Budgivning pågår

Spovvägen 32, Bålsta

Aktuellt bud

2 850 000 kr

Utgångspris 2 950 000 kr

Budgivare 1 26/02 kl: 13:11 - 2 850 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Bålsta 3:278

Adress

Spovvägen 32 - Bålsta

Kommun

Håbo

Boendeform

Kedjehus

Byggår

1972

Boarea

93m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

248m2 - Friköpt

Budstart

2 950 000 kr

31 720 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Välkommen till Spovvägen 32 och detta smakfullt renoverade kedjehus. Detta boende har under 2018 genomgått en omfattande renovering med stilfulla val och materialval av hög kvalité. Här erbjuds 3 sovrum, stort socialt kök, rymligt vardagsrum och två lyxiga badrum. Vidare finns även en trevlig altan under tak och lättskött tomt. Här bor man i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola och Gymnasium. Endast 7 minuters promenad till livsmedelbutik och närhet till grönområden, vad sägs om en belyst pulkabacke! Missa inte detta tillfälle, välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Rymlig och ljus hall med vitmålade väggar och grått klinkers på golv.( Bricmate Limestone 60*60) Finns goda möjligheter att montera garderober för förvaring av ytterkläder.

  WC/Badrum

  Smakfullt renoverat badrum med inkaklat badrum och kommod med bra förvaring. Grå kakel och klinker med fondvägg med vitt kakel.

  Sovrum 1

  Trevligt sovrum som passar perfekt som kontor eller barnrum. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

  Vardagsrum

  Ett stort, ljust och lättmöblerat vardagsrum som rymmer de större sällskapen. Stort fönsterparti som låter ljuset flöda in. Här finns det plats för såväl matgrupp som en mysig tv hörna, förberett med el för vägghängd TV.

  Kök

  Köket brukar kallas husets hjärta och i detta fall stämmer det verkligen. Ett stort modernt kök som går i grått. Här finns gott om förvaring samt väl tilltagna arbetsytor. Här finns all maskinell utrustning som man önskar sig av ett kök och micro samt ugn i bra arbetshöjd. Här finns även en köks-ö där frukosten eller mingel maten kan serveras. Från köket når man även husets altan under tak.

  WC/Dusch

  I anslutning till köket finner man husets andra WC som är utrustat med dusch. Även detta smakfullt renoverat med toner i grått.

  Tvättstuga

  vägg i vägg med Wc finner man man tvättstugan som har bra arbetsytor.

  Sovrum 2

  Ljust och fint sovrum med vitmålade väggar och ekparkett på golv. Garderob för bra förvaring.

  Sovrum 3

  Stora sovrummet är rymligt och rymmer gott dubbelsäng och bord på sidan om. Stort Fönsterparti mot baksidan av huset med minimalt med insyn. Till sovrummet finns även en rymlig Walk in closet som erbjuder gott om plats för kläder och förvaring.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1972

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Håbo Bålsta GA:17 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1969-09-23) Grundvattenskydd (1961-07-14)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  5 st om totalt 706 500 kr

  Taxeringsvärde:

  1 773 000 kr varav mark 714 000 kr

  Värdeår:

  1972

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1972

  Tomtarea:

  248m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor