Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Söderforsgränd 8, Upplands väsby

Välskött familjevilla med ett fantastiskt läge på en av Brunnby Viks bästa adresser!

Pris:

6 195 000 kr

Utgångspris

Friliggande villa - Upplands väsby

Rum: 7 rok varav 4-5 sovrum

Typ: Fristående souterrängvilla 2-plan

Byggår: 1972

Boarea: 193 m2

Biarea: 25 m2

Tomtarea: 738 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Perfekt familjevilla beläget på lugna och barnvänliga gatan Söderforsgränd utan genomfartstrafik i populära Brunnby Vik. Totalyta om 218 kvm med många rum, fantastiska sällskapsytor med eldstad och ett helt soutterängplan med åtråvärda utrymmen såsom gillestuga och företagardel. Huset ger dig alla möjligheter att skapa många sovrum och samtidigt nyttja företagsdelen eller varför inte ett generationsboende. Fastigheten är i ett välskött skick, bl.a. har stora investeringar såsom bergvärme och nya fönster gjorts. Från de hemtrevliga och ljusa sällskapsytorna finns utgång balkong och på baksidan nås den härlig uteplatsen, väl skyddad på husets baksida med gräsytor, växthus, planteringar och träd. Lättskött och fin trädgårdstomt, med utrymme för lek och spring på de stora gräsytorna. Uppfarten består av en carport för två bilar framför det tidigare garaget, som nuvarande ägare har nyttjat som företagardel. Det här är ett perfekt boende för barnfamiljen som vill ha natur, motionsspår, lekplatser, skolor och barnomsorg runt knuten. Goda kommunikationer med bussar till Väsby station samt direktbuss 565 till Stockholm City. Varmt välkomna på de öppna visningarna eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mikael Salmén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-455 12 85

  mikael.salmen@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall med avhängning och garderober direkt till höger. Plastmatta på golvet och ljusa väggar med bröstpanel.

   Kontor-/företagardel

   Direkt till vänster från hallen nås husets kontorsutrymme/företagardel, perfekt för egenföretagaren eller den som kanske vill skapa ett generationsboende. Detta utrymme nås genom en egen entré utifrån framsidan. Här finns även ett tvättställ. Detta nyttjades ursprungligen som ett garage. Plastmatta på golvet och tidigare väggar.

   Gäst-WC

   På nedre plan finns en gästtoalett som nås intill hall och kontorsdelen. Klinker på golvet och vita väggar. Här finns WC, handfat och spegel.

   Tvättstuga

   Tvättstuga med utrymme för allt som önskas. Här finns tvättmaskin och torktumlare installerad, även bänkyta och förvaring samt tvättställ. Plastmatta på golvet och vita väggar.

   Gillestuga

   På entréplanet finns en stor gillestuga, perfekt med ett ordentlig allrum med utrymme för det mesta. Inrett med en större soffgrupp och TV. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar.

   Duschrum och bastu

   Från gillestugan nås duschrum och bastu. Helkaklat duschutrymme i ljusa färgval. Utrustat med dusch och handdukstork.

   Övre hall

   På övre plan nås en hall som bli knytpunkten för samtliga rum. Härifrån nås uteplatsen på baksidan. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar.

   Vardagsrum

   Härligt vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck. Här erbjuds stora ytor att umgås på och här finns även husets eldstad. Här har man med fördel öppnat upp planlösningen mot matplats och kök. Gott om utrymme för möblemang och utgång till balkongen. Ekparkett på golvet och ljust tapetserade väggar.

   Kök

   Välplanerat kök med gott om förvaring och arbetsyta. Ljusa köksluckor i kombination med ett ljus kakel och en bänkskiva i trä. I utrustningsväg finns spishäll, köksfläkt, ugn, mikro, diskmaskin och fullstor kyl och frys. Praktiskt med ett ljust klinkergolv i köket och ekparkett vid matplatsen. Matbordet placeras på ett naturligt sätt intill fönstret, här ryms större sällskap. Ytterligare en utgång till balkongen även från köket.

   Badrum

   Från den övre hallen nås ett stort helkaklat badrum. Här finns badkar, WC och tvättställ med förvaring och spegelskåp. Praktiskt vädringsfönster finns.

