Objektbild

Malörtsgatan 15, Angered

Välskött radhus!

Pris:

2 600 000 kr

Radhus - Angered

Rum: 3 rok

Typ: 1 plan

Byggår: 1981

Boarea: 85 m2

Tomtarea: 192 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välskött radhus på populär och trevlig gata! Lugnt och fint läge med insynsskyddad trädgård och altan. Stenlagd uteplats på husets entrésida samt inbyggd farstu. Huset erbjuder rymliga ytor med stort kök och luftigt vardagsrum. Helkaklat badrum med kombinerad tvättstuga. Välskötta ytor och bra förvaringsmöjligheter inne i huset. På Malörtsgatan bor ni lugnt och behagligt utan genomfartstrafik och med närhet till grön natur. Daglig service nås ett stenkast bort i Gårdstens centrum. Ett par min bort med bil hittar ni Angereds centrum med Ica Maxi, Liedl, Arena och närsjukhus m.m. Missa inte chansen att förvärva denna bostad med god potential för att bli just ert drömboende! OBS: Huset säljs för begärt pris förutsatt att köparen kan erbjuda säljaren en hyresrätt med förstahandskontrakt.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Lovisa Hägermalm

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-18 88 60

  lovisa.hagermalm@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Ljus och fin hall med klinkergolv och ljust målade väggar. Plats för möbel direkt till vänster. Vidare in i hallen nås en garderobsvägg med bra förvaringsytor.

   Kök

   Första dörren till vänster tar oss till det rymliga köket med gott om plats för matbord. Ljusa fina luckor och kakel som stänkskydd. Köket är bra utrustat med spis/ugn (Electrolux), diskmaskin (-14, Bosch), spisfläkt (-14, Cylinda) samt kyl och frys (Electrolux).

   Vardagsrum med uteplats

   Vardagsrummet erbjuder luftiga ytor med plats för stor soffgrupp. Ytskikt i form av ekparkett och ljust tapetserade väggar. Via vardagsrummet nås utgång till den insynsskyddade trädgården med altan och gräsmatta. Här njuter man helt ostört av det lugna och grönskande läget på Malörtsgatan. Tack vare gavelläget kan vi ta oss runt huset via trädgården.

   Badrum/Tvättstuga

   Helkaklat badrum med kombinerad tvättstuga. Inredning i form av badkar, wc, handfat och spegelskåp. Värmepanna från 2015. Tvättmaskin (-13, Cylinda) och torkskåp, samt tvättho erbjuder bra tvätt -och torkmöjligheter. Ett fönster släpper in ljus och frisk luft.

   Sovrum

   2 st sovrum, varav ett med ingång via köket. Garderober nås direkt till vänster i rummet. Det andra sovrummet nås via hallen och erbjuder rymlig garderob med skjutbara dörrar. Ytskikt i form av laminatgolv och ljust målade väggar i båda sovrummen.

   Område

   Angered erbjuder vacker natur och frisk luft men också flera levande torg och centrum. På Gårdstensbergen i Angered ligger Gårdsten. Till Göteborg centrum är det härifrån ca 13 km. Gårdsten har ett stort utbud med bl.a. matbutik, pizzeria, frisör etc. Ett ännu bredare utbud finner ni i Angered centrum bara några minuter bort med torghandel och butiker samt Angered arena med badhus, ishall och gym. I Gårdsten ligger ett antal skolor, ISG Långmosseskolan (grundskola - till årskurs 4), ISG Gårdstensskolan (årskurs 5 till 9) och Römosseskolan (muslimsk friskola från förskola till årskurs 9). Det finns även 9 förskolor i området. Direktbuss 173 går från Gårdsten till Göteborg centrum och tar ca 20 min. Det går även bra att ta buss 73 till Angered centrum och därifrån ta spårvagn 4,8 eller 9 till Göteborg centrum. Nordost om Angered ligger naturreservatet Vättlefjäll, ett friluftsområde med härliga skogar och sjöar. Flera av sjöarna är omtyckta vatten för bad, paddling och fiske. Området har flertalet olika vandringsleder, bl.a går Bohusleden och Vättlefjällsleden genom området. Här finns också elbelyst motionsslinga, dusch och bastu.

   Uteplats/Balkong

   Stenlagd altan på husets entrésida med solläge från sydväst. Altan med gräsmatta på husets baksida i nordöst.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 plan

   Byggår

   1981

   Boarea

   85m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 131 kWh/m2 och år

   Fasad

   Trä

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glasfönster

   Bjälklag

   Trä

   Tak

   Betongpannor

   Grundläggning

   Betongplatta

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Frånluft

   Renoveringar

   2000 - Ny fasad 2009 - Byte av hängrännor och takbeklädnad 2014 - Huset målades utifrån 2016 - Nya fönster

   TV

   Telia

   Bredband

   Fiberkabel

   Fastighetsbeteckning

   Gårdsten 102:19

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   192m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Garageplats i länga och för gäster finns p-platser i närheten.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Göteborg Gårdsten GA:19

   Planbestämmelser

   Vattenskyddsområde (1999-01-18) Stadsplan (1979-11-30)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Malörtsgatan 15, Angered

   Kommun: Göteborg

   Område: Gårdsten

   Boendeform: Radhus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 2 600 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 1 079 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 684 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 395 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 5 st om totalt 800 400 kr

   Driftkostnad: 37 635 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 16 168 kr/år

   Elkostnad: 3 786 kr/år

   Sotning: 1 250 kr/år

   Samfällighet: 13 392 kr/år

   Renhållning: 1 206 kr/år

   Försäkring: 1 833 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 092 kr (totalt 45 727 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Driftkostnader har uppskattats av säljaren. I avgiften till samfälligheten ingår snöröjning, kallvatten, gatubelysning, kvartersgårdens försörjning. (Kostnaden för kallvatten som ingår i avgiften stäms av en gång per år med den verkliga förbrukningen för respektive hushåll. Reglering av ev. överstigande förbrukning debiteras hushållet och ev. understigande förbrukning återbetalas till hushållet.)

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Göteborg - Öster

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Munkebäcks Allé 32 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i östra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Öster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Öster

   Liknande bostäder