Objektbild

Ungdomsvägen 105, Täby

Pris:

8 600 000 kr

Utgångspris

Friliggande villa - Täby

Rum: 5 rok varav 3-4 sovrum

Typ: 2 plan

Byggår: 1976

Boarea: 118 m2

Tomtarea: 349 m2

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! RING FÖR MER INFORMATION! - Gavelhus i barnvänligt område! - Soldränkt baksida med plats för lek och häng! - 2 bra uteplatser - Genomgående gott skick stora renoveringar utförda - Nya fönster och nytt tak - Närhet till kommunikationer och förskolor/skolor - Närhet till badplats och elljusspår. Trevligt kedjehus med fantastiskt läge nära Rönningesjön och fina grönområden. Här bor du i lugna kvarter med närhet till det mesta. Du har bra kommunikationer med buss eller Roslagsbanan samt gångavstånd till Täby centrum med sitt stora utbud av service och affärer. Det är nära till kompisarna och flera lekplatser finns inpå knuten. Barnen trivs extra bra här. I området finns ett flertal förskolor/skolor och i Rönninge by ligger en 4H gård. Sommartid lockar Ängsholmsbadet med både strand och bryggor och vintertid skridskoåkning på isen. Elljusspår och Ensta friluftsgård ligger bara ett par hundra meter bort och Skavlöten med sina spår bara ett par km från området. Huset är i mycket gott skick. På entréplan finns kök med matplats, vardagsrum, badrum med badkar, tvättstuga. På övre plan finns tre sovrum och ett badrum med dusch. Garaget är rymligt med goda förvaringsmöjligheter. Lättskött hörntomt med sol från morgon till kväll. Insynsskyddande häckar och en fin gräsmatta med plats för barnens spring och lek. Två härliga uteplatser med sol från morgon till kväll. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

8 600 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mattheus Hanna

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare i Täby/Danderyd

  Mobil: 073-540 91 42

  Mattheus.Hanna@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Ungdomsvägen 105 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning
   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Byggnad

    Byggnadstyp

    2 plan

    Byggår

    1976

    Boarea

    118m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd den 2013-11-05
    Energiprestanda, specifik energianvändning: 220 kWh/m2 och år

    Fasad

    Tegel och Trä

    Fönster

    3-glas fönster

    Bjälklag

    Trä

    Tak

    Betongpannor

    Grundläggning

    Platta på mark

    Uppvärmning

    Direktverkande el med radiatorer och luft/luftvärmepump

    Ventilation

    Mekanisk frånluftsventilation

    Renoveringar

    2021 - Torktumlare 2021 - Nya fönster i hela huset 2021 - Lackat om luckor 2020 - Element i 2 sovrum på övre plan 2020 - Garderober i hallen 2020 - Ommålning invändigt 2017 - Ny kyl, frys och diskmaskin 2016 - Kök 2016 - Ommålning av fasad 2015 - Nytt tak 2014 - Badrum på övre plan 2014 - Installation av jordfelsbrytare

    TV

    Fiber

    Bredband

    Fiber

    Fastighetsbeteckning

    Kammaren 29

    Allmänt om fastigheten

    Tomtarea

    349m2

    Vatten/avlopp

    Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

    Servitut och andra rättigheter

    Gemensamhetsanläggning: Täby Kammaren GA:1 ändamål: Vägar, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Övrigt

    Planbestämmelser

    Stadsplan

    Gribbylund

    Allmänt om området

    Gribbylund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby och det är många som vill bo här. Området präglas av radhus och villor, fina strövområden kring Rönningesjön som ligger på promenadavstånd från bostaden, en sjö som vintertid bjuder på skridskoåkning och sommartid finns det flertalet badplatser att välja bland. Vid Skavlöten friluftsområde, på andra sidan sjön (ca 1-2 km bort) finns härlig badstrand, kiosk, grillplats, bastu och bra möjligheter för motion och rekreation. Här ligger Rönninge by, ett mycket omtyckt område där du finner djur, café och evenemang kring högtider. Optimalt för barnfamiljen!

    Kommunikation

    Mellan Gribbylund och Stockholm/Danderyd går buss 605 och 609 mellan Gribbylund Centrum och Danderyds sjukhus. Buss 615 går från Täby centrum rakt igenom Gribbylund, via Gribbylunds centrum, och sedan vidare till Löttingelund och Kulla Vägskäl. Ytterligare en bussförbindelse finns mellan Stockholmsvägen och Danderyd, buss 610 tar er till Danderyd. På promenadavstånd finns också Roslagsbanan.

    Tjänster i området

    Gribbylunds centrum erbjuder en välsorterad ICA-butik, postutlämning och restaurang mm. På cykelavstånd har ni Täby Centrum med alla dess butiker och restauranger.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Ungdomsvägen 105, Täby

    Kommun: Täby

    Område: Gribbylund

    Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

    Ekonomi

    Pris: 8 600 000 kr
    Utgångspris

    Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

    Taxeringsvärde: 4 647 000 kr

    Taxeringsvärde för byggnad: 2 249 000 kr

    Taxeringsvärde för mark: 2 398 000 kr

    Taxeringsår: 2018

    Pantbrev: 13 st om totalt 4 802 000 kr

    Karta & område

    Täby

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

    Läs mer

    Bobutiken i Täby

    Hitta din mäklare i Täby

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder