Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Mölnesjögatan 136, Angered

Pris:

Pris ej angivet

Som utgångspris.

Radhus - Angered

Rum: 5 rok varav 3-4 sovrum

Typ: 2 plan

Byggår: 1982

Boarea: 126 m2

Biarea: 30 m2

Tomtarea: 143 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Kommande försäljning med planerad försäljning våren 2021. Tillträde juli 2021, kontakta ansvarig mäklare om intresse med längre tillträde är aktuellt. Snart kommer möjlighet ges att förvärva detta trevliga radhus i familjevänliga Rannebergen. Huset är smakfullt renoverat med fina materialval och genomgått i princip en totalrenovering under åren. Lockande och välplanerad planlösning på två plan med möjlighet att inreda vind för att få en till våning. Materialstandarden går i moderna och stilrena materialval och toner. Mot husets framsida finns en trevlig innergård för barnen att leka. Husets baksida erbjuder både en balkong från övre våning men även en altan samt en plan och lättskött gräsmatta som du tar dig till via vardagsrummet. En vacker häck gör bakgården trevlig och insynsskyddad. Vägen upp till området är på andra sidan häcken vilket är extra smidigt för att ha närhet och lättillgängligt för inbärning i huset. På husets framsida finns både stenlagd uteplats och balkong från övre våning. Här kan man avnjuta dagens sista soltimmar. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till allt du behöver i vardagen samtidigt som naturen är runt hörnet med fina vandringsleder i skogen och bad- och fiskesjöar ligger inom gångavstånd. Bra busskommunikationer till Angered Centrum med sitt breda utbud och spårvagnskommunikationer som på ca 20 min tar dig till centrala Göteborg. Väl värt ett besök!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Sasa Sekulic

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-18 88 64

  sasa.sekulic@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Tomas Akyol

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-33 08 62

  tomas.akyol@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Balkong från övre våning samt altan och gräsmatta mot baksida med förmiddagssol. Balkong och stenlagd uteplats mot framsida med eftermiddags- och kvällssol.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plan

   Byggår

   1982

   Boarea

   126m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Biarea

   30m2

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fasad

   Trä

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glasfönster

   Bjälklag

   Trä

   Tak

   Tegelpannor

   Grundläggning

   Betonplatta

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Mekanisk frånluft.

   Renoveringar

   2013/4 Nedre plan totalrenoverat: trappa, tak, väggar, golv, ventilation och ny eldragning. Köksrenovering och samtliga vitvaror, häll från 2019. Ny tvättmaskin och torktumlare. Stambyte av elstammar och installation av två jordfelsbrytare. Stambyte av avloppsstammar Fjärrvärmecentral bytt Totalrenovering av badrum och tvättstuga som sammanslagits vid renovering. Övre våning nya väggar (utom stort sovrum) och målat. Stora sovrummer målat och walk-in-closet byggd. 2015 Tak och panelbyte av fasad (Byggprojekt Udevalla AB) Fönsterbyte samtliga fönster till 3-glas. (Mockfjärd) 2019 Häll bytt Balkong byggd fram- och baksida Nya markiser framsida

   TV

   Comhem

   Bredband

   Comhem, fiber planeras dras till området.

   Fastighetsbeteckning

   Angered 109:136

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   143m2

   Övrigt om tomt

   Tomtarea 144 m² (friköpt).

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten och avlopp.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Göteborg Angered GA:7 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

   Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 1480K-1981F170.1 Last: Officialservitut Släntfyllning, 1480K-1981F170.2

   Planbestämmelser

   Stadsplan

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Mölnesjögatan 136, Angered

   Kommun: Göteborg

   Område: Rannebergen

   Boendeform: Radhus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet
   som utgångspris.

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 1 568 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 198 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 370 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 12 st om totalt 1 835 000 kr

   Driftkostnad: 35 082 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 7 400 kr/år

   Elkostnad: 10 000 kr/år

   Samfällighet: 12 732 kr/år

   Försäkring: 4 950 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 43 431 kr)

   Kommentar till driftkostnad: I samfälligheten ingår: Renhållning, VA á conto, kabel-TV, snöskottning, underhåll av Mullestugan, garageplats i länga, allmänna parkeringar och lekplatser. 2 städdagar med egen insats har man på vår och höst.

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Göteborg - Nordost

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Göteborg Nordost!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Nordost

   Hitta din mäklare i Göteborg - Nordost

   Liknande bostäder