   Sovrummen

   Sovrum 1 - Nås precis intill hallen på det nedre planet. Rymmer en större säng och förvaring i inbyggda garderober, nyttjas idag som ett gästrum. Ljus plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Sovrum 2 - Detta är "Master bedroom" i en väl tilltagen storlek. Inrett med en dubbellsäng, sängbord och förvaring fem garderober längs ena väggen. Här ryms också ytterligare möblemang om så önskas. En av utgångarna till balkongen finns även här. Ljus plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Sovrum 3 - Även detta är ett ordentligt sovrum i en bra storlek som idag är inrett som bibliotek. Härifrån nås vindsluckan. Ljus plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Sovrum 4 - Det mindre sovrummet på övre planet som rymmer säng, skrivbord etc. om så önskas. Ljus plastmatta på golvet även här och tapetserade väggar.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Fristående souterrängvilla 2-plan

   Byggår

   1972

   Boarea

   193m2 (Areauppgifter enligt areamätning)

   Biarea

   25m2

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2020-09-23
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 42 kWh/m2 och år
   Energiprestanda Primärenergital: 67 kWh/m2 och år

   Fasad

   Tegel samt puts

   Stomme

   Trä

   Fönster

   2-glas och 2+1 glas isolerfönster samt 3-glas.

   Tak

   Valmat tak med betongpannor

   Grundläggning

   Betongplatta med murade väggar av lättbetong

   Uppvärmning

   Vattenburen värme med bergvärme

   Ventilation

   Mekanisk till och frånluftsventilation (FTX)

   Renoveringar

   - Vattenburet värmesystem med bergvärme installerades 1999. - Fönsterbyte 2015.

   TV

   Fiber finns installerat i huset för bredbands- och TV-anslutning.

   Övrigt om byggnad

   Radonprotokoll från 2017-05-04. Radonhalt: 210 Bq/m3 (Långtidsmätning enligt SSM)

   Fastighetsbeteckning

   Brunnby 1:218

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   738m2

   Övrigt om tomt

   Tomtarea 738 m² (friköpt). Trivsam tomt där större delen av tomten är klädd med gräsmatta, intill altanen är en yta stenlagd och ett växthus samt utrymme för planteringar finns. Tack vare de stora gräsytorna finns utrymme för lek och spring samtidigt som altanen rymmer ett större sällskap för grillmiddagen, baksidan är riktad i väster med sol under eftermiddagen och kvällen. På framsidan av huset finns välkomnande planteringar, stenläggning och plats för två bilar intill huset. På framsidan av huset finns även en större balkong i österläge.

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Plats för två bilar på en stenlagd uppfart intill huset.

   Planbestämmelser

   Stadsplan

   Brunnby Vik

   Allmänt om området

   Här i Brunnby Vik bor man naturskönt och familjärt. Området ligger med naturen runt hörnet och barnen kan springa fritt mellan de stora fina naturområdena. På bekvämt gångavstånd ligger förskolan Spargrisen och Pysslingen samt Vikskolan F-9 och Södervikskolan 6-9. Från området når man de centrala delarna med bussanslutning som går till Väsby Centrum och pendeltågstationen. Det här är ett perfekt boende för barnfamiljen som vill ha natur, motionsspår, lekplatser, skolor och barnomsorg runt knuten. Ett par kilometer längre bort ligger även Väsby Golf som erbjuder en bra lunchrestaurang.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Söderforsgränd 8, Upplands väsby

   Kommun: Upplands Väsby

   Område: Brunnby Vik

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 6 195 000 kr
   Utgångspris

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 3 619 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 2 046 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 573 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 7 st om totalt 932 000 kr

   Driftkostnad: 32 921 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 19 000 kr/år

   Elförbrukning: 13 173 kWh/år

   Vatten & avlopp: 2 270 kr/år

   Sotning: 600 kr/år

   Renhållning: 845 kr/år

   Försäkring: 10 206 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 41 270 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Uppvärmning inkluderar även hushållsel. Dessa kostnader debiteras utifrån individuell förbrukning och avtal.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Upplands Väsby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 2F i Upplands Väsby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Upplands Väsby!

   Läs mer

   Bobutiken i Upplands Väsby

   Hitta din mäklare i Upplands Väsby

   Liknande bostäder