Objektbild

Tanneskärsgatan 41, Västra Frölunda

Renoverat radhus på populära Tanneskärsgatan!

Pris:

4 600 000 kr

Radhus - Västra Frölunda

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Typ: 2-plans mellanliggande radhus

Byggår: 1970

Boarea: 129 m2

Tomtarea: 202 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Nu ges här möjligheten att förvärva en av Tanneskärsgatans populära radhus. Huset har byggts till och utgörs av totat 129 kvm. På entréplanet återfinner vi en bra tvättstuga med groventré, toalett samt en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds stora ljusinsläpp som vetter mot den trevliga bakgården i bästa västerläge! På övre planet finns tre bra sovrum, en stor garderob samt badrum med dusch. På Tanneskärsgatan bor man i ett populärt och barnvänligt område med närhet till både natur och salta bad. Bra med kommunikationer med kort avstånd till både buss och spårvagnshållplats. Frölunda Torg ligger på bekvämt avstånd med dess breda tjänsteutbud. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Linus Svensson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 57

  linus.svensson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Petra Nilbo

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0767-63 83 51

  petra.nilbo@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entré

   Vi stiger in genom entrédörren och möts av en stor välkomnande hall. Direkt till vänster finn en stor skjutdörrsgarderob med spegelväggar som erbjuder rikligt med förvaring av skor och ytterkläder. I taket sitter bra punktbelysning i form av spotlights och på golvet ligger ett stilfullt klinkergolv som leder oss in i bostaden. Fina ljusinsläpp som skänker ett fint, naturligt ljus!

   Vardagsrum

   Från halen stiger vi in i bostadens vardagsrum. Här erbjuds rikligt med plats för både soffgrupp samt matsalsmöbel! Stora ljusinsläpp i två väderstreck skänker ett härligt ljus och får utrymmet att kännas väldigt luftigt. Även här finns bra med belysning med spotlights i taket och på golvet ligger ett slitstark laminatgolv i mörka toner. Ett perfekt rum att spendera tid tillsammans med familjen eller i sällskap av goda vänner!

   Kök

   Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Framför det stora fönsterpartiet återfinner vi en praktisk köksö med förvaring. Köket är full utrustad med kvalitetsmaskiner i form av kyl och frys i fullhöjd, här finns både ismaskin samt kolsyrat vatten, inbyggd varmluftsugn, micro, kaffemaskin, diskmaskin, induktionshäll samt kolfilterfläkt. Allt i matchande svart/rostfritt utförande. Bra med förvaring i över-/under samt vitrin för hushållets finare porslin. Över arbetsytorna sitter ett effektfullt kakel som bryter stilfullt mot den svarta bänkskivan.

   Gästtoalet

   Från bostadens hall når vi även entréplanets helkaklade/klinkrade gästtoalett utrustad med en vägghängd WC, badrumsspegel med ljusramp samt tvättställ med kommod.

   Tvättstuga

   Bostaden har även en bra tvättstuga med egen groventré från gatan.

   Övre hall

   Vi tar några snabba trappsteg upp till det övre planet som sammanbinder våningsplanet samtliga utrymmen. Här har låtits platsbyggts en stor skjutdörrsgarderob som erbjuder rikligt med både hängande samt liggande förvaring. Över garderoben sitter tre fönster som ger ett fint ljus.

   Sovrum

   Från övre hallen når vi tre bra sovrum som erbjuder plats för både säng och skrivbord eller den större dubbelsängen samt förvaring. Sovrum 3 har även en egen walk-in closet.

   Badrum

   På övre plan når vi även bostadens helkaklade/klinkrade badrum med dusch, vägghängd WC, badrumsspegel med ljusramp, tvättställ med kommod samt två högskåp till förvaring.

   Uteplats/Balkong

   Vid entrén finns en stensatt framsida med plats för cafégrupp om så önskas. Perfekt för morgonkaffet. Trätrall på baksidan i bästa västerläge! Här finns även ett förråd för kallförvaring.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2-plans mellanliggande radhus

   Byggår

   1970

   Boarea

   129m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2011-09-01
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 68 kWh/m2 och år

   Fasad

   Träpanel

   Stomme

   Trä

   Fönster

   2 & 3-glas isoler samt kopplat 2-glas

   Tak

   Papp

   Grundläggning

   krypgrund/platta på mark

   Uppvärmning

   Fjärrvärme, Luft/luft samt direktverkande el.

   Ventilation

   Självdrag

   Renoveringar

   2013 - Gästtoalett entréplan. 2016 - Installerat avfuktare i grunden (hela längan). Nytt tak. 2017 - Renovering badrum övre plan. 2019 - Ommålning fasad.

   TV

   Analogt basutbud ingår i avgiften till samfälligheten (18 kanaler).

   Bredband

   Fiber via iTux.

   Fastighetsbeteckning

   Önnered 62:23

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   202m2

   Övrigt om tomt

   Tomtarea 203 m² (tomträtt).

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   P-plats i anslutning till huset som ingår i samfällighetsavgiften.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Göteborg Önnered GA:23 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

   Planbestämmelser

   Stadsplan

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Tanneskärsgatan 41, Västra Frölunda

   Kommun: Göteborg

   Område: Önnered

   Möjligt tillträdesdatum: Månadsskiftet Juli-Augusti 2021

   Boendeform: Radhus - Tomträtt

   Ekonomi

   Pris: 4 600 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 3 196 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 692 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 504 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 10 st om totalt 3 700 000 kr

   Driftkostnad: 40 720 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 12 639 kr/år

   Elförbrukning: 9 495 kWh/år

   Elkostnad: 2 957 kr/år

   Samfällighet: 17 600 kr/år

   Försäkring: 7 524 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 524 kr (totalt 49 244 kr)

   Kommentar till driftkostnad: I samfällighetsavgiften ingår en parkeringsplats, sopor/renhållning, skötsel av allmänna ytor samt VA.

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Tomträttsavgäld: 11 580 kr/år

   Tomträttsavgäld gäller t.o.m: 2024-05-15

   Avgäldsperiod: 10 år

   Karta & område

   Göteborg - Väster

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Askims Verkstadsväg 17 i Askim, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i västra Göteborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Väster

   Hitta din mäklare i Göteborg - Väster

   Liknande bostäder