Budgivning pågår

Abborrvägen 19, Hammarö

Aktuellt bud

2 300 000 kr

Utgångspris 2 395 000 kr

Budgivare 1 18/09 kl: 11:45 - 2 300 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Hammar 1:306

Adress

Abborrvägen 19 - Hammarö

Kommun

Hammarö

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1975

Boarea

133m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

426m2 - Friköpt

Rum

5 rok varav 3-4 sovrum

Område

Hammar

Utgångspris

2 395 000 kr

18 008 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Välplanerad villa på barnvänligt område på Hammarö.

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  På Abborrvägen 19 finner ni här ett smidigt boende på omtyckta området Hammar. Här bor ni längst ner på återvändsgata vilket gör läget ypperligt för barnfamiljen. Hemtrevligt hus i 1 ½-plan med grönytor både på fram -och baksidan. Stor och social planlösning mellan matsal och vardagsrum. Här ingår man i en samfällighet via ComHem där både tv och internet fås till ett väldigt förmånligt pris. Villan har idag tre sovrum men för de som önskar finns även möjlighet att tillföra ytterligare ett. Stort plus för två badrum, ett på vardera våningsplan. Villan har en inbjudande framsida där eftermiddags och kvällssolen kan avnjutas och på baksidan finner ni ett öppet trädäck med plats för grill och utegrupp. Från altanen tar ni er vidare ut till trädgården som ger plats för både odlingskragar och studsmatta om så önskas.. Asfalterad uppfart mot huset med plats för två bilar och ytterligare en i garaget. Förråd finns i garagets bakkant. På Hammarö finns både välrenommerade skolor och förskolor. Badplats vid Mörrudden, där även restaurang och småbåtshamn finns. Getingberget med långgrund sandstrand som lämpar sig väl för barnfamiljer. Skoghall centrum med dess affärsliv och fin minigolfbana. Stora livsmedelsbutiker. 18-håls golfbana etc.

  Ansvarig mäklare

  Oscar Carlson

  Franchisetagare/ Mäklare

  070-775 21 09

  oscar.carlson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övervåning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Väl innanför huvudentrén finner ni plats för upphängning av ytterkläder. Intill huvudentrén finner ni trappen som leder er till villans övervåning.

  Groventré/tvättstuga

  Praktiskt beläget med dörr från uppfarten finner ni groventrén som kombineras med tvättstuga. Här finner ni förvaringsmöjligheter och avlastningsytor. Maskinell utrustning som finns är tvättmaskin och torkskåp. I utrymmet hittar ni även här varmvattenberedaren.

  Badrum

  Centralt beläget på entrévåningen är ett av bostadens två badrum beläget. Badrum med plastmatta och våtrumstapet. Här finns badkar, tvättställ samt toalett.

  Kök

  Stort kök med goda förvaringsmöjligheter bakom de vita skåpluckorna. Plats för större matmöbel. Från köket tar ni er enkelt ut till altanen som vetter mot villans baksida.

  Sovrum 1

  Parkett och tapetserade väggar.

  Vardagsrum/matsal

  Villans vardagsrum har parkettgolv och ljusa väggar. Här finns gott om plats för soffgrupp och intill vardagsrummet finner ni matsalen som för de som önskar även kan göras om till sovrum.

  Allrum

  Allrum på övervåningen. Rummet kan användas som ett trevligt tv-rum.

  Sovrum 2

  Stort sovrum med plats för både säng och skrivbord. Förvaring via två garderober.

  Sovrum 3

  Sovrum med tapetserade väggar i röd nyans. Plats för dubbelsäng. Förvaring via två garderober.

  Klädkammare

  På övervåningen finner ni en klädkammare. Via klädkammaren tar ni er till en rymlig sidovind som bidrar till ökad förvaringsmöjlighet.

  Badrum

  Badrummet på övervåningen renoverades 2014. Plastmatta och våtrumstapet. Duschhörna, tvättställ och wc.

  Tomt

  Gräsmatta med plats för lek och spel.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Garagebyggnad med intilliggande förrådsutrymme som nås både inifrån garage och utifrån.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1975

  Fasadpanel målad 2010. Nya fönster på övre plan förutom badrum 2002. Ny altandörr och ytterdörrar 1998 och 2005. Ny papp på garagetak 2003. Badrum på övre plan renoverat 2014 via firma. Luftvärmepump installerat 2009.

  Uppvärmning

  Direkt el + luftvärmepump

  TV

  Tv via Com Hem ingår i gruppavtalet för område. 17 kanaler. Kostnaden är medräknad i samfällighetsavgiften.

  Bredband

  Bredband via Com Hem. I områdets gruppavtal ingår 100 mbit bredband. Kostnaden är medräknad i samfällighetsavgiften.

  Uteplats/Balkong

  Uteplatser ges på både villans framsida och baksida. På framsidans uteplats ges kvällssol och på baksidans altan ges solläge under morgon och större delen av dagen.

  Bilplats

  Asfalterad uppfart med plats för bil samt garage med intilliggande förråd.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  43 973 kr/år

  Försäkring:

  3 448 kr/år

  Uppvärmning:

  29 140 kr/år

  Vatten/avlopp:

  5 835 kr/år

  Renhållning:

  2 350 kr/år

  Samfällighet:

  3 200 kr/år

  Total driftkostnad:

  43 973 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  8 049 kr (52 022 kr)

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  I uppvärmningskostnaden är hushållsel medräknat. Kostnaden för samfällighetsavgift består av kabel-tv förening (Com Hem 17 kanaler samt 100 mbit bredband, 2 700 kr/år) samt bevattningsförening (500 kr/år). www.hammarkabeltv.se

  Pantbrev:

  6 st om totalt 331 700 kr

  Taxeringsvärde:

  1 709 000 kr varav mark 386 000 kr

  Värdeår:

  1975

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1975

  Tomtarea:

  426m2

  Grund:

  Platta på mark

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Tegel / Träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direkt el + luftvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Fasadpanel målad 2010. Nya fönster på övre plan förutom badrum 2002. Ny altandörr och ytterdörrar 1998 och 2005. Ny papp på garagetak 2003. Badrum på övre plan renoverat 2014 via firma. Luftvärmepump installerat 2009.

  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-08-28

  Primärenergital:

  132 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor