Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Runslingan 188, Torslanda

Fint radhus med fritt läge på populära Runslingan!

Pris:

Pris ej angivet

Radhus - Torslanda

Rum: 4 rok varav 3-3 sovrum

Typ: 2 plan

Byggår: 1974

Boarea: 112 m2

Tomtarea: 171 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Nu har ni chansen till detta radhus på Runslingan 188! Det är inte ofta vi kan presentera ett radhus i detta populära område med ett så bra läge som detta, här har ni ett fritt läge både bakom och framför huset. När ni kommer hem möts ni av en stenlagd trappa som övergår i en nybyggd altan där ni kan njuta av morgon och kvällssol. Mellan morgon och kväll kan ni förflytta er till den mysiga trädgården på baksidan, här ligger solen på hela dagen. Invändigt har ni 112 kvadratmeter med härlig och öppen planlösning mellan hall och kök. Ni har ett stilrent mörkt kök och man har valt att öppna upp till vardagsrummet vilket skapar en gemytlig känsla mellan kök och vardagsrum. Husets vardagsrum ger plats för soffa och tv och rummet har fina ytskikt. I anslutning till vardagsrummet har ni ett stort inglasat uterum. På båda plan har ni helkaklade badrum med dusch i neutrala toner och där nere har ni även tvättmaskin. På övre plan har ni tre sovrum, alla i bra storlek. På södra sidan av huset, mot trädgården, har ni en balkong som sträcker sig längs med hela fasaden. Ett boende vid Runslingan är perfekt för er som vill ha bekvämligheten med närhet till det mesta. För barnen har ni Torslandaskolan och Torslandahallen med diverse boll- och racketsporter. Ett stenkast bort ligger matbutiken Willys samt busshållplats med goda kommunikationer in till Göteborg och Amhult. Söker du natur finns det fantastiska promenadstråk i exempelvis Sillviks naturreservat och salta bad nere i Tumlehed. Säljarstart är ej bestämt ännu men välkomna att visa ert intresse redan idag så ni inte missar radhuset!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Viktoria Börjesson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0708-56 00 01

  viktoria.borjesson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Linnea Bjärestig

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0728-883 000

  linnea.bjarestig@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   På framsidan har ni en stenlagd gång som leder er upp till ett nybyggt trädäck där ni har både morgon och kvällssol. På Baksidan av huset har ni en välskött trädgård med plats för barnens lek. I anslutning till trädgården har ni ett stort och mysigt uterum med plats för möblemang.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plan

   Byggår

   1974

   Boarea

   112m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklaration är beställd

   Fasad

   Träpanel

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glas isoler

   Bjälklag

   Trä

   Tak

   Sadeltak med plåt

   Grundläggning

   Krypgrund

   Uppvärmning

   Luft/luft värmepump

   Ventilation

   Självdrag

   Renoveringar

   2020 - Ny altan framsida, byte panel baksida, nytt fönster vardagsrum och målat fasad. 2019 - Nytt uterum, renoverat balkong. 2017 - Ny luftvärmepump och målat fasad framsida. 2016 - Målat förråd och renovering trappa. 2013 - Renoverat kök. 2012 - Ny tvättmaskin. 2011 - Ny vattenberedare. 2009 - Renovering toaletter. 2008 - oljeelement hela huset och nytt fönster i altandörr vardagsrum. 2007 - Byte altandörr och fönster sovrum. 2005 - Flyttat av vägg sovrum och ny garderob. 2003 - Byggde sadeltak och vindslucka. 2002 - Flytt av vägg sovrum och nytt fönster. 2001 - Fasadbyte, byggt farstukvist, tilläggsisolering och nya fönster framsida.

   TV

   TV och internet via fiber.

   Övriga byggnader

   På framsidan finns ett mindre kallförråd.

   Fastighetsbeteckning

   Torslanda 92:159

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   171m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Garage i länga som ingår i samfällighetsavgiften och fria utomhusparkeringar för såväl egna bilar och gäster i området.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Göteborg Torslanda GA:1, Samfällighet: Göteborg Torslanda S:38

   Planbestämmelser

   Stadsplan (1972-05-10)

   Torslanda - Centralt

   Allmänt om området

   I centrala Torslanda bor ni bekvämt med närhet till olika serviceutbud, grönområden, skolor och hav. Torslanda Torg bjuder på Hemköp, Torslanda Fisk, Nordic Wellness, café och mycket mer. I anslutning till torget ligger Torslanda kyrka. Önskar man ett större utbud av affärer ligger Amhult centrum inte långt borta. Där har man även tillgång till Torslanda bibliotek och Kulturhuset Vingen. Torslandavallen, Torslandahallen och Torslanda tennishall är stadsdelens stora idrottscentrum. Här finns förutom inomhushall för handboll, tennis och badminton också stora ytor för fotboll. Vid Torslandavallen finns dessutom en 400 meters asfaltbana och en elbelyst motionsslinga på 2,5 kilometer. Det finns mängder med vackra promenadvägar i området, och bad och båtliv ligger inom cykelavstånd.

   Kommunikation

   Buss 23: Sillvik - Amhult Buss 121: Torslanda - Lindholmen - Partille C Gul express: Torslanda - Nordstan - Partille Svart express: Amhult - City - Vallhamra

   Tjänster i området

   Förskola Kålhagen Förskola Låkeberget Förskola Änghagsvägen Förskola Änghagsdalen Förskola Runskriftsgatan Noleredsskolan F-6 Torslandaskolan F-5 Torslandaskolan 6-9

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Runslingan 188, Torslanda

   Kommun: Göteborg

   Område: Torslanda - Centralt

   Boendeform: Radhus - Tomträtt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 3 001 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 940 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 061 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 13 st om totalt 1 800 000 kr

   Driftkostnad: 31 532 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 14 672 kr/år

   Elförbrukning: 9 610 kWh/år

   Samfällighet: 12 860 kr/år

   Försäkring: 4 000 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 39 881 kr)

   Kommentar till driftkostnad: I kostnaden för uppvärmning ingår även elnät och förbrukning hushållsel. I samfällighetsavgiften ingår plats i garage med elport, vattenförbrukning (avläses), renhållning, TV, vinterhållning utav väg, fria parkeringar i området, skötsel grönytor, vägar och belysning i området. Är ni nyfikna att läsa om Runslingans samfällighet kan ni gå in på www.runslingan.com.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Tomträttsavgäld: 8 092 kr/år

   Tomträttsavgäld gäller t.o.m: 2035-05-01

   Avgäldsperiod: 10 år

   Karta & område

   Göteborg - Torslanda

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
   tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
   erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
   och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gamla Flygplatsvägen 4 i Torslanda, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Torslanda!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Torslanda

   Hitta din mäklare i Göteborg - Torslanda

   Liknande bostäder