Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Lövmovägen 37, Upplands väsby

Pris:

3 495 000 kr

Radhus - Upplands väsby

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Typ: Radhus i 2 plan

Byggår: 1973

Boarea: 96 m2

Tomtarea: 138 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

I hjärtat av idyllen Bollstanäs finner du detta välplanerade hem där gammalt möter nytt i perfekt harmoni. Huset är varsamt renoverat och charmen och den lantliga känslan finns i varje rum samtidigt som huset erbjuder alla moderniteter. Bostadens rum är fördelade över två plan med tre generösa sovrum på det övre planet och fina sällskapsytor på nedre plan. Här finns en fin uteplats på entrésidan och en pedantiskt skött trädgård och uteplats på baksidan. Ett stenkast från huset glittrar Norrvikens vatten som erbjuder bad på sommaren och skridskoåkning vintertid. I närheten finns det flera bra förskolor, skolor samt Bollstanäs sportklubb. Kontakta gärna mäklaren för vidare information.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Susanne Aalto

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-455 12 83

  susanne.aalto@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Ljus hall med avhägningsmöjlighet innanför dörren. Här finns även bostadens luftvärmepump. Målade väggar och laminatgolv.

   Kök

   Mysigt kök med matplats invid fönstret. Här finns gott om förvaring i form av lådor och skåp. Gråa luckor och vitt kakel satt i tegelförband ovanför en bänkskiva av laminat. här finns utrustning i form av spis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Bröstpanel, tapet och laminatgolv.

   Vardagsrum

   Lättmöblerat rum med stora fönster. Här finns utgång till bostadens välskötta uteplats. Tapetserade väggar och parkettgolv.

   Gäst wc

   På nedreplan finns gästtoaletten här finns wc, handfat och spegel. Målade väggar och laminatgolv.

   Övreplan

   Sovrum 1

   Sovrum som idag används som klädkammare med gott om plats för förvaring. Målade väggar och laminatgolv.

   Sovrum 2

   Ett lättmöblerat sovrum som passar bra som barnrum eller gästrum. Ljust målade väggar och parkettgolv.

   Sovrum 3

   Bostadens största sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Rummet har fint ljusinsläpp från två stora fönster och här finns dessutom garderober längs hela ena väggen med gott om utrymme. Målade väggar och laminatgolv.

   Duschrum

   Helkaklat stilrent duschrum (2015) med takfönster. Här finns både badkar och duschhörna med vikbara glasväggar. Dessutom finns handfat med en stor kommod, spegel, wc, tvättmaskin och torktumlare. Vita stora kakelplattor och mörkgrått klinkergolv med elvärmeslingor.

   Uteplats/Balkong

   Välskött och mysig uteplats med trädäck under tak med plats för matmöbel och grill. Här finns även ett mindre förråd och gräsmatta för spring och lek.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Radhus i 2 plan

   Byggår

   1973

   Boarea

   96m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2018-02-07
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 96 kWh/m2 och år

   Fasad

   Träpanel och eternitskivor

   Stomme

   Trä

   Fönster

   2-glas

   Bjälklag

   Träbjälklag

   Tak

   Låglutande tak med papp

   Grundläggning

   Krypgrund med träbjälklag

   Uppvärmning

   Direktverkande el och luft-luft värmepump(2019)

   Ventilation

   Självdrag

   Renoveringar

   Tidigare ägare har gjort följande renoveringar: 2002-ny varmvattenberedare 2011-fasad målad 2011-famtliga fönster och altandörr bytta 2015-duschrum renoverat 2016-nya köksluckor, bänkskivor och vitvaror 2016-takkupan bytt 2017-stamspolning Nuvarande ägare har gjort följande: 2019-bytt luff-luft värmepump

   Övriga byggnader

   Stort förråd i anslutning till entrén.

   Fastighetsbeteckning

   Grimsta 5:418

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   138m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Plats för 1 bil i garagelänga.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Upplands Väsby Grimsta GA:5 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt

   Planbestämmelser

   Stadsplan

   Bollstanäs

   Allmänt om området

   Bollstanäs är ett lugnt och trevligt villaområde med barnvänlig omgivning och promenadavstånd till Norrvikens vatten med badmöjligheter sommartid och skridskoåkning vintertid. Längs med den vackra strandpromenaden finner man både badbryggor och mysiga lekplatser. I närheten finns även två stycken fotbollsplaner som flitigt används samt Sandakärret som är ett friluftsområde med löpslingor och mysig skog. I Bollstanäs finns flera förskolor och skolor att välja mellan, ofta med gångavstånd. Butiker och restauranger finns i närbelägna köpcentret Bredden. Från området finns goda busskommunikationer ner till Väsby C alternativt Rotebro station som sedan tar dig vidare till Stockholm, Arlanda, Uppsala och Märsta.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Lövmovägen 37, Upplands väsby

   Kommun: Upplands Väsby

   Område: Bollstanäs

   Boendeform: Radhus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 3 495 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 2 492 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 211 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 281 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 13 st om totalt 2 550 000 kr

   Driftkostnad: 30 800 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 10 000 kr/år

   Vatten & avlopp: 2 000 kr/år

   Samfällighet: 9 200 kr/år

   Renhållning: 2 900 kr/år

   Försäkring: 6 700 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 39 149 kr)

   Kommentar till driftkostnad: I samfällighetsavgiften ingår: Tv och Bredband via Comhem.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Upplands Väsby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 2F i Upplands Väsby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Upplands Väsby!

   Läs mer

   Bobutiken i Upplands Väsby

   Hitta din mäklare i Upplands Väsby

   Liknande bostäder