Björnbärsgränd 11, Brämhult

3 200 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Källbäcksryd 1:349

  Adress

  Björnbärsgränd 11 - Brämhult

  Kommun

  Borås

  Typ

  1 plans hus med källare

  Boendeform

  Radhus

  Byggår

  1966

  Boarea

  123m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  123m2

  Tomtarea

  423m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 3-4 sovrum

  Område

  Brämhult

  Utgångspris

  3 200 000 kr

  26 016 kr/m2

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Välrenoverat gavelradhus, längst in på lugn gata i populära Brämhult. Mellan åren 2015-2018 har huset genomgått en stor förvandling där du numera möts av ett nytt kök i öppen planlösning med vardagsrummet, genomtänkta och enhetliga materialval på entréplan, samt nytt helkaklat badrum och ny gästtoalett. Generös altan med utgång från vardagsrum med soligt läge och plats för utemöblemang och stensatt uteplats på framsidan av huset. Vidare bjuder huset på tre sovrum, allrum i källarplan, tvättstuga, kontorsrum, garage i huskroppen och mycket förvaringsytor. Lagom stor och lättskött hörntomt som är angränsande mot mindre grönområde. Uppvärmning via fjärrvärme samt fiber installerat i huset. Välkommen att boka in er till visningen.

  Ansvarig mäklare

  Mathias Folke

  Reg. Fastighetsmäklare

  072-733 48 02

  mathias.folke@lansfast.se Läs mer om Mathias

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Huset

  Välkomnande hall/entré med praktiskt och slitstarkt klinkergolv, ljusa väggar samt vacker blommig tapet. Direkt till höger nås husets gästtoalett med klinkergolv och ljusa målade väggar. Utrustat med toalett och tvättställ. Rakt fram nås köket och vardagsrummet som ligger i öppen planlösning och är den givna platsen att umgås för familj och vänner. På golvet finner vi ett massivt vitlackat trägolv som är enhetligt för rummen på övervåningen. Ljusa väggar och fondvägg i ljusblå ton. Infälld spotlightsbelysning i taket. Köket är rymligt med vitt köksinrede, rejäla bänkytor i trä och helkaklad vägg i vitt ovanför arbetsbänken. Utrustat med inbyggd ugn, mikro, diskmaskin, kyl, frys, bred spishäll och takinfälld fläkt. Vardagsrum med plats för både matsalsgrupp och soffgrupp. Generöst fönsterparti ger både vackert ljusinsläpp samt utsikt över området. Utgång via pardörr till husets generösa altan där lata dagar kan avnjutas. Plats för utemöblemang, grill och trapp ned till ytterligare altandäck samt trädgården. Tre sovrum som ligger lagom avskiljt från kök och vardagsrum och där Master bedroom är generöst tilltaget (tidigare har det varit två rum som slagits ihop, möjlighet att göra ett fjärde sovrum man önskar). Här är det såklart gott om plats för dubbelsäng och hela åtta garderober till förvaring. Förutom ljusa väggar finns även fondvägg i behaglig och lugnande blå ton. De två mindre rummen har även de inbyggd förvaring och plats för säng och mindre möblemang. I hallen vid sovrummen finns det ytterligare förvaring med inbyggda skåp vid trappen samt ytterligare garderober vägg i vägg med gästtoaletten. Badrum med stilrent klinker/kakel i grå ton och bekväm vattenburen golvvärme. Utrustat med toalett, tvättställ, kommod, spegelskåp, väggskåp och dusch. Källarplan En trappa ned nås källarplan som direkt till vänster har ett grovutrymme till förvaring, perfekt att ställa in skrymmande föremål Till höger i hallen nås källarplanets allrum som har parkettgolv och ljusa väggar. Plats för soffgrupp och tv-möblemang. Tvättstuga med betonggolv och målade väggar. Här finns tvättmaskin, torktumlare och gott om plats för klädvård. Kontorsutrymme med heltäckningsmatta och ljusa väggar. F.d. tvättstuga som används idag till förvaringsrum. Garage med målat betonggolv och målade väggar. Plats för fordon och beroende på disponering, ytterligare förvaringsytor.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1966

  2015 - totalrenovering kök och öppnat upp mellan kök och vardagsrum. Renovering tvättstuga samt kontorsutrymme källarplan. 2016 - Byggnation altan. 2017 - Byte ytterdörr entréplan. Asfaltering uppfart framsidan. 2018 - Renovering badrum entréplan. Byte av fönster entréplan (undantag vardagsrum). Renovering gästtoalett. 2019 - Målning av ytterfasad. Mellan åren 2015-2019 har omfattande ytskiktsrenoveringar gjorts i huset.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme, pkt 2

  Bredband

  Fiber installerat via Zitius (f.d. Fibertjänst)

  Uteplats/Balkong

  Härlig altan med utgång från vardagsrummet med gott om plats för utemöblemang och grill. Altanen är delvis under tak. En trapp ned finns det ytterligare altandäck. Stensatt uteplats på framsidan av huset.

  Bilplats

  Garage i huskroppen. Asfalterad uppställningsplats på framsidan av huset

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 15-IM3-62/1916.1 Last: Avtalsservitut: Ledning, 15-IM3-57/1003.1 Last: Avtalsservitut: Ledning, 15-IM3-59/1249.1 Last: Avtalsservitut: Ledning, 15-IM3-59/787.1 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1963-05-09)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  39 761 kr/år

  Försäkring:

  3 834 kr/år

  Elkostnad:

  6 199 kr/år

  Uppvärmning:

  20 147 kr/år

  Vatten/avlopp:

  7 346 kr/år

  Renhållning:

  2 235 kr/år

  Total driftkostnad:

  39 761 kr/år

  Personer i hushållet:

  2 st

  Pantbrev:

  5 st om totalt 1 996 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 503 000 kr varav mark 440 000 kr

  Värdeår:

  1966

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1966

  Tomtarea:

  423m2

  Grund:

  Källargrund

  Stomme:

  Betong/lättbetong

  Bjälklag:

  Gjutet valv

  Fasad:

  Puts och träpanel

  Takbeklädnad:

  Papp

  Fönster:

  3-glas + 2-glas

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme, pkt 2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2015 - totalrenovering kök och öppnat upp mellan kök och vardagsrum. Renovering tvättstuga samt kontorsutrymme källarplan. 2016 - Byggnation altan. 2017 - Byte ytterdörr entréplan. Asfaltering uppfart framsidan. 2018 - Renovering badrum entréplan. Byte av fönster entréplan (undantag vardagsrum). Renovering gästtoalett. 2019 - Målning av ytterfasad. Mellan åren 2015-2019 har omfattande ytskiktsrenoveringar gjorts i huset.

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda:

  131 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2014-12-01

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor