Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Grindstugegatan 3, Karlstad

Stor familjevilla i trevliga villakvarter på Färjestad!

Pris:

Pris ej angivet

Friliggande villa - Karlstad

Rum: 7 rok varav 5 sovrum

Typ: 1 plan med källare

Byggår: 1938

Boarea: 167 m2

Biarea: 113 m2

Tomtarea: 938 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till denna underbara familjevilla belägen i lugna och trevliga villakvarter på Färjestad nära Klarälven. Villan har en mycket bra planlösning och erbjuder rejäla sällskapsytor, 5 bra sovrum, familjebadrum, gäst-wc samt en inredd källare med allrum, tvättstuga, hobbyrum och massor av förvaringsytor. Härlig utemiljö med ett stort inglasat uterum med söderläge samt ett soligt altandäck omgärdat av gräsytor med fruktträd. Växthus och robotgräsklippare ingår i köpet. Huset är i mycket gott skick och har de senaste åren genomgått större renoveringar såsom nytt tak, nya fönster, nya avloppsledningar mm. Plus för bergvärme, fiber och täljstenskamin. Här bor du i hjärtat av Färjestad med närhet till matbutiker, skolor, förskolor, Löfbergs Lila Arena, gym, travbana, bad i Klarälven, motionsspår och grönområden. Flera busslinjer mot centrum samt fina cykelvägar. Den här villan måste ses på plats - välkomna att kontakta mäklaren för mer info!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Marika Westerberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0720-80 83 40

  marika.westerberg@lansfast.se

  Planritning Planlösning entréplan

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall/entré

   Stor och rymlig hall med plats för ytterkläder och skor. En inbyggd garderob med skjutdörrar finns här. Vitmålade väggar, klinkergolv med golvvärme i entrén och däcksgolv längre in samt spotlights i tak.

   Kök

   Kök med luftiga öppna ytor och gott om plats för matsalsbord och övrigt möblemang. Utgång till en liten balkong härifrån med soligt söderläge. Markis på fönstret. Köket har vita skåpluckor, gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor på bänk i körsbär med kakel i blå ton ovan samt belysning under skåp. Den maskinella utrustningen består av kyl (-11), frys (-11), spis med häll (-11), fläkt (-00), diskmaskin (-11) och en inbyggd mikrovågsugn (-00). Ljusmålade väggar med träpanel, ljust laminatgolv samt laserad träpanel i tak.

   Vardagsrum

   Härligt vardagsrum med goda sällskapsytor och fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Ljusmålade väggar med fondvägg i röd ton, parkettgolv och träpanel i tak.

   Allrum

   Mysigt allrum i fil med vardagsrum och öppen planlösning med en halvtrappa ner till utgång till altan och inglasat uterum. Allrummet har en täljstenskamin, trägolv, vitmålade väggar samt vitmålad träpanel i tak.

   Sovrum 1

   Sovrum beläget vid entrén med fönster i två väderstreck och plats för större säng. Flertalet garderober ger bra förvaringsmöjligheter. Ljusmålade väggar, laminatgolv och vitmålad träpanel i tak.

   Gäst-wc

   Gäst-wc belägen i hallen utrustad med wc och handfat med skåp under samt spegel. Ljusmålade väggar och golv med ljust klinker.

   Sovrum 2

   Fint sovrum med plats för dubbelsäng . Bra förvaringsmöjligheter i stor garderob med skjutdörrar samt en inbyggd garderob/klädkammare. Vitmålade väggar med vit träpanel på två väggar samt i tak. Mörkt laminatgolv.

   Sovrum 3

   Rymligt sovrum med insynsfritt läge och plats för dubbelsäng om så önskas. Två inbyggda garderober med överskåp finns här. Vitmålad träpanel på väggar, mörkt laminatgolv och vitlaserad träpanel i tak.

   Sovrum 4

   Sovrum med plats för större säng och övrigt möblemang. Här finns två inbyggda garderober med överskåp. Vitmålad träpanel på väggar, mörkt laminatgolv och vitlaserad träpanel i tak.

