Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Onsövägen 17, Karlstad

Vänerläge på Zakrisdalsudden! Båtplats ingår!

Pris:

5 695 000 kr

Utgångspris

Friliggande villa - Karlstad

Rum: 4 rok varav 2-3 sovrum

Typ: 1 ½ plan

Byggår: 2010

Boarea: 154 m2

Tomtarea: 446 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Vi har nöjet att presentera denna ljusa och fina villa belägen längs Vänerns vattenlinje på populära Zakrisdalsudden. Villan byggdes 2010 och har genomgående ljusa ytskikt och stora sällskapsytor att tillgå. Ett underbart inglasat uterum ger extra livskvalitet och här kan man vistas året om. Vacker utomhusmiljö med stort altandäck mot vattnet samt längs husets soliga södersida. Flexibel planlösning där ytterligare 2-3 sovrum enkelt kan skapas. Här finns också två badrum, bra förvaringsmöjligheter samt en praktiskt belägen groventré intill husets uppfart. Fiber är installerat och en robotgräsklippare ingår i köpet. Stenlagd uppfart med plats för två bilar, carport för en bil samt ett stort förråd. I köpet följer också del i samfällighet där en egen båtplats samt uppställningsplats för båt/husbil ingår samt tillgång till samfällighetens badplats, bastu, relaxavdelning och fin samlingslokal för fest mm. Ett tillfälle att förvärva ett av områdets bästa lägen där man njuter av lugnet och den vackra sjöutsikten. Dessutom ett lättskött och bekvämt boende med låga driftskostnader i trevlig skärgårdsmiljö med familjär stämning. Visas i september och tillträde under våren 2020. Välkomna!

Läs mer

Pris

5 695 000 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

2 07/10 kl: 08:01 5 600 000 kr

1 06/10 kl: 14:42 5 500 000 kr

2 06/10 kl: 14:32 5 450 000 kr

1 06/10 kl: 13:26 5 400 000 kr

2 05/10 kl: 12:28 5 350 000 kr

1 20/09 kl: 11:15 5 200 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Marika Westerberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0720-80 83 40

  marika.westerberg@lansfast.se

  Planritning Planlösning nedre plan Planlösning övre plan Alternativ planlösning övre plan

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall och entré

   Entré via uterum in till en ljus och luftig hall med plats för ytterkläder och skor. En garderob för förvaring finns här samt plats för möblemang. Ljustapetserade väggar och parkettgolv. Hallmöbel med hängare och spegel ingår i köpet.

   Kök

   Mycket trevligt och ljust kök med plats för ett stort matbord och övrigt möblemang. Gott om skåp och förvaring bakom luckor i vitt, arbetsbänk i laminat med ljust kakel ovan, belysning under skåp samt spotlights i tak ovan arbetsbänk. Utrustningen består av hel kyl och frys, spishäll, fläktkåpa, inbyggd mikro och ugn i bekväm arbetshöjd samt en diskmaskin - allt från Bosch med årgång -10. Härifrån nås också husets groventré/tvättstuga. Ljustapetserade väggar och parkettgolv.

   Vardagsrum

   Underbart vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till altan med direkt vattenläge. Rummet är i vinkel med ett separat allrum som också kan användas som tex matsal alt delas av till ytterligare ett sovrum om så önskas. Ljustapetserade väggar och parkettgolv. Utgång till altan även från allrum.

   Sovrum nedre plan

   Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns två garderober för förvaring och precis utanför rummet finns även en rymlig klädkammare. Ljustapetserade väggar och parkettgolv.

   Badrum nedre plan

   Rymligt badrum med helkaklade vita väggar och klinkergolv i grå ton med golvvärme. Här finns wc, handfat med skåp under och tillhörande spegelskåp med belysning samt duschplats med vikbara glasdörrar. Här finns också ett skåp för förvaring. Ett fönster ger fint ljusinsläpp.

   Groventré/tvättstuga

   Praktisk groventré med ingång från uppfarten. Här finns tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättho och arbetsbänk i laminat samt flera skåp och garderober för förvaring. Här finns också värmepannan. Ljustapetserade väggar och ljus plastmatta på golv. Ingång mot kök härifrån.

   Allrum övre plan

   Stort allrum i öppen planlösning med sällskapsytor och fantastisk utsikt mot vattnet. Rummet kan delas av för att skapa ytterligare 1-2 sovrum om så önskas, se alternativ planlösning. Sidovindar ger förvaringsmöjligheter och här finns också en klädkammare. Ljusmålade väggar och enstavigt parkettgolv.

   Sovrum övre plan

   Rymligt sovrum med utgång till balkong under tak med kvällssol att njuta och plats för sittgrupp. Sovrummet har ljusmålade väggar och enstavig ekparkett på golv. En AC ingår i köpet.

   Badrum övre plan

   Fräscht badrum med kaklade väggar i ljus ton och klinkergolv med golvvärme. Här finns wc, handfat med flera skåp och spegel samt en duschplats med takdusch och vikbara glasdörrar.

   Uteplats/Balkong

   Underbart altandäck som sträcker sig längs husets östra, södra och västra sida med sol hela dagen. Inglasat uterum som kan nyttjas året runt. Här är högt till tak, stora fönsterpartier och spotlights i tak. Gasol/elvärmare ingår i köpet.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 ½ plan

   Byggår

   2010

   Boarea

   154m2 (Areauppgifter enligt taxinformationen. )

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2019-07-08
   Energiklass:
   Energiprestanda Primärenergital: 105 kWh/m2 och år

   Fasad

   Trä

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glasfönster, isolerglas

   Bjälklag

   Trä

   Tak

   Tvåkupigt betongtegel

   Grundläggning

   Krypgrund med avfuktare

   Uppvärmning

   Frånluftsvärmepump till vattenburet system

   Ventilation

   Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

   Renoveringar

   2016 Snöskydd på tak installerades. 2013 Isolerat uterum byggdes till.

   TV

   Tv via Karlstad Stadsnät (fiber).

   Bredband

   Bredband via Karlstad Stadsnät (fiber).

   Övrigt om byggnad

   Avfuktare finns installerat i krypgrunden. Larm finns installerat och utrustningen kan övertas av köparen. Abbonnemang tecknas separat. El 16A, jordfelsbrytare finns.

   Övriga byggnader

   Förråd med gott om förvaringsytor samt en extra frys.

   Fastighetsbeteckning

   Kustbandet 18

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   446m2

   Övrigt om tomt

   Lättskött trädgård med gräsytor och buskar. Robotgräsklippare som delas med 2 andra grannar ingår i köpet.

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten och avlopp.

   Parkering

   Stenlagd uppfart med plats för två bilar samt en carport med plats för en bil.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Karlstad Kustbandet GA:1

   Planbestämmelser

   Detaljplan (2008-02-20)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Onsövägen 17, Karlstad

   Kommun: Karlstad

   Område: Zakrisdal

   Möjligt tillträdesdatum: Tillträde våren 2020

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 5 695 000 kr
   utgångspris

   Driftkostnad: 31 175 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elförbrukning: 15 700 kWh/år

   Elkostnad: 18 055 kr/år

   Vatten & avlopp: 2 000 kr/år

   Samfällighet: 5 000 kr/år

   Renhållning: 2 090 kr/år

   Försäkring: 4 030 kr/år

   Kommentar till driftkostnad: I samfällighetsavgiften ingår båtplats samt tillgång till badplats, relaxavdelning, bastu och en samlingslokal som kan bokas för fest mm.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Karlstad

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 10 i Karlstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Karlstad!

   Läs mer

   Bobutiken i Karlstad

   Hitta din mäklare i Karlstad

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder