Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Tegelbruksgatan 23, Sundsvall

Pris:

3 150 000 kr

Eller högstbjudande

Friliggande villa - Sundsvall

Rum: 5 rok varav 4 sovrum

Typ: 1 ½ plan

Byggår: 1958

Boarea: 118 m2

Biarea: 35 m2

Tomtarea: 677 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

I populära Sidsjö hittar vi detta välskötta kedjehus. Renoverat kök och matrum med bra sällskapsytor där man lätt blir kvar, om man inte gör upp en brasa i det rymliga allrummets öppna spis på övre plan. Treglasfönster, putsad fasad och fjärrvärme gör detta till en lättskött villa. Tre sovrum på samma plan samt ett stort sovrum på övre plan gör att ytorna passar för de flesta familjer. Ekonomidel med pannrum och förråd som man med fördel kan renovera och planera om efter eget tycke och smak, kanske större badrum, relax eller gästrum. Garage finns också i denna del. Som ni säkert redan vet är läget riktigt bra. Nära livsmedelsbutik, förskolor, skolor, Sidsjö med hela dess rekreations- och motionsområde, allt på promenadavstånd från stan.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Andreas Forsell

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-771 67 71

  andreas.forsell@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sara Edlund

  Mäklarassistent

  Mobil: 076-771 67 72

  sara.edlund@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Rymlig hall med marmorgolv och bra med utrymme för ytterkläder och skor. Enkelt garage med asfaltsgolv som man når från hallen. Kök med matplats som renoverades 2011. Smart planerat med bra köksförvaring och bänkytor men också med bra plats för ett större matbord. Köket är utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn, micro, diskmaskin och fläkt. Marmoleumgolv och målade väggar. Utgång till tomten med en lummig, insynsskyddad tomt, vägen märker man inte den här årstiden! Tre sovrum på detta plan. parkettgolv och tapetserade och målade väggar. Badrum, renoverat 2001, med klinkergolv och kaklade väggar. Golvvärme. Tvättmaskin, duschplats och handdukstork. Separat toalettrum med klinkergolv renoverat samma år. Pannrum där fjärrvärmeväxlaren sitter. I övrigt ett ganska outnyttjat rum. Golvbrunn och vatten finns, bra idé att inreda till nytt badrum eller tvättstuga. 2 förrådsutrymmen. Dörr ut till tomten även från denna del. Övre plan. Stort allrum med fönster mot gården. Parkettgolv och målade väggar. Vacker öppen spis. Sovrum med parkettgolv och målade väggar. Balkong och 2 krypvindar. 2 garderober i rummet.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 ½ plan

   Byggår

   1958

   Boarea

   118m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Biarea

   35m2

   Energideklaration

   Energideklaration är beställd

   Fasad

   Puts

   Stomme

   Lättbetong

   Fönster

   3-glasfönster

   Bjälklag

   Betong

   Tak

   Tegelpannor

   Grundläggning

   Betongplatta

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Självdrag

   Renoveringar

   2011 Helrenovering kök-matplats. 2006 Markdränering gårdssida, oljetank rengjord, igenfylld. 2005 Installation av treglasfönster. 2001 Badrum renoverat samt byte av avloppledningar, inkommande vatten, värmerör. Nytt papptak. Löpande renovering av ytskikt samt ommålning av fasad.

   TV

   Tv möjligt via antenn eller via fiberanslutning.

   Bredband

   Ansluten till Servanet fibernät.

   Fastighetsbeteckning

   Tegelbruket 9

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   677m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Planbestämmelser

   Tomtindelning Stadsplan

   Sidsjö

   Allmänt om området

   Sidsjö, Böle och Mårtensro Stadsdelarna ligger drygt två kilometer från stan och naturskönt är ordet som bäst beskriver dessa områden. Kollektivtrafik Avstånd till centrum är cirka 3-4 km och restiden cirka 10 min. Bostäder Här finns villaområden och flerfamiljshus. Service Här finns bland annat Ica nära med postombud. Kultur, idrott och fritid Här finns Sidsjön friluftsområde med friluftsbad, fiskemöjligheter, kanotcenter, elljusspår, motionsstigar, friluftscenter, slalombacke med bland annat snowboard land. I Sidsjön finns även isbanor och fotbollsplaner.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Tegelbruksgatan 23, Sundsvall

   Kommun: Sundsvall

   Område: Sidsjö

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 3 150 000 kr
   eller högstbjudande

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 2 207 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 341 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 866 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 10 st om totalt 1 485 000 kr

   Driftkostnad: 42 000 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 19 000 kr/år

   Elkostnad: 9 000 kr/år

   Vatten & avlopp: 6 300 kr/år

   Renhållning: 1 700 kr/år

   Försäkring: 6 000 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 50 349 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Säljarnas årsförbrukning av värme ca 22 mWh och ca 93 kbm vatten.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Sundsvall

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nya Hamngatan 12 i Sundsvall, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sundsvall!

   Läs mer

   Bobutiken i Sundsvall

   Hitta din mäklare i Sundsvall

   Liknande bostäder