Forskningsringen 60, Sundbyberg

10 200 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Provröret 9

Adress

Forskningsringen 60 - Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Typ

2 plan i souterräng

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2017-2018

Boarea

166m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

93m2

Tomtarea

329m2 - Friköpt

Rum

5 rok varav 4 sovrum

Område

Ursvik

Tillträde

28-06-2019

Pris

10 200 000 kr

61 446 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Drömvilla med högt i tak och genomgående toppskick!

  Magiskt hus med perfekt planering för alla typer av familjer. Möjlighet till uthyrningsdel på nedre plan och genomgående toppskick rakt igenom. Bergvärme och många bilplatser är bara några av många positiva punkter att läsa vidare om. Arkitektritat? Ja! Vinkällare? Ja! Takhöjd finns i vissa delar på uppemot 7 meter i matsal och vardagsrum med glasväggar i söderläge. Nedre plan är redo med vatten och avlopp om man skulle vilja bygga om det till en uthyrningsdel av huset. Braskamin går att bygga till i vardagsrummet, innerväggarna är tilläggsisolerade och varmvattenberedaren är försedd med mycket volym för den stora familjen. Genomgående ekparkett i 3-stav med i Proteco lack. Innertrapp i eklaserad furu och Sentens-kök från Electrolux Home med all den nödvändiga utrustningen noggrant utvalt med allt du kan önska. Se bilaga. C4 är det som ligger bakom detta drömhus. Kontakta mäklare för vidare information och vägledning kring processen. En promenad bort har vi Ursviks motionsspår för den uppskattar det härliga friluftslivet och i närheten finns även skolan. Intill skolan och joggingspåren finns även fotbollsplan och i närheten finns även matbutikerna Coop och Willys. Vill man shoppa rejält så kan man även ta sig till Mall of Scandinavia som knappast behöver en presentation.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Planritning - Övre våning

  Källarplan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  ENTRÉPLAN:

  Entré

  klinkergolv och vitmålade väggar.

  Hall

  Enstavsparkettgolv och vitmålade väggar. Goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggd garderob. Plats för avhängning.

  Badrum 2

  Klinkergolv och stora kakelplattor. Badrummet är utrustat med vitt handfat med kommod, WC, dusch, spegelskåp med spotlights, spotlights i tak.

  Tvättstuga

  Klinkergolv och vitmålade väggar. Tvättstugan är utrustad med vita skåpluckor som ger goda förvaringsmöjligheter, tvättmaskin, torktumlare, en arbetsbänk som man kan vika kläder på och städskåp. Öppning mot lägenhetens groventré.

  Groventré

  Klinkergolv och vitmålade väggar. Plats för avhängning.

  Sovrum 4

  Enstavsparkett och vitmålade väggar. Garderob som ger goda förvaringsmöjligheter samt plats för dubbelsäng. Fönster i två väderstreck vilket ger sovrummet ett trevligt ljusinsläpp.

  Vardagsrum

  Enstavsparkettgolv och vitmålade väggar. Öppen planlösning mot kök och bostadens matplats. Plats för det större sällskapet samt större möblemang. Stora panorama fönster som ger ett majestätiskt ljusinsläpp och flöde i bostaden samt ca 7 m i takhöjd vilket skapar en otrolig atmosfär.

  Kök

  Enstavsparkettgolv och vitmålade väggar. Det U-formade köket är utrustat med vita skåpluckor som ger goda förvaringsmöjligheter,svart arbetsbänk i sten, stänkskydd ovan arbetsbänk, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, ugn, induktionshäll, fläkt, side-by-side kyl och frys i rostfritt från Siemens.

  Matplats

  Enstavsparkettgolv och vitmålade väggar. Öppet mot kök, trapp upp till bostadens övervåning samt utgång till bostadens balkong. Plats för större matbord. Stora panoramafönster som ger ett fantastiskt ljusflöde vid matplatsen.

  Balkong

  Solig balkong, metallräcken med glasskydd samt trägolv. Plats för större möblemang.

  ÖVRE PLAN:

  Sovrum 1

  Enstavsparkettgolv och vitmålade väggar. Utmärkta förvaringsmöjligheter i form av två stycken walk in closets. Plats för dubbelsäng samt annat möblemang. Två fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp i sovrummet.

  Sovrum 2

  Enstavsparkettgolv och vitmålade väggar. Goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Plats för dubbelsäng. Två fönster i olika väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp i sovrummet.

  Sovrum 3

  Enstavsparkettgolv och vitmålade väggar. Utmärkta förvaringsmöjligheter i form av garderob. Plats för dubbelsäng. Fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp i sovrummet.

  Badrum 1

  Klinkergolv och vitt kakel på vägg. Badrummet är utrustat med två duschar, två vita handfat med kommod, en stor vägghängd spegel, WC och spotlights i taket. I badrummet finns det även ett fönster som ger det ett härligt ljusflöde.

  NEDRE PLAN:

  Egen entré

  Klinkergolv och vitmålade väggar. Spotlights i taket.

  Allrum

  Klinkergolv och vitmålade väggar. Plats för större möblemang och går även att använda som ett hobbyrum. Spotlights i taket.

  Rum

  Klinkergolv och vitmålade väggar. Plats för större möblemang och går att använda som sovrum. Spotlights i tak.

  Badrum 3

  Klinkergolv och stora kakelplattor på vägg. Badrummet är utrustat med vitt handfat med kommod, WC, Dusch och spotlights i tak.

  Teknikrum

  Klinkergolv och vitmålade väggar. Här inne finns bostadens värmecentral samt plats för mycket förvaring.

  Tomt

  Tomtarea 329 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017-2018

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Bilplats

  Intill huset finns det uppemot 4-5 bilplatser.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 01-IM6-90/9450.1 Planbestämmelser: Detaljplan (2007-12-17)

  Övrigt

  Kommunikationer - Buss 504 tar dig till Hallonbergen Centrum och Sundbyberg Centrum eller Spånga Centrum exempelvis om man åker åt andra hållet. - Tunnelbana finns i både Hallonbergen Centrum men även Rissne Centrum. - 504 och 540 kan även ta dig snabbt till Ulriksdal och pendeltåget för att sedan åka mot både stan och exempelvis Upplands Väsby. Skolor / Förskolor - Kymlingeskolan öppnade till höstterminen 2014 och är en kommunal F-6 skola och förskola i Ursvik med ca 350 barn i både förskola och skola. Den ligger på Oxenstiernas allé 41 i nya delarna av Ursvik nära natur och grönska. - I Lilla Ursvik ligger den kommunala Ursviksskolan med skol och förskoleverksamhet. - Förskolan Granatäpplet - Det finns även skolor i Rissne, Hallonbergen och Brotorp i såväl kommunal som privat regi. Området - Ursvik omfattar två stadsdelar i Sundbybergs kommun, Lilla Ursvik i öster, med villabebybyggelse sedan 30 och 40-talet och Stora Ursvik, som delas upp i Ursviks östra och Ursviks västra delar. Ursviks östra delar består av småhus, radhus, parhus och flerfamiljshus medan västra Ursvik. Den stadsmässiga karaktären finner man verkligen här och den trivsamma familjemiljön kombinerat med bostadsrätter i olika storlekar gör det hela ännu mer trivsammare med en bra kombination av åldrar och familjeförhållanden.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  33 996 kr/år

  Försäkring:

  4 596 kr/år

  Elkostnad:

  21 400 kr/år

  Vatten/avlopp:

  8 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  33 996 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  8 049 kr (42 045 kr)

  Kommentar:

  Samfällighetskostnad tillkommer.

  Pantbrev:

  1 st om totalt 1 980 000 kr

  Taxeringsvärde:

  4 424 000 kr varav mark 1 924 000 kr

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  2017-2018

  Tomtarea:

  329m2

  Grund:

  Källare / Platta

  Grundmur:

  Betong

  Stomme:

  Trä/Mur

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Träpanel (Gråvit)

  Takbeklädnad:

  Bentongpannor

  Plåtarbete:

  Lackerad plåt

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp. Värme: Nedre plan, vattenburen golvvärme Entréplan, radiatorer (solvärme) Övre plan, radiatorer (solvärme)

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor