Objektbild

Skärgårdsvägen 120, Värmdö

Centralt belägen fastighet!

Pris:

3 995 000 kr

Friliggande villa - Värmdö

Rum: 0 rok

Typ: 1 plan med vind

Byggår: 1924

Boarea: 60 m2

Tomtarea: 1 976 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Nu finns möjlighet att förvärva en fastighet med ett mycket centralt läge och närhet till allt! Detta är en möjlighet för dig som föredrar närheten till kommunikation, havet, köpcentrum, mataffärer och andra bekvämligheter. Detta kan också vara en möjlighet för dig som driver eget företag att både synas ur ett marknadsföringsperspektiv då fastigheten ligger längs med "Grisslingerakan" och med direkt närhet till kommunikationer. Fastigheten ligger utanför planbestämmelser och området har genom åren haft en snabb utveckling och är fortsatt under process. På denna fastighet ligger ett otroligt charmigt torp från sekelskiftet 1900. En mysig liten veranda leder in till ett välbehållet retrokök som moderniserats med de bekvämligheter ett kök förväntas ha men pricken över i:et är den välbevarade vedspisen. Vidare in i huset finns en matsal med en vacker öppen spis, vardagsrum med plats för både soffa och tv-möbel samt förvaring. Det finns ett badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet som är utrustat med toalett, tvättställ samt duschkabin. En tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare som också har en separat ingång. Två möjliga sovrum varav det ena idag används som kontor. Vinden är delvis inredd till ett sovloft som du tar dig upp via en trappa genom ena sovrummet. Huset har stor potential att användas även som ett kontor om så önskas. I övrigt finns det ett gästhus om ca 10 kvm samt en bod om ca 10 kvm med gott om förvaringsmöjligheter samt en lekstuga om ca 6 kvm. Tomten är generös och erbjuder mycket natur men även trädgård, pergola, fruktträd och bärbuskar. Gott om plats för att parkera bilar. För mer information om planer mm vänligen kontakta Värmdö kommun eller Vägverket som projekterar området. https://www.varmdo.se/samhalleochtrafik/samhallsplanering/pagaendedetaljplanering/gustavsberg/pfom10korpholmen.4.5108a8bb16e40e092a3a8e6e.html

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Veronica Ek

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-530 90 72

  veronica.ek@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Alexander Egebrant

  Franchisetagare

  Mobil: 070-256 06 53

  alexander.egebrant@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 plan med vind

   Byggår

   1924

   Boarea

   60m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fasad

   Trä

   Stomme

   Trä

   Fönster

   2-glas

   Bjälklag

   Trä

   Grundmur

   Natursten

   Tak

   Plåt

   Grundläggning

   Torpargrund

   Uppvärmning

   Elradiatorer, 2 st luftvärmepumpar, öppen spis samt vedspis

   Ventilation

   Självdrag

   Renoveringar

   Ytskikt som tapetsering och ommålning invändigt löpande. Målat utvändigt 2016. Bytt proppskåp 2001.

   Övriga byggnader

   Gästhus om ca 10 kvm, Friggebod om ca 10 kvm samt en lekstuga om ca 6 kvm.

   Fastighetsbeteckning

   Mörtnäs 1:543

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   1 976m2

   Övrigt om tomt

   Trädgårdstomt/naturtomt med stora möjligheter.

   Vatten/avlopp

   Egen brunn, sluten tank 3 kubik.

   Parkering

   Gott om plats för parkering

   Servitut och andra rättigheter

   Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM4-74/5320.1 Last: Avtalsservitut: Villa Mm, 01-IM4-30/153A.1 Last: Avtalsservitut: Villa Och Årlig Avgäld, 01-IM4-25/56B.1 Last: Avtalsservitut: Villa Och Årlig Avgäld, 01-IM4-32/180A.1 Last: Avtalsservitut: Väg, 01-IM4-30/153.1

   Avtalsservitut Ledning Mm Avtalsservitut Villa Mm Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld(2 st) Avtalsservitut Väg

   Grisslinge

   Allmänt om området

   Grisslinge är ett attraktivt villaområde beläget mitt på Värmdö. Här bor du i natur och skärgårdsmiljö men med närhet till Stockholms stad. Nära till handelsområdet Värmdö Köpcentrum med ca 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar. Här finns ett av Värmdös populäraste strandbad Grisslinge havsbad med restaurang, samt Systrarna Delselius charmiga bageri och konditori. I närområdet finns flera förskolor som som Snickarbarnens och Solbackens förskola. Den närmaste skolan är Ösbyskolan med årskurs F-9. I naturområdet nordväst om Mörtnäs finns vackra vandringsstigar att promenera på. Gillar du att spela golf är närmaste golfklubb den anrika och välbesökta klubben Wermdö Golf & Country Club. Direktbussar går smidigt in till Slussen var 10:e minut.

   Övrigt om området

   För mer information angående planer för området: https://www.varmdo.se/samhalleochtrafik/samhallsplanering/pagaendedetaljplanering/gustavsberg/pfom10korpholmen.4.5108a8bb16e40e092a3a8e6e.html

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Skärgårdsvägen 120, Värmdö

   Kommun: Värmdö

   Område: Grisslinge

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 3 995 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 2 581 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 598 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 983 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 5 st om totalt 1 000 000 kr

   Driftkostnad: 24 500 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 15 000 kr/år

   Sotning: 500 kr/år

   Renhållning: 3 000 kr/år

   Försäkring: 4 000 kr/år

   Övrigt: 2 000 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 524 kr (totalt 33 024 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Under posten övrigt ligger kostnaden för slamsugning.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Värmdö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Odelbergs Väg 3 i Gustavsberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Värmdö!

   Läs mer

   Bobutiken i Värmdö

   Hitta din mäklare i Värmdö

   Liknande bostäder