Bleckslagaregatan 34 B, Sundsvall

4 250 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Tis 26 Feb 17:00 - 17:30

    Förhandsanmälan. Välkommen!

    Ons 27 Feb 12:30 - 13:00

    Anmäl till visning

    Fastighetsbeteckning

    Rönnen 14

    Adress

    Bleckslagaregatan 34 B - Sundsvall

    Kommun

    Sundsvall

    Typ

    1 ½ plan med suterräng

    Boendeform

    Friliggande villa

    Byggår

    1976

    Boarea

    163m2

    Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

    Biarea

    47m2

    Tomtarea

    453m2 - Friköpt

    Rum

    6 rok varav 4 sovrum

    Område

    Södermalm

    Utgångspris

    4 250 000 kr

    26 074 kr/m2

    Rymligt parhus med underbar utsikt över Sundsvalls stad

    Med mycket attraktivt och lugnt läge på Södermalm finner ni detta rymliga parhus i toppskick med panoramautsikt över Sundsvalls city. Nyrenoverat kök, badrum och 4 sovrum. På garagetaket har det byggts ett underbart inglasat uterum och soldäck med fantastisk utsikt över Sundsvalls stad. Välkommen på visning på detta fina parhus som gränsar mot grönområde och gångavstånd till Sidsjöns fritidsområde med elljusspår, badbryggor och slalombacke.

    Ansvarig mäklare

    Anna Lundqvist

    Reg. Fastighetsmäklare

    070-564 52 59

    anna.lundqvist@lansfast.se Läs mer om Anna

    Extra kontaktperson

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-02-26 17:00:00 2019-02-26 17:30:00 40 Bostadsvisning Bleckslagaregatan 34 B, Sundsvall 62,3855849738159, 17,2875950761271 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-02-27 12:30:00 2019-02-27 13:00:00 40 Bostadsvisning Bleckslagaregatan 34 B, Sundsvall 62,3855849738159, 17,2875950761271 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Interiör

    Entréplan Hall med klickgolv. Kök med matplats renoverat 2017 med spishäll, fläkt, stor kyl stor frys, diskmaskin, micro, separat ugn, köksluckor i vitt samt klickgolv. Öppen planlösning mot matrum med parkettgolv. Öppen planlösning mot vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong med vidsträckt utsikt över Sundsvall stad. Toalettrum renoverat 2018 med toalett, tvättställ, våtrumsskiva på vägg och klickgolv. Övre plan Allrum med stor fönsterkupa, trägolv och underbar utsikt över Sundsvalls stad. 1 sovrum med trägolv, 3 garderober och utgång till balkong i söderläge. 1 sovrum med trägolv. Renoverat badrum ca 2009 med tvättställ, dusch, toalett, kaklade väggar och klinkergolv med elgolvvärme. Från allrummet utgång till stort isolerat inglasat uterum byggt 2017-2018 med mjuk matta och underbar utsikt över Sundsvalls city, därifrån utgång till soldäck i söderläge. Souterrängplan Möblerbar hall med plastmatta. 2 sovrum med parkettgolv och utgång till uteplats. Toalettrum med toalett, tvättställ, våtmatta och målad väv på väggar. Tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp, bastu och dusch. Stort förrådsrum med groventré. Stort förrådsrum med garderober.

    Tomt

    Fin trädgårdstomt gränsande mot grönområde.

    Upplåtelseform: Friköpt

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1976

    Inglasat uterum och soldäck på garagetak 2017-2018. Kök renoverat och ombyggt 2017. Toalettrum renoverat 2017. Badrum renoverat ca 2009. 2 luftvärmepumpar 2009

    Uppvärmning

    Direktverkande el och 2 luftvärmepumpar

    TV

    Fiber, ServaNet

    Bredband

    Fiber, ServaNet.

    Uteplats/Balkong

    Stort inglasat isolerat uterum byggt på garagetaket 2017-2018 med mjuk matta och panoramautsikt över Sundsvall. Från inglasningen även utgång till soldäck i söderläge

    Bilplats

    Vidbyggt isolerat garage.

    Läs mer

    Omgivning

    Beskrivning av omgivningen

    Varje stad med självaktning har ett Södermalm, så också Sundsvall. Kollektivtrafik Avstånd till centrum är cirka 1-3 km och restiden cirka 5 min. Bostäder Här finns villaområden, flerfamiljshus och hyresrätter. Skolor och barnomsorg Här finns två skolor Höglundaskolan och Södermalms skola. Förskolorna Röran, Skogsparken, Spiken och Stjärnans förskolor, alla är kommunala förskolor. Vårdcentral och tandläkare Boende på Södermalm kan höra till olika vårdcentraler beroende på var på Södermalm man bor, till exempel Nacksta, Sidsjö, Centrum och Sundsvalls vårdcentraler. Du kan även själv göra ett aktivt val av vårdcentral. OM du som nyinflyttad till länet inte gör ett aktivt vårdval, listas du på den geografiskt närmaste vårdcentralen. Södermalmsborna tillhör Folktandvården Centrum Sundsvall. På Södermalm finns även ett flertal privattandläkare. Service Här finns bland annat ICA nära, Statoil ICA express. Kultur, idrott och fritid. Här är det nära till Sundsvalls centrums kulturella utbud som exemeplvis Club Mysac för de unga och friluftsmöjligheter som exempelvis Sporthallsbadet samt till friluftscentrum Södra Berget och Sidsjön med mera.

    Fakta

    Ekonomi

    Fastighetsavgift/skatt:

    8049 kr / år

    Driftkostnad:

    48 565 kr/år

    Försäkring:

    5 500 kr/år

    Uppvärmning:

    34 639 kr/år

    Vatten/avlopp:

    6 576 kr/år

    Renhållning:

    1 850 kr/år

    Total driftkostnad:

    48 565 kr/år

    Personer i hushållet:

    4 st

    Pantbrev:

    4 st om totalt 2 493 750 kr

    Taxeringsvärde:

    2 516 000 kr varav mark 782 000 kr

    Värdeår:

    1976

    Typ:

    220, Småhusenhet, bebyggd

    Byggnad

    Byggår:

    1976

    Tomtarea:

    453m2

    Grund:

    Platta på mark

    Stomme:

    Trä

    Bjälklag:

    Betong och trä

    Fasad:

    Trä

    Takbeklädnad:

    Eternit

    Fönster:

    2-glasfönster

    Ventilation:

    Mekanisk frånluft

    Uppvärmningssystem:

    Direktverkande el och 2 luftvärmepumpar

    Vatten/avlopp:

    Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

    Renoveringar:

    Inglasat uterum och soldäck på garagetak 2017-2018. Kök renoverat och ombyggt 2017. Toalettrum renoverat 2017. Badrum renoverat ca 2009. 2 luftvärmepumpar 2009

    Energideklaration

    Energiklass:

    C

    Energikonsumtion:

    61 kWh/m2 år

    Status:

    Utförd

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor