Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Sätragårdsvägen 217, Skärholmen

Välkomna till detta välplanerade gavelradhus på 130 kvm.

Pris:

Pris ej angivet

Friliggande villa - Skärholmen

Rum: 5 rok varav 3 sovrum

Typ: 2 plan

Byggår: 1966

Boarea: 126 m2

Biarea: 7 m2

Tomtarea: 210 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till detta välplanerade gavelradhus på 130 kvm. Huset har två uteplatser samt en stor balkong. Modernt renoverat med genomgående parkettgolv samt fräscha färg och materialval. Huset är uppdelat på två plan med 3-4 sovrum, två med utgång till balkongen, ett stort vardagsrum med matsalsdel, ett badrum och nyrenoverat kök. I badrummet på övre plan finner ni ett underbart bubbelbadkar med plats för två personer. Boendet erbjuder generöst med förvaring då det både finns fler klädkammare samt ett stort vindsförråd som sträcker sig över hela huset. I närområdet finner ni stora gröna ytor, en vacker dammanläggning, en inomhushall för både hockey och friidrott, ett inbyggt ridhus samt en småbåtshamn. Sätra i sig är ett väldigt barnvänligt område alldeles intill Mälaren. I Sätra centrum finns en relativt stor tillgång till service. Här finns livsmedelsaffärer, frisör, restauranger, butiker och kiosker. I närliggande Skärholmen finns ett av Sveriges största köpcentrum, SKHLM, där all tänkbar service hittas. I området finns dessutom flera förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i Skärholmen. Området anses ha högt natur- och kulturvärde. Föreningslivet och friluftsutbudet kring Sätra är rikt och här finns något för alla åldrar. I Sätraskogens naturreservat finner ni Sätrabadet, ett av Stockholms stads 24 officiella strandbad. Sätrabadet har en cirka 350 meter lång sandstrand och gränsar till ett stort område med både sand, klippor och gräs. Det finns kiosk och minigolf och man kan sitta vid bord eller bänkar. Sätraskogens naturreservat innehåller öppna ängar, ekbackar och gammal granskog. Utmed Mälarstranden finns Mälarhöjdens strandpromenad som sträcker sig från Liljeholmen till Vårberg. Promenadstigen bjuder på utblickar över Östra Mälaren mot Kungshatt och Ekerölandet samt över Fiskarfjärden. På drygt 20 minuter tar du dig från Sätra med tunnelbanans röda linje in till stan. Välkommen!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Hussein Ammouri

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-214 59 23

  hussein.ammouri@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumbeskrivning

   Husets disponeras enligt följande Entréplan Hall Rymlig och ljus hall med snyggt praktiskt golv. Bra med avhägningsmöjligheter och förvaring. Vardagsrum Lättmöblerat vardagsrum med fönster mot framsidan, här finner du också en utgång till husets framsida. Uteplatsen . Vardagsrummet har ett parkettgolv samt vit målade väggar. Kök Kök från IKEA med stora fönsterparti som både ger fint ljusinsläpp och god uppsikt över baksidan. Spotlight på taket samt flera utrusning som kyl och frys, spis, ugn och diskho. Matsal Stor matplats med plats för ett stort matbord. Här har man möjlighet till ett sovrum eller ett större vardagsrum om man önskar. Tvättstuga Praktisk tvättstuga med våtrumsmatta och arbetsbänk. Tvättmaskin och torktumlare. WC Liten toalett med laminatgolv och våtrumstapet. Handfat, överskåp och toalettstol. Övre plan Sovrum På övervåningen finner ni detta sovrum med utgång till balkongen. Detta rum kan användas som ett barnrum om man önskar. Rymlig med plats för stor säng och övrig möblemang. Sovrum Stort sovrum med plats för en stor dubbelsäng också detta rum har en utgång till balkongen. Klädkammare Rymlig med mycket förvaring Badrum Badrum med helkaklade väggar och klinker på golv. Här finns ett bubbelbadkar, toalett, stort handfat och matchande spegelskåp med infällda spotlights. Öppningsbart fönster ger ett naturligt ljusinsläpp. Kontor/förråd Extra rum, perfekt som kontor med litet fönster.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plan

   Byggår

   1966

   Boarea

   126m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Biarea

   7m2

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fasad

   Tegel och träpanel

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glasfönster

   Tak

   Betongpannor

   Fastighetsbeteckning

   Långsätra 10

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   210m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Stockholm Bredsätra GA:1 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Bredsätra GA:2 ändamål: Vattenförsörjning

   Last: Avtalsservitut: Byggnad I Tomtgräns, 0180IM-09/24766.1

   Avtalsservitut Byggnad I Tomtgräns

   Förmån: Avtalsservitut: Byggnad I Tomtgräns, 0180IM-09/24765.1

   Planbestämmelser

   Stadsplan Tomtindelning Vattenskyddsområde

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sätragårdsvägen 217, Skärholmen

   Kommun: Stockholm

   Område: Sätra

   Boendeform: Friliggande villa - Tomträtt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 3 400 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 497 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 903 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 8 st om totalt 2 000 000 kr

   Tomträttsavgäld: 15 600 kr/år

   Tomträttsavgäld gäller t.o.m: 2028-09-30

   Avgäldsperiod: 10 år

   Karta & område

   Stockholm - Fruängen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vantörsvägen 272 i Hägersten, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Älvsjö-Fruängen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Fruängen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Fruängen

   Liknande bostäder