   Sovrum 5

   Mindre sovrum som idag används som kontor och har fönster mot det inglasade uterummet. Vitmålade väggar, parkettgolv och träpanel i tak.

   Badrum

   Fräscht familjebadrum med helkaklade väggar i blå ton och ljust klinkergolv. Här finns wc, dubbla handfat med tillhörande skåp och stor spegel med belysning samt en inbyggd duschplats med glasvägg. Ett litet fönster ger fint ljusinsläpp.

   Tvättstuga

   Fräsch tvättstuga belägen i källaren med vitmålad träpanel på väggar och klinkergolv i grå ton. Här finns tvättmaskin (-18) och torktumlare (-09) samt plats att hänga tvätt. En avfuktare ingår i köpet (-09).

   Uteplats/Balkong

   Härlig altan med soligt sydvästläge samt ett rymligt inglasat uterum med med skjutbara glasväggar, infravärme och plats för flera sittgrupper. Nyttjas året runt och har isolerat golv.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 plan med källare

   Byggår

   1938

   Kommentar till byggår

   Tillbyggt -96

   Boarea

   167m2 (Areauppgifter enligt mätning)

   Biarea

   113m2

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2019-03-06
   Energiklass:
   Energiprestanda Primärenergital: 92 kWh/m2 och år

   Fasad

   Liggande träpanel

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glasfönster

   Bjälklag

   Trä

   Grundmur

   Lättbetong

   Tak

   Betongpannor och plåt

   Grundläggning

   Källare och krypgrund

   Uppvärmning

   Bergvärme och täljstenskamin

   Ventilation

   Självdrag

   Renoveringar

   2017 Byte av klinker på farstutrapp 2016 Installation robotgräsklippare 2015 Nya fönster 2014 Nya köksluckor och nytt köksgolv 2013 Renovering gäst-wc 2012 Byte avloppstam kök och gäst-wc 2009 Installation täljstenskamin 2009 Ombyggnad hall och golvvärme 2007 Byte av avloppsledning mellan hus och kommunal ledning samt inkommande vatten 2006 Renovering källare samt tvättstuga 2004 Installation bergvärme 2003 Nytt tak 1996 Utbyggnad (sovdel samt badrum) 1995 Nytt badrum

   TV

   Tv via Stadsnätet eller tv-antenn.

   Bredband

   Bredband via Stadsnätet.

   Övrigt om byggnad

   Radonmätning är gjord 2010 där årsmedelvärdet var 60Bq/kubikmeter. Det rekommenderade gränsvärdet är 200 Bq/kubikmeter. El 20A, jordfelsbrytare finns. Centraldammsugare finns. Varmvattenberedare från -04.

   Övriga byggnader

   På tomten finns ett växthus som ingår i köpet.

   Fastighetsbeteckning

   Bofinken 6

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   938m2

   Övrigt om tomt

   Trevlig tomt omgärdad av staket med bra gräsytor med plats för lek och spel, fruktträd och ett växthus. En robotgräsklippare finns också och ingår i köpet.

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Garage med plats för 1 bil.

   Planbestämmelser

   Tomtindelning (1945-08-27) Stadsplan (1944-04-28)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Grindstugegatan 3, Karlstad

   Kommun: Karlstad

   Område: Färjestad

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 2 322 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 537 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 785 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 25 st om totalt 820 000 kr

   Driftkostnad: 39 700 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 27 500 kr/år

   Elförbrukning: 20 000 kWh/år

   Vatten & avlopp: 6 600 kr/år

   Renhållning: 2 100 kr/år

   Försäkring: 3 500 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 48 049 kr)

   Kommentar till driftkostnad: I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel. Sotning sker vart 4:e år och kostar 540:-.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Karlstad

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 10 i Karlstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Karlstad!

   Läs mer

   Bobutiken i Karlstad

   Hitta din mäklare i Karlstad

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder