Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Frötuna 15, Uppsala

Enplanshus från år 2010 beläget på höjd i levande landsbygd endast 15 minuters bilresa från Uppsala!

Pris:

3 495 000 kr

Accepterat pris

Friliggande villa - Uppsala

Rum: 6 rok varav 4-5 sovrum

Byggår: 2010

Boarea: 145 m2

Biarea: 20 m2

Tomtarea: 1 842 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Hela huset präglas av den vackra utsikten över öppna landskap som erbjuds just för att tomten är belägen på höjd. Huset är mycket välhållet och känslan av nyproduktion finns kvar. Praktisk planlösning med samtliga sällskapsytor samlade; Här finns ett väl tilltaget vardagsrum med braskamin att samlas vid som binds samman med husets naturliga matplats invid fönster mot entrén. Köket är trendigt inrett i petrolblå nyans och löper lite i vinkel med öppen lösning mot matplats och vardagsrum för att gynna trevliga middagsbjudningar. Huset i övrigt består av fyra sovrum varav tre av dem är stora och det sista passar bäst som barnrum eller kanske arbetsrum? Allrum med utgång till altandäck, stort helkaklat våtutrymme med dusch/wc, gästtoalett, rejält tvättutrymme, gym och förråd. Eftermiddagarna spenderar man gärna på det egna altandäcket som när vädret tillåter fylls med flertalet möbelgrupper, egna planteringar, umgänge och grillförberedelser. Perfekt att slå sig till ro på efter arbetsdagen då den fångar upp eftermiddagens till kvällens soltimmar! Naturpräglad, rymlig tomt belägen på höjd med prydliga stensättningar, grusad gång, flertalet buskage, omgivande barr- och lövträd och skogsparti som närmsta granne. Här bor ni på en levande landsbygd omgiven av naturen och lugnet utan att ge avkall på närheten till service och Uppsala centrum. Skolskjuts finns 500 meter bort, förskolor finns i Lindbacken samt i Gåvsta, invid härliga skogspromenader som manar till bär- och svampplockning, fina längdskidspår vintertid, ca sex minuters cykelväg till vattendrag, nära Rasbo IP och långt ifrån trafikerade gator men ändå enbart 15 minuters bilresa till Gränby centrum.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Planritning Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entré/Hall

   Välkomnade farstukvist med plats för mindre möblemang. Hall med plats för avhängning i hatthylla. Vitmelerad tapet på väggar och svart laminatgolv som övergår i tvåstavigt ekfanérgolv.

   Dusch/WC

   Rymligt med bred kommod, stor väggfast spegel, öppningsbart fönster, duschhörna med frostad glasdörr, wc, eluttag och handdukshängare. Infällda spots i tak, helkaklade väggar i vitt med mönstrad dekor och antracitgrått klinkergolv med elburen golvvärme.

   Vardagsrum

   Väl tilltagen yta i halvöppen lösning mot kök som utgör husets mitt, perfekt samlingspunkt invid en brasa i täljstenskaminen. Gott om plats för soffgrupp samt ytterligare möblemang. Svagt mönstrad tapet och tvåstavigt ekfanérgolv.

   Matplats

   Placerat mellan vardagsrum och kök med gott om plats för rejält matbord invid dubbla fönster. Svagt mönstrad tapet och tvåstavigt ekfanérgolv.

   Kök

   Skåpinredning i petrolblå nyans med mässingshandtag, arbetsbänkar i vinkel av mörkgrå laminat med nedsänkt dubbelho. Maskinell utrustning såsom diskmaskin (Asko), infälld induktionshäll (Bosch), spisfläkt med utsug (Bosch), kyl samt frys i fullhöjd (Bosch), inbyggnadsmicro (Bosch) och inbyggnadsugn (Bosch). Svagt mönstrad tapet, vitt kakel som stänkskydd och svartmelerat vinylgolv.

   Tvättutrymme

   Arbetsbänkar av svartmönstrad laminat, vita skåp för förvaring, tvättho, städskåp, fönster, elskåp med automatsäkringar, värmepump (NIBE), tvättmaskin (Bosch) och torktumlare (Bosch). Gråmelerad våtrumstapet och gråmelerad våtrumsmatta.

   WC

   Mindre variant med kommod, spegelklätt badrumsskåp, wc och handdukshängare. Helkaklade väggar i högblankt vitt och klinkergolv av mörk terracotta.

