Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Rosenstensvägen 37, Kode

Pris:

2 995 000 kr

Som utgångspris

Radhus - Kode

Rum: 5 rok varav 3-4 sovrum

Typ: 1 ½ plan

Byggår: 1979

Boarea: 117 m2

Tomtarea: 414 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

På stor hörntomt angränsande mot grönområde ligger Rosenstensvägen 37. Ett välplanerat och renoverat gavelradhus med lugnt och skyddat läge på återvändsgata i ett bilfritt område. Genomgående stilsäkert förädlat på senare tid med snygga förbättringar och tilltalande materialval. Gott om plats för hela familjen då även vindsplanet har inretts med två separat rum. Nytt yttertak, fasader och fönster med uteplatser på såväl fram- som baksida för sol hela dagen. Här bor man i hjärtat av Kode med god grannsämja, många barnfamiljer och fina lekplatser. Dessutom med omedelbar närhet till samhällets hela utbud av populära skolor, mataffär, fritidsaktiviteter och riktigt fina pendlingsmöjligheter. Kode ligger 12 km norr om Kungälv, passeras av E6 och har hållplats på Bohusbanan med 26 min till Göteborg C. Både vid buss- och tågstopp finns det bra pendelparkeringar. Ett drömboende för den som vill bo naturskönt och rogivande i en barnvänlig miljö, men ändå kunna ta del av allt som Kungälv, Göteborg och Stenungsund har att erbjuda! Kode erbjuder mycket god barnomsorg med tre kommunala och två fristående förskolor, samt skolgång upp till sjätte klass i Tunge skola. Allt i en vacker lantlig miljö med en av Västsveriges finast skolgårdar, där eleverna har tillgång till en stor fruktträdgård, ängsmark och bergsknallar.

Läs mer

Pris

2 995 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Tor 09 Juli

  16:30 - 18:30

  Anmälan krävs. Välkommen att boka tid via hemsidan!

  Ansvarig mäklare

  Robin Bergendahl

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0760-172805

  robin.bergendahl@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Yvonne Karlsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-241625

  yvonne.karlsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entré/hall

   Via den skyddande farstukvisten nås en ljus och möblerbart rymlig hall som har plats för skor och avhängning.

   Kök

   Till höger om hallen ligger köket. Snyggt golv, vita skåpluckor och fina ekbänkar. Gott om utrymme för matplats framför fönstren.

   Tvättstuga

   Till vänster i hallen ligger tvättstugan med gott om plats för klädvård och förvaring. Tvättmaskin och tvättställ. Möjlighet finns att sätta in en dörr för att skapa en separat entré på gaveln och redan idag finns en altandörr ut till baksidan.

   Badrum

   Renoverat badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Dusch, toalett och tvättställ samt fönster för vädring och ljusinsläpp.

   Sovrum

   På entréplan finns två bra sovrum i fil mot baksidan. Båda med plats för säng och förvaring där det större av dem även har en altandörr ut till baksidans uteplats.

   Vardagsrum

   Ljus och mycket trivsamt vardagsrum med utgång till framsidans uteplats. Gott om utrymme för större sittgrupp där väggen mot vardagsrummet skulle kunna tas ned om man vill öppna upp mellan rummen.

   Rum på övre plan

   En trappa upp väntar ytterligare två rum. Inlednings ett stort allrum med plats för soffa och tv-hörna. Härifrån nås sedan ett separat sovrum samt en toalett med wc och handfat.

   Uteplats/Balkong

   Uteplats på baksidan med förmiddagssol. Uteplats på framsidan med eftermiddags- och kvällssol.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 ½ plan

   Byggår

   1979

   Boarea

   117m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2017-01-01
   Energiklass:
   Energiprestanda: 100 kWh/m2 och år

   Fasad

   Trä

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glas

   Bjälklag

   Trä

   Utvändigt plåtarbete

   Lackerad plåt

   Grundmur

   Betong

   Tak

   Betongpannor

   Grundläggning

   Platta på mark

   Uppvärmning

   Luft/luftvärmepump och dir. el (radiatorer)

   Ventilation

   Själdrag

   Renoveringar

   2008 - Badrum och tvättstuga. 2009 - Fönster. 2010 - Uteplats baksida. 2011 - Värmepump. 2015 - Entrégång. 2016 - Yttertak. 2016 - Ny fasad på hela huset. 2016 - Ytterdörr. 2017 - In- och utvändig målning. 2018 - Varmvattenberedare.

