Objektbild

Offergränd 59, Täby

Söker du ditt nya drömboende?

Pris:

Pris ej angivet

Radhus - Täby

Rum: 5 rok varav 4 sovrum

Typ: 2 ,5 plans radhus

Byggår: 1993

Boarea: 126 m2

Tomtarea: 195 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Varmt välkomna till Offergränd 59 och denna unika möjlighet till ett boende utöver det vanliga. Bostaden ligger i ett idylliskt bostadsområde i barnvänliga Gribbylund. Huset har en boyta om 126kvm och disponeras på tre våningar. Flertal renoveringar har utförts och skapar ett modernt, smakfullt hem. På entréplanet finns trevliga gemensamhetsytor optimalt för sociala sammanhang, på övervåningen finns 3 sovrum och den inredda vinden skapar ytterligare ett sovrum. Från vardagsrummet når man den fantastiska uteplatsen, en oas med platsbyggd pool, planteringar och vattenfall i optimalt solläge! Njut av lugnet, ett svalkande bad och fågelkvitter. Carport. Gribbylund är ett bostadsområde som tilltalar alla åldrar. För barnfamiljen finns gott om skolor och förskolor. På nära avstånd finns Rönninge sjön med flera badplatser samt stora grönområden, för fotboll, lek eller tennis. Vid Rönninge by finns dessutom en mysig lantgård med djur och fik. Vill man promenera runt sjön är det en sträcka om ca 6 km. Vid Gribbylund centrum finns pizzeria, restaurang samt ICA-butik. För kommunikationer är det buss som gäller, närmast från Gribbylundsvägen för vidare färd. Välkomna att uppleva bostaden och området på plats!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Louise Häggberg

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 076-879 32 39

  louise.haggberg@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats framsida

   Insynsskyddad, lummig framsida med plats för matgrupp, här kan du kan avnjuta förmiddagssolen. Samla vänner och familj för en grillkväll vid den murade öppna spisen.

   Entréplan

   Entré

   Ljus och välkomnande entré med plats för ytterkläder. Intill entrén finns även en klädkammare med ytterligare förvaringsmöjligheter. Vitmålade väggar och parkettgolv.

   Kök och matplats

   Ett öppet och genomtänkt kök med smakfulla detaljer. Köket renoverades 2013/2020 och har generösa förvarings- och arbetsytor. Vita skåpsluckor möter mörk bänkskiva i granit samt stänkskydd i galvaniserad mosaik. Infällda spotlights. Matplats intill fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. En platsbyggd köks-ö med extra förvaring och bänkskiva som matchar köket. Denna står ovan parkettgolv och kan därmed flyttas om så önskas.

   Badrum

   Helkaklat badrum renoverat 2013. Badrummet är fullt utrustat med förvaringsskåp, handfat i kommod och spegel med belysning ovan, handdukstork, duschhörna med glasdörrar och toalett. Smakfullt kakel i vitt och varm beige/brun kulör. Golvvärme.

   Vardagsrum i vinkel

   Vardagsrum med vitmålade väggar och parkettgolv (2018). Stora fönster (2018) ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt mot den härliga baksidan.

   Uteplats baksida

   Något utöver det vanliga! Denna fantastiska uteplats är en oas med platsbyggd pool, planteringar och vattenfall i optimalt solläge! Här kan du njuta av lugnet, ett svalkande bad och fågelkvitter. 2015 byggdes poolen samt den trälagda altanen, planteringen med vattenfall likaså.

   Övre plan

   Hall

   Ekparkett och vitmålade väggar. Snyggt räcke i glas till trappan.

   Sovrum 1

   Rymligt sovrum! Vitmålade väggar samt en fondtapet och parkettgolv. Fönster mot husets framsida.

   Sovrum 2

   Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Utgång till balkongen som vetter mot husets baksida, utsikt över grönska och pool.

   Badrum

   Fullt utrustat badrum med kaklade väggar och matta på golv. Nya badrumsmöbler 2021. Handfat i kommod, spegelskåp ovan, toalett, skåp med extra handfat och väggfast förvaring ovan. Tvättpelare.

   Sovrum 3

   Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Fönster mot husets baksida.

   Vindsplan

   Allrum | kontor | sovrum

   Vindsutrymmet inreddes 2016 och takfönstren installerades vilket skapar ett ljust och härligt rum. Bra förvaringsmöjligheter. Vitmålade väggar samt fondtapet och parkettgolv.

   Bra att veta

   Fiber Carport ingår i samfällighetsavgiften På gavelsidan om nr 57 finns et tillhörande förråd Larm Verisure

   Renoveringar

   2020/2013 Kök (IKEA) 2020 tvättmaskin 2018 ytskikt: parkettgolv och vitmålade väggar entréplan 2018 spis, ugn, induktionshäll 2016 inredd vind 2015 värmepump 2015 pool 2013 badrum entréplan

   Uteplats/Balkong

   Uteplats på fram- och baksida. Framsidan ligger i sydost med förmiddagssol och baksidan i nordväst med eftermiddag-/kvällssol.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 ,5 plans radhus

   Byggår

   1993

   Boarea

   126m2 (Enligt areamätning DD 21054:2020)

   Energideklaration

   Energideklaration är beställd

   Fasad

   Trä

   Stomme

   Trä

   Fönster

   Isolerglas

   Tak

   Betongpannor & boardskivor

   Grundläggning

   Krypgrund

   Uppvärmning

   Frånluftsvärmepump, elradiatorer på vindsplan

   Ventilation

   Mekanisk ventilation

   TV

   Grundutbud ingår i samfällighetsavgiften

   Bredband

   Bredband ingår i samfällighetsavgiften

   Övrigt om byggnad

   Vind: träbjälklag, parallelltak

   Fastighetsbeteckning

   Grytan 47

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   195m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Carport med elstolpe i länga, ingår i samfälligheten. Flera fria p-platser finns i området.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Täby Grytan GA:6 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

   Last: Officialservitut Gångväg, 0160-2002/026/1.11

   Förmån: Officialservitut Gångväg, 0160-2002/026/1.10

   Planbestämmelser

   Detaljplan

   Gribbylund

   Allmänt om området

   Gribbylund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby och det är många som vill bo här. Området präglas av radhus och villor, fina strövområden kring Rönningesjön som ligger på promenadavstånd från bostaden, en sjö som vintertid bjuder på skridskoåkning och sommartid finns det flertalet badplatser att välja bland. Vid Skavlöten friluftsområde, på andra sidan sjön (ca 1-2 km bort) finns härlig badstrand, kiosk, grillplats, bastu och bra möjligheter för motion och rekreation. Här ligger Rönninge by, ett mycket omtyckt område där du finner djur, café och evenemang kring högtider. Optimalt för barnfamiljen!

   Kommunikation

   Mellan Gribbylund och Stockholm/Danderyd går buss 605 och 609 mellan Gribbylund Centrum och Danderyds sjukhus. Buss 615 går från Täby centrum rakt igenom Gribbylund, via Gribbylunds centrum, och sedan vidare till Löttingelund och Kulla Vägskäl. Ytterligare en bussförbindelse finns mellan Stockholmsvägen och Danderyd, buss 610 tar er till Danderyd. På promenadavstånd finns också Roslagsbanan.

   Tjänster i området

   Gribbylunds centrum erbjuder en välsorterad ICA-butik, postutlämning och restaurang mm. På cykelavstånd har ni Täby Centrum med alla dess butiker och restauranger.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Offergränd 59, Täby

   Kommun: Täby

   Område: Gribbylund

   Boendeform: Radhus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 4 020 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 2 327 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 693 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 8 st om totalt 3 497 000 kr

   Driftkostnad: 46 718 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elförbrukning: 19 172 kWh/år

   Elkostnad: 23 138 kr/år

   Vatten & avlopp: 3 300 kr/år

   Samfällighet: 13 080 kr/år

   Försäkring: 7 200 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 524 kr (totalt 55 242 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Verisure larm frivilligt: 600kr/mån tillkommer då.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Täby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

   Läs mer

   Bobutiken i Täby

   Hitta din mäklare i Täby

   Liknande bostäder