   Sovrum 1

   Nyttjas idag som gästrum men är även perfekt som barnrum med gott om plats för säng samt ytterligare möblemang. Klädförvaring i två platsbyggda garderober. Vitmelerad tapet och tvåstavigt ekfanérgolv.

   Sovrum 2

   Nyttjas idag som arbetsrum men kan likväl utgöra barnrum då det rymmer enkelsäng samt ytterligare möblemang. Beigemelerad tapet och tvåstavigt ekfanérgolv.

   Allrum

   Nyttjas gärna som lekrum, bibliotek eller kanske arbetsrum? Utgång till stor altan. Vitmönstrad metallicskimrande tapet och tvåstavigt ekfanérgolv.

   Sovrum 3

   Plats för säng samt ytterligare möblemang. Vitmelerad tapet med mönstrad fondvägg och tvåstavigt ekfanérgolv.

   Sovrum 4

   Husets ”master bedroom” med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. God klädförvaring i garderobslänga som löper längs vägg och rymmer sex garderober. Beigemönstrad tapet och tvåstavigt ekfanérgolv.

   Gym/Sovrum 5

   Beläget invid tvättstuga med perfekt yta för hemmagym. Rummet kan med fördel även nyttjas som sovrum. Fönster, svagt mönstrad tapet med starkare mönstrad fondvägg och ljust laminatgolv.

   Förråd

   Beläget innanför gym med väggfasta hyllplan för förvaring. Svagt mönstrad tapet och ljust laminatgolv.

   Uteplats/Balkong

   Omfångsrikt, högst inbjudande altandäck som nås via husets allrum. Här ryms ett flertal möbelgrupper, planteringar och grillbestyren. Man har även placerat ett praktiskt utekök

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Byggår

   2010

   Boarea

   145m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Biarea

   20m2

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2015-07-06
   Energiklass:

   Renoveringar

   2016: Installation av fasadbelysning och uttag för motorvärmare. Elinstallation i gästhus. 2017: Byggnation av vedskjul. 2018: Montering av duschdörr samt takdusch. 2019: Plattläggning. 2020: Byte av golv i kök pga läckage från diskmaskin.

   Bredband

   Idag nyttjas fiber med valfri leverantör.

   Övriga byggnader

   Gästhus/Friggebod - Enkel, oisolerad byggnation med stor altan, el indragen och vedförvaring baktill. Perfekt för övernattande gäster under sommaren! Bod - Oisolerat, lämpar sig perfekt för trädgårdsredskapen.

   Fastighetsbeteckning

   Karby 5:8

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   1 842m2

   Övrigt om tomt

   Vidsträckt gräsmatta belägen lite på höjd intill vackert skogsparti. Vackra stensättningar, grusad gång, flertalet buskage och synliga bergsknallar som omges av barr- och lövträd.

   Vatten/avlopp

   Enskilt vatten; Borrad brunn (vattenprov finns), Enskilt avlopp; Trekammarbrunn med infiltration.

   Parkering

   Grusad parkeringsyta med plats för fyra bilar.

   Servitut och andra rättigheter

   Förmån: Avtalsservitut: Dike, 0380IM-07/17191.1 Förmån: Officialservitut Avlopp, 0380-2007/98.6 Förmån: Officialservitut Väg, 0380-2007/98.3 Förmån: Officialservitut Väg, 0380-2007/98.4

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Frötuna 15, Uppsala

   Kommun: Uppsala

   Område: Rasbo

   Möjligt tillträdesdatum: Månadsskiftet juni/juli år 2021

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 3 495 000 kr
   Accepterat pris

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 2 367 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 2 074 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 293 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 2 st om totalt 2 848 000 kr

   Driftkostnad: 32 068 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 23 752 kr/år

   Vatten & avlopp: 360 kr/år

   Sotning: 600 kr/år

   Renhållning: 1 584 kr/år

   Försäkring: 5 772 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 4 174 kr (totalt 36 242 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Driftskostnaden är baserad på ett hushåll innehållandes två vuxna och ett spädbarn. Posten el utgör 13 762 kWh.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Uppsala

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

   Läs mer

   Bobutiken i Uppsala

   Hitta din mäklare i Uppsala

   Liknande bostäder