   TV

   Fiber med kollektivt tv-avtal hos Telia (kanalpaket Lagom).

   Bredband

   Fiber med kollektivt avtal hos Telia (100/10 mbit/s).

   Övrigt om byggnad

   Fönster med alu. utisida.

   Övriga byggnader

   Ett isolerat fristående förråd i anslutning till entrén och en delvist isolerad (ej tak) friggebod på baksidan.

   Fastighetsbeteckning

   Solberga-Bräcke 1:215

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   414m2

   Övrigt om tomt

   Stor solig gaveltomt, insynsskyddad baksida angränsade mot naturområde.

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten och avlopp.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Kungälv Kode GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Solberga-Bräcke GA:4 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

   Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1482-94/78.1

   Planbestämmelser

   Byggnadsplan

   Kode

   Allmänt om området

   Kode är en naturskön tätort inom Kungälvs kommun belägen mittemellan Kungälv och Stenungsund med närhet till både skog, sjö och hav. Ursprungligen ett litet lantbrukssamhälle som utvecklats till en fullskalig liten ort med blandad bebyggelse samtidigt som flera gårdar finns kvar.

   Kommunikation

   Från Kode finns det mycket goda kommunikationer med både buss och pendeltåg som bägge har bra pendelparkeringar. Med endast 12 km till centrala Kungälv och 16 km till Stenungsund är detta drömboendet för den som vill bo naturskönt och rogivande i en barnvänlig miljö, men ändå kunna ta del av allt som Kungälv, Göteborg och Stenungsund har att erbjuda!

   Övrigt

   Kode erbjuder mycket god barnomsorg med tre kommunala och två fristående förskolor, samt skolgång upp till sjätte klass i Tunge skola. Allt i en vacker lantlig miljö med en av Västsveriges finast skolgårdar, där eleverna har tillgång till en stor fruktträdgård, ängsmark och bergsknallar. För den golfintresserade finns det inte mindre än fem populära och välskötta golfbanor att välja mellan i närområdet. Vackra Kungälv-Kode Golfklubb, en seaside och parkbana, ligger närmast och som med sitt 651 m långa hål nr. 4, har ett av Europas längsta. Spana även in Gullbringa, Lycke, Ingetorp och Stenungsunds GK. Aröd och Rörtången ligger endast en kort biltur bort och bjuder till fiske och salta havsbad från stränder och bryggor i en skärgårdsidyll. Från Rörtången utgår färjan till Brattön, Lövön och Älgön med fantastiska bad- och naturupplevelser. Om man tröttnar på havet, eller bara vill få lite variation, är det inte heller långt till Ingetorpssjön, en djup källvattensjö som sägs vara väldigt ren och har sötvattensmusslor. Ett mycket spännande ställe som utöver sin fina badplats även har ett gravfält från 400-talet i nära anslutning. Svartedalen är ett vildmarks-, natur- och friluftsområde inte långt från Kode med storskog och vresig natur. Ett perfekt resmål för spännande utflykter på vandringsleder i en häftig miljö med barrskog och sjöar. Sportfiske, skogsvandringar, svamp- och bärplockning förekommer flitigt här!

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Rosenstensvägen 37, Kode

   Kommun: Kungälv

   Område: Kode

   Boendeform: Radhus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 2 995 000 kr
   som utgångspris

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 2 200 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 324 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 876 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 14 st om totalt 2 170 000 kr

   Driftkostnad: 30 800 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 16 000 kr/år

   Elförbrukning: 16 100 kWh/år

   Elkostnad: 4 900 kr/år

   Vatten & avlopp: 4 000 kr/år

   Samfällighet: 1 700 kr/år

   Försäkring: 3 000 kr/år

   Vägavg/snö: 1200 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 39 149 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Kostnad för samfällighet avser skötsel av gemensamma grönytor, lekplatser m.m.

   Antal personer i hushållet: 5 st

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder