Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Junivägen 20, Kvissleby

Välkommen till Juniskärs äldsta torp anno 1867!

Pris:

2 175 000 kr

Friliggande villa - Kvissleby

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Typ: 1 1/2 plan

Byggår: 1867

Boarea: 74 m2

Tomtarea: 4 521 m2

Hästgård är unikt i vackra Juniskär och den stora tomten möjliggör ev framtida nybyggnation. Stallbyggnad som är byggd så sent som 2005 på ca 80 kvm. Byggd på gjuten betongplatta, förberett för golvvärme och har även ett garage. För den hästintresserade finns 2 boxar idag, sadelkammare och även en liten extrabox. Stallet kan användas till andra smådjur, hobbyverksamhet eller enkelt byggas om till stort garage om så önskas. Här bor man i vacker skärgårdsmiljö med närhet till naturen, en fin badplats och båtklubb. Gångavstånd till Café Juniskär som har öppet sommartid. Golfbanor, slalombacke, simhall och Kvissleby köpcentrum finns inom en radie av ca 3 kilometer. Här njuter man av utsikten och lugnet!

Läs mer

Pris

2 175 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Anna Lundqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-564 52 59

  anna.lundqvist@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sara Edlund

  Mäklarassistent

  Mobil: 076-771 67 72

  sara.edlund@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Entréplan Hall med målat laminatgolv. Fräscht helkaklat duschrum med klinkergolv och golvvärme (el). Badrumsmöbel med handfat, spegelskåp WC, duschkabin, VVB och toppmatad tvättmaskin. Charmigt kök med laminatgolv och fungerande vedspis. Köket är utrustat med nyskåpinredning, spis äldre, fläkt äldre , VVB och kyl/frys. Här finns det även plats för matbord. Vardagsrum med målat laminagolv och braskamin i murad eldstad. Övreplan Två sovrum med snedtak och genuina trägolv. Fin havsutsikt från det inre sovrummet.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 1/2 plan

   Byggår

   1867

   Boarea

   74m2 (Areauppgifter enligt fastighetsägaren)

   Kommentar area

   Den taxerade boytan är 60 kvm. Då det är snetak så är den uppvärmda ytan som är angiven som boyta.

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2020-09-16
   Energiklass:
   Energiprestanda Primärenergital: 194 kWh/m2 och år

   Fasad

   Trä

   Stomme

   Timmer/trä

   Fönster

   Isolerglas och 1 st 2-glasfönster.

   Tak

   Plåt

   Grundläggning

   Plintgrund/sten

   Uppvärmning

   Direkt el och luft/luftvärmepump.

   Renoveringar

   -2005 stall byggdes. -2005 utbyggnad av badrum -2006 Paddock anlades -2007 installerade vedspis i kök samt murade eldstad med kamin i vardagsrum. Ny spis, fläkt, kyl/frys samt tvättmaskin. -2010 nya fönster i alla rum utom ett fönster. renovering av skorsten (kortenslang i kanaler till vedspis och braskamin. -2018 nytt kök (förutom 2 st överskåp) samt ny VVB kök -2020 ny luft/luftvärmepump

   Bredband

   Ej fiberansluten.

   Övrigt om byggnad

   Köparen uppmanas att kontakta kommunens bygglovsavdelning innan köp gällande regler för området vid ev nybyggnation och tillbyggnation.

   Övriga byggnader

   Stall ca 80 kvm med byggår 2005. Stallet byggdes på på gjuten platta och förberett för golvvärme. Stallet inrymmer 2 boxplatser och 1 reservbox. Sadelkammare med vatten, tvättmaskin och VVB samt ytterligare utrymmen för diverse. Stallet går att göra om till garage. Enklare bod för ved/spån etc.

   Fastighetsbeteckning

   Njurunda-Nyland 1:46

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   4 521m2

   Övrigt om tomt

   Härlig tomt med gräsytor, buskar och träd. 2 st hagar på ca 13x35 kvm. 2 uteboxar/vindskydd och el framdragen till hagarna. Välgjord träningspaddock med staket och belysning.

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten och avlopp.

   Parkering

   Grusad infart och stor parkering för diverse fordon. Motorvärmarstolpe.

   Servitut och andra rättigheter

   Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 2281K-F-5169.1

   Juniskär

   Allmänt om området

   Essvik, Skottsund, Nyland och Juniskär Essvik, en vacker halvö söder om sundsvall cirka 7 km från centrum som inrymmer Skottsund och Juniskär. Kollektivtrafik Avstånd till centrum cirka 7 km. Bussförbindelserna från Essvik till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 20 min. Bostäder Här finns villaområden, flerfamiljshus och hyresrätter. Vårdcentral och tandläkare Njurunda vårdcentral och apotek samt Folktandvården Kvissleby. Service Här finns bland annat Statoil och ICA express och det är mycket nära till Kvissleby som erbjuder mer service. Kultur, idrott och fritid Här finns inomhusbadet Njurundahallen och idrottshallen Njurundahallen, allaktivitetshuset Opalen med bibliotek och fritidsgård, 18-håls golfbana i Skottsund, båthamn och restaurang samt brukshundsklubb. Här finns Dyket med tempererat utebad, minigolf, Dövikssjön, tennisbanor och mycket mer.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Junivägen 20, Kvissleby

   Kommun: Sundsvall

   Område: Juniskär

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 2 175 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 863 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 379 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 484 000 kr

   Taxeringsår: 2020

   Driftkostnad: 30 650 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 18 650 kr/år

   Vatten & avlopp: 5 400 kr/år

   Sotning: 400 kr/år

   Renhållning: 2 100 kr/år

   Försäkring: 4 100 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 6 472 kr (totalt 37 122 kr)

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Sundsvall

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nya Hamngatan 12 i Sundsvall, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sundsvall!

   Läs mer

   Bobutiken i Sundsvall

   Hitta din mäklare i Sundsvall

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder