Budgivning pågår

Onsövägen 17, Karlstad

Aktuellt bud

5 600 000 kr

Utgångspris 5 695 000 kr

Budgivare 2 07/10 kl: 08:01 - 5 600 000 kr

Budgivare 1 06/10 kl: 14:42 - 5 500 000 kr

Budgivare 2 06/10 kl: 14:32 - 5 450 000 kr

Budgivare 1 06/10 kl: 13:26 - 5 400 000 kr

Budgivare 2 05/10 kl: 12:28 - 5 350 000 kr

Budgivare 1 20/09 kl: 11:15 - 5 200 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Kustbandet 18

Adress

Onsövägen 17 - Karlstad

Kommun

Karlstad

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2010

Boarea

154m2

Areauppgifter enligt taxinformationen.

Tomtarea

446m2 - Friköpt

Rum

4 rok varav 2-3 sovrum

Område

Zakrisdal

Utgångspris

5 695 000 kr

36 981 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Vänerläge på Zakrisdalsudden! Båtplats ingår!

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Vi har nöjet att presentera denna ljusa och fina villa belägen längs Vänerns vattenlinje på populära Zakrisdalsudden. Villan byggdes 2010 och har genomgående ljusa ytskikt och stora sällskapsytor att tillgå. Ett underbart inglasat uterum ger extra livskvalitet och här kan man vistas året om. Vacker utomhusmiljö med stort altandäck mot vattnet samt längs husets soliga södersida. Flexibel planlösning där ytterligare 2-3 sovrum enkelt kan skapas. Här finns också två badrum, bra förvaringsmöjligheter samt en praktiskt belägen groventré intill husets uppfart. Fiber är installerat och en robotgräsklippare ingår i köpet. Stenlagd uppfart med plats för två bilar, carport för en bil samt ett stort förråd. I köpet följer också del i samfällighet där en egen båtplats samt uppställningsplats för båt/husbil ingår samt tillgång till samfällighetens badplats, bastu, relaxavdelning och fin samlingslokal för fest mm. Ett tillfälle att förvärva ett av områdets bästa lägen där man njuter av lugnet och den vackra sjöutsikten. Dessutom ett lättskött och bekvämt boende med låga driftskostnader i trevlig skärgårdsmiljö med familjär stämning. Visas i september och tillträde under våren 2020. Välkomna!

  Ansvarig mäklare

  Marika Westerberg

  Reg. Fastighetsmäklare

  0720-80 83 40

  marika.westerberg@lansfast.se Läs mer om Marika

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning nedre plan

  Planlösning övre plan

  Alternativ planlösning övre plan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall och entré

  Entré via uterum in till en ljus och luftig hall med plats för ytterkläder och skor. En garderob för förvaring finns här samt plats för möblemang. Ljustapetserade väggar och parkettgolv. Hallmöbel med hängare och spegel ingår i köpet.

  Kök

  Mycket trevligt och ljust kök med plats för ett stort matbord och övrigt möblemang. Gott om skåp och förvaring bakom luckor i vitt, arbetsbänk i laminat med ljust kakel ovan, belysning under skåp samt spotlights i tak ovan arbetsbänk. Utrustningen består av hel kyl och frys, spishäll, fläktkåpa, inbyggd mikro och ugn i bekväm arbetshöjd samt en diskmaskin - allt från Bosch med årgång -10. Härifrån nås också husets groventré/tvättstuga. Ljustapetserade väggar och parkettgolv.

  Vardagsrum

  Underbart vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till altan med direkt vattenläge. Rummet är i vinkel med ett separat allrum som också kan användas som tex matsal alt delas av till ytterligare ett sovrum om så önskas. Ljustapetserade väggar och parkettgolv. Utgång till altan även från allrum.

  Sovrum nedre plan

  Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns två garderober för förvaring och precis utanför rummet finns även en rymlig klädkammare. Ljustapetserade väggar och parkettgolv.

  Badrum nedre plan

  Rymligt badrum med helkaklade vita väggar och klinkergolv i grå ton med golvvärme. Här finns wc, handfat med skåp under och tillhörande spegelskåp med belysning samt duschplats med vikbara glasdörrar. Här finns också ett skåp för förvaring. Ett fönster ger fint ljusinsläpp.

  Groventré/tvättstuga

  Praktisk groventré med ingång från uppfarten. Här finns tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättho och arbetsbänk i laminat samt flera skåp och garderober för förvaring. Här finns också värmepannan. Ljustapetserade väggar och ljus plastmatta på golv. Ingång mot kök härifrån.

  Allrum övre plan

  Stort allrum i öppen planlösning med sällskapsytor och fantastisk utsikt mot vattnet. Rummet kan delas av för att skapa ytterligare 1-2 sovrum om så önskas, se alternativ planlösning. Sidovindar ger förvaringsmöjligheter och här finns också en klädkammare. Ljusmålade väggar och enstavigt parkettgolv.

  Sovrum övre plan

  Rymligt sovrum med utgång till balkong under tak med kvällssol att njuta och plats för sittgrupp. Sovrummet har ljusmålade väggar och enstavig ekparkett på golv. En AC ingår i köpet.

  Badrum övre plan

  Fräscht badrum med kaklade väggar i ljus ton och klinkergolv med golvvärme. Här finns wc, handfat med flera skåp och spegel samt en duschplats med takdusch och vikbara glasdörrar.

  Tomt

  Lättskött trädgård med gräsytor och buskar. Robotgräsklippare som delas med 2 andra grannar ingår i köpet.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Förråd med gott om förvaringsytor samt en extra frys.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2010

  2016 Snöskydd på tak installerades. 2013 Isolerat uterum byggdes till.

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump till vattenburet system

  TV

  Tv via Karlstad Stadsnät (fiber).

  Bredband

  Bredband via Karlstad Stadsnät (fiber).

  Uteplats/Balkong

  Underbart altandäck som sträcker sig längs husets östra, södra och västra sida med sol hela dagen. Inglasat uterum som kan nyttjas året runt. Här är högt till tak, stora fönsterpartier och spotlights i tak. Gasol/elvärmare ingår i köpet.

  Bilplats

  Stenlagd uppfart med plats för två bilar samt en carport med plats för en bil.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Karlstad Kustbandet GA:1 Planbestämmelser: Detaljplan (2008-02-20)

  Möjligt tillträde

  Tillträde våren 2020

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  31 175 kr/år

  Försäkring:

  4 030 kr/år

  Elkostnad:

  18 055 kr/år

  Vatten/avlopp:

  2 000 kr/år

  Renhållning:

  2 090 kr/år

  Samfällighet:

  5 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  31 175 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  0 kr (31 175 kr)

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  I samfällighetsavgiften ingår båtplats samt tillgång till badplats, relaxavdelning, bastu och en samlingslokal som kan bokas för fest mm.

  Byggnad

  Byggår:

  2010

  Tomtarea:

  446m2

  Grund:

  Krypgrund med avfuktare

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Tvåkupigt betongtegel

  Fönster:

  3-glasfönster, isolerglas

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump till vattenburet system

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten och avlopp.

  Renoveringar:

  2016 Snöskydd på tak installerades. 2013 Isolerat uterum byggdes till.

  Övrigt:

  Avfuktare finns installerat i krypgrunden. Larm finns installerat och utrustningen kan övertas av köparen. Abbonnemang tecknas separat. El 16A, jordfelsbrytare finns.

  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-07-08

  Primärenergital:

  105 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor