIONER Här bor ni i ett lugnt barnvänligt område med närhet till allt ni kan tänkas behöva så som shopping, service, friluftsliv, skolor och mycket mer. I Skärholmen centrum finns ett stort utbud av shopping (ca 200 butiker), restauranger och caféer. I närområdet finns även Kungens kurva som är ett av Skandinaviens största handelsområden med bland annat IKEA, stora byggvaruhus, matbutiker m.m. Här finns även nöjescentret Heron city där ni kan roa er med bio, bowling och mycket mer. För er som föredrar friluftsliv och att vara aktiva finns utmed Mälaren en fin strandpromenad som sträcker sig genom Sätraskogens naturreservat, från Liljeholmen till Vårberg. Längs strandpromenaden finns bland annat två badplatser (Mälarhöjdsbadet och Sätrastrandbadet) och ute gym. Här finns även möjligheter för skridskoåkning, fiske, båtliv och mycket mer. Rekommenderar även att ni tar en fika på det populära café Lyran med utsikt över Mälaren och på Skärholmens gård. Området är barnvänligt och det finns flertalet förskolor och skolor i närheten. Det finns även lekplatser, bollplaner och allmänningar perfekta för lek. I området finner ni både Skärholmen Vårberg och Vårby gårds tunnelbanestation där ni kan ansluta till tunnelbanans röda linje som tar er till Stockholm central på ca 20 - 24 min. En kortare promenad från huset vid närliggande busshållplatser finner ni bussar mot Skärholmen, Fruängen och Kungens kurva. Flera anslutande bussar finns även vid Skärholmen centrum. För er med bil tar ni er lätt ut på de större vägarna i Söderort så som E4/E20.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Stockholm Sandholmen GA:1

   Last: Avtalsservitut: Byggnad I Tomtgräns, 01-IM2-2000/79318.1

   Avtalsservitut Byggnad I Tomtgräns

   Förmån: Avtalsservitut: Byggnad I Tomtgräns, 0180IM-07/4690.1

   Planbestämmelser

   Vattenskyddsområde (2008-11-25) Tomtindelning (1969-04-01) Stadsplan (1966-06-27)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Lammholmsbacken 74, Skärholmen

   Kommun: Stockholm

   Område: Skärholmen

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 3 079 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 565 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 514 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 3 st om totalt 875 000 kr

   Karta & område

   Stockholm - Fruängen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vantörsvägen 272 i Hägersten, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Älvsjö-Fruängen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Fruängen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Fruängen

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder