Objektbild

Ryttmästarvägen 18, Sundbyberg

Pris:

Pris ej angivet

Friliggande villa - Sundbyberg

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Byggår: 2015

Boarea: 104 m2

Tomtarea: 171 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Drömlikt radhus i Folkhems fantastiska projekt på Ryttmästarvägen! Friköpt radhus med vattenburen golvvärme och mycket låga driftkostnader. Här är det uppenbart att den välrenommerade byggherren lade ner en hel del tankekraft på funktionalitet, ljus och familjeanpassade lösningar. Det syns och känns när man kliver över tröskeln i detta charmiga radhus att huset har fått extra med kärlek och har det lilla extra, den där känslan som inte är lätt att förklara men som man tydligt känner i magen. Bekväm vattenburen golvvärme på bägge våningsplan bidrar till både energisnål uppvärmning och behagligt jämn värme. Genomgående fräscha ytskikt i den helt perfekt disponerade ytan. Stor ljus hall med gott om förvaring med direkt anslutning till det stora badrummet med tvättstuga. Det ljusa temat med härligt dagsljus genom fina fönsterpartier bibehålls vidare in den härliga sociala ytan, med ett välutrustat kök med köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns plats för stort matbord, rejäl soffa och smart förvaring under trappan. Övre plan gör inte heller någon besviken. Tillgång till härligt grönskande baksida som tack vare sitt höga tomtläge har gott om sol. Ni med gröna fingrar kommer säkert att uppskatta den uppmurade rabatten extra mycket. Ut med grillen och studsmattan och njut hela sommarhalvåret! Väl inne på övre plan finner ni det andra badrummet, samtliga sovrum samt praktisk förvaring i klädkammare. Beläget i ett eget område där barnfamiljer och äldre par trivs bland grönskande skogspartier och samtidigt bekvämt gångavstånd till tunnelbanan som tar er in till city på en kvart. Läget tilltalar de flesta då man på Ryttmästarvägen kan smita undan som i en egen radhus-oas, samtidigt som man har Sundbybergs fantastiska utbud inom nära räckhåll. Det är ingen slump att Sundbyberg år efter år hamnar högst på rankingen över Sveriges mest välmående kommuner, med dess många skolor, parker, sjöpromenader, restauranger, kaféer, butiker och allmän kommunikation i allra högsta klass. Till 2022 planeras tvärbanan stå klar som bland annat kommer ta er till Bromma Blocks (inkl Bromma flygplats) samt Kista och vidare till Helenelund. Rissne som historiskt främst är känt som den gröna stadsdelen i Sundbyberg, med de många parkvägarna och skogspartier nära till hands, går nu en spännande framtid till mötes. Fastighetsbolaget Balder har förvärvat stora delar av Rissne Centrum och förutom den kommande tvärbanan som tar er bland annat Kista och Bromma Blocks på 5-10 min, så kommer här en ny miljö ta form med spännande arkitektur. Läs mer på www.balder.se

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Alexander Langer

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-82 82 12

  alexander.langer@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Byggnad

   Byggår

   2015

   Boarea

   104m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fastighetsbeteckning

   Sundbyberg 2:107

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   171m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Det ingår minst 1 plats per bostad. Samfälligheten Grönkulla har 21 st p-platser (300 kr/mån) och 35 st garageplatser (550 kr/mån). Ring Fastum för mer information. I området gäller boendeparkering genom Sundbybergs kommun. Kostnad är 600 kr/månaden.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Sundbyberg GA:1, Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Sundbyberg GA:10, Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Sundbyberg GA:6, Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Sundbyberg GA:7

   Last: Officialservitut Takutsprång Och Tillträde, 0183-10/21.5

   Förmån: Officialservitut Takutsprång Och Tillträde, 0183-10/21.6

   Planbestämmelser

   Detaljplan (2009-08-25)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ryttmästarvägen 18, Sundbyberg

   Kommun: Sundbyberg

   Område: Rissne

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 3 602 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 2 178 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 424 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 1 st om totalt 3 300 000 kr

   Driftkostnad: 30 833 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 16 000 kr/år

   Vatten & avlopp: 4 200 kr/år

   Samfällighet: 2 399 kr/år

   Renhållning: 2 484 kr/år

   Försäkring: 5 000 kr/år

   Övrigt: 750 kr/år

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder