Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Starvägen 6, Täby

Idylliskt område med sjönära läge i attraktiva Viggbyholm!

Pris:

Pris ej angivet

Friliggande villa - Täby

Rum: 8 rok varav 5 sovrum

Typ: 1 ½ plan

Byggår: 1958

Boarea: 183 m2

Biarea: 29 m2

Tomtarea: 1 353 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39. På sjösidan i attraktiva Viggbyholm ges nu chansen att förvärva detta hemtrevliga hus med ett av de mest fördelaktiga lägena i området; lugn och otrafikerad gata med en fin, lättskött trädgård med berg i dagen. Husets storlek är skräddarsytt för barnfamiljen – med öppna, sociala ytor, ett gediget familjekök med intilliggande matsal och fem sovrum i bra storlek samt flertal badrum och gäst-WC. Vardagsrum i etage med högt i tak, luftigt och en braskamin som sprider värme i hela bostaden. Huset är i gott skick där löpande underhåll utförts under årens lopp. Den lummiga och insynsskyddade trädgården ger under sommartid en sprudlande känsla, här kan du avnjuta solen med ogenerat läge med naturen omkring dig med berg i dagen. Bergvärme installerades 2005. Adressen är belägen i ett tryggt och barnvänligt område med goda kommunikationer. Området kännetecknas av villabebyggelse, fantastiska rekreationsområden med flertalet löparspår alldeles inpå knuten. Bad- och båtplats på gångavstånd samt flertalet bra förskolor och skolor i närheten.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Louise Häggberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-879 32 39

  louise.haggberg@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréplan

   Hall

   Ljus och välkomnande hall med klinkergolv och ljusa väggar. Hallen är rymlig och möblerbar med gott om plats för förvaring i garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

   Vardagsrum med braskamin

   Bostadens hjärta! Fantastisk rymd och generös takhöjd med öppet upp till övre planet i etage. Fungerande braskamin som sprider värme i hela bostaden. Här finns plats för den stora loungegruppen. Ekparkett på golv samt tapetserade väggar. Extra ljusinsläpp via två takfönster.

   Matsal

   Trevlig matsal för det stora sällskapet intill generösa fönsterpartier. Ekparkett på golv och ljusa väggar.

   Kök i öppen planlösning

   Rymligt kök från Puustelli med generösa arbets- och förvaringsytor. Kaklat stänkskydd och bänkskiva i sten. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, fläkt och inbyggd ugn samt micro. Socialt, öppet med köks-ö och matplats intill burspråk. Ekparkett på golv och spotlights i tak. Utgång till husets altan.

   Altan

   Via burspråket når ni den fantastiska altanen och naturtomten. Insynsskyddat med berg i dagen. Avnjut fantastiska sommardagar och grilla med nära och kära.

   Inre hall

   Ekparkett på golv och ljusa väggar. Garderobsvägg med bra förvaring.

   Sovrum 1

   Sovrum med fönster från två väderstreck. Plats för förvaring.

   Sovrum 2

   Rymligt sovrum med inbyggda garderober. Ekparkett på golv samt ljusa väggar. Härligt ljusinsläpp.

   Badrum

   Helkaklat badrum med fönster. Badrumsmöbel med handfat samt spegel ovan. Handdukstork, badkar samt duschhörna.

   WC

   Helkaklad gäst-WC med toalett, handfat och spegelskåp ovan.

   Sovrum 3 | hobbyrum | kontor

   En trappa ner finner ni detta rymliga rum med många möjligheter! Optimalt arbetsrum, hobbyrum eller rymligt sovrum med ekparkett på golv och ljusa väggar. Utgång till trädgården och husets framsida.

   WC

   En trappa ner från hallen når ni gäst-wc. Helkaklat och utrustat med toalett, badrumsmöbel med handfat samt spegel ovan.

   Tvättstuga

   Vidare från trappan når ni den helkaklade tvättstugan med generösa arbets- och förvaringsytor samt diskho. Tvättmaskin och torktumlare.

   Förråd med utgång till carport

   Rymligt förråd med goda förvaringsytor. Här står även bergvärmepumpen. Utgång till carport.

   Övre plan | etage

   Det trevliga allrummet på övre plan är något utöver det vanliga. Glasräcken med sikt mot nedre plan, stora fönsterpartier som vetter mot husets baksida. Trägolv och ljusa väggar.

   Badrum

   Helkaklat badrum utrustat med badrumsmöbel med handfat, spegel ovan, toalett och duschhörna.

   Sovrum 4

   Sovrum med trägolv och ljusa väggar.

   Sovrum 5

   Master bedroom med parkettgolv och ljusa väggar. Fantastiskt ljusinsläpp och fönster i två väderstreck. Härifrån når ni ett rymligt vindsförråd.

   Utförda renoveringar:

   2019: ytterdörr 2018: slipning & lackning av trappa inomhus 2015: marksten på garageuppfart 2014: byte av fönster etapp 2 2011: byte av fönster etapp 1 2010: nytt avlopp till gatan 2008: renovering under kök 2007: installerat avfuktare i krypgrund 2007: renovering av förråd 2007: renovering av carport 2005: installerat bergvärme 2004: altan 2004: badrum övervåning 2004: nya lås 2002: el, matplats och tvättstuga 2001: ombyggnad av badrum övre plan 2001: ombyggnad av badrum entréplan 2001: dusch övre plan 2000: marksten, gång och trappa ut 2000: ombyggnad av sovrum på entréplan 1999: Tak 1999: spegelskjutdörrar i hall 1999: ombyggnad av sovrum entréplan 1999: golv 1999: renovering VA 1999: golv i kök 1998: Puustelli kök

   +

   + stora fönsterpartier genererar fantastiskt ljusinsläpp! Fönster från bytta 2011 & 2014 + carport + plats för flera bilar på uppfart + bergvärme + fiber

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 ½ plan

   Byggår

   1958

   Boarea

   183m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Biarea

   29m2

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fasad

   Trä & tegel

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glas

   Bjälklag

   Trä

   Utvändigt plåtarbete

   Lackerad plåt

   Tak

   Betongpannor

   Grundläggning

   Krypgrund

   Uppvärmning

   Bergvärme

   Renoveringar

   1961 & 1981

   Fastighetsbeteckning

   Näsbypark 16:13

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   1 353m2

   Övrigt om tomt

   Naturtomt

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Carport

   Servitut och andra rättigheter

   Last: Avtalsservitut: Villa Och Årlig Avgäld, 0160-0416/1986.2

   Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld(2 st)

   Planbestämmelser

   Byggnadsplan

   Viggbyholm Sjösidan

   Allmänt om området

   Viggbyholms sjösida kallas den delen av Viggbyholm som ligger söder om E18 närmast vattnet. Attraktivt sjönära villaområde med närhet till fina strandpromenader utmed Värtan. Det är ett av Täbys mest omtyckta områden där bebyggelsen till mestadels består av friliggande villor. Det finns underbara promenadstråk utmed vattnet med fina parker. Här finns en småbåtshamn, populärt stall och bra skolor. Det finns en konstgräsplan för fotboll och Drakskeppsshallen för inomhusidrott.

   Kommunikation

   Genom Viggbyholms Sjösida går buss 617 som åker till Täby centrum. Därifrån tar du dig sedan vidare till alla möjliga destinationer. En cykeltur bort finns Roslagsbanan(Viggbyholms station).

   Tjänster i området

   Närmsta mataffär är ICA Stop som också är en av Sveriges mest välsorterade med fokus på fina färskvaror. Här finns också ett gym(SATS).

   Övrigt

   Här finns flera populära badstränder finns såsom Hägernäs Strand och Näsaängsbadet i Näsbypark som barnfamiljer uppskattar. Även nära till Rönningesjön med flera badplatser och fina promenadstråk samt Skavlötens friluftsgård med stora gräsytor, motionsspår, elljusspår, grillplats, bastu och badplats. En stor lekplats finns också vid Lorensviksparken.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Starvägen 6, Täby

   Kommun: Täby

   Område: Viggbyholm Sjösidan

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 7 168 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 3 323 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 3 845 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 10 st om totalt 5 842 000 kr

   Driftkostnad: 45 700 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 37 700 kr/år

   Vatten & avlopp: 1 800 kr/år

   Renhållning: 1 600 kr/år

   Försäkring: 4 600 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 54 049 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Valfri kostnad för Verisure larm tillkommer.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Täby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

   Läs mer

   Bobutiken i Täby

   Hitta din mäklare i Täby

   Liknande bostäder