Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Danske stens gränd 10, Marstrand

Bekvämt boende med attraktivt läge på Koön!

Pris:

5 500 000 kr

Som utgångspris

Radhus - Marstrand

Rum: 3 rok varav 1-2 sovrum

Typ: 1 ½ plan med källare

Byggår: 1981

Boarea: 121 m2

Tomtarea: 191 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

På vackra Koön, Marstrand erbjuds möjligheten till ett rymligt och lättskött boende i bekvämt format. Radhus om 1,5-plan utöver både källare och vind som ger möjligheten att inreda ytterligare levnadsytor. Genomgående välskött ute som inne, renoverat under 90-talet av dess nuvarande ägare och därefter löpande förfinat genom åren. Skyddat återvändsläge utan någon biltrafik invid huset och inte minst en mycket åtråvärd baksida. Skyddad från blåst och insyn i ett soligt sydvästläge där man från berget kan blicka ut över inloppet och få Marstrandsön på första parkett. Underhållsfri trädgård med berg, planteringar och inte minst ett växthus gemensamt med grannen. Ljus och öppen planlösning, möjlighet till flera sovrum och två kompletta badrum tillsammans med mycket förvaring. Garageplats i gemensam länga samt ytterligare en parkering finns, båda belägna nära huset. Att bo på Koön och den omedelbara närheten till Marstrands vackra miljöer och rika historiearv är få förunnat. Inte minst när man samtidigt omges av badmöjligheter från stränder och klippor tillsammans med välbesökta restauranger, fik och barer i en minst sagt genuin miljö. Ett myllrande seglarmecka med en av Bohusläns största gästhamnar. Här finns även mataffär (med beställningsmöjlighet från systembolaget), Marstrands havshotell, vårdcentral, apotek och förskola. Marstrandsexpressen gör kommunikationerna smidiga tack vare möjligheten för direktbuss till centrala Göteborg.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Robin Bergendahl

  Fastighetsmäklare

  Fastighetsmäklare Gård & lantbruk

  Mobil: 0760-172805

  robin.bergendahl@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Yvonne Karlsson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0704-241625

  yvonne.karlsson@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entré

   Rymlig entréhall med avhängningsmöjligheter. Till höger finns flera garderober där det i en av dem står tvättmaskin och torktumlare. Detta utrymmet har tidigare varit en separat tvättstuga med egen entré. Dörren finns kvar och syns på utsidan men på insidan har man satt igen med en vägg. Parkettgolv som fortsätter in i köket utan trösklar.

   Kök

   Arbetskök i öppen planlösning med tilltagna ytor och gott om arbetsbänkar samt förvaring. Kyl och frys i fullhöjd, ugn och micro i arbetshöjd samt diskmaskin. Ekbänkar som övergår till bardel med sittmöjligheter och halvväg som separerar utrymmet mot matplatsen.

   Vardagsrum

   Ljust och öppet med möjlighet till såväl större sittgrupp och matplats. Ekparkett i holländsk läggning. Utgång till baksidans uteplats.

   Badrum

   Helkaklat badrum på entréplan med golvvärme (el). Dusch, toalett och tvättställ.

   Allrum

   Allrum en trappa upp. Ljust laminatgolv som även finns i sovrummet. Rummet går att skilja av för att skapa ett separat sovrum.

   Sovrum

   Större sovrum med plats för dubbelsäng. Skjutdörrar in till stor klädkammare (tidigare sovrum) med komplett inredning och heltäckningsmatta.

   Badrum

   Helkaklat badrum en trappa upp med takfönster. Hörnbadkar, tvättställ och vägghängd toalett. Bastu.

   Uteplats/Balkong

   Uteplats vid entrén, läge sydost. Uteplats mot baksidan, läge sydväst.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 ½ plan med källare

   Byggår

   1981

   Boarea

   121m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2020-08-31
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 115 kWh/m2 och år
   Energiprestanda Primärenergital: 201 kWh/m2 och år

   Fasad

   Trä

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glas

   Bjälklag

   Trä

   Utvändigt plåtarbete

   Lackerad plåt

   Grundmur

   Betong

   Tak

   Betongpannor

   Grundläggning

   Källare med platta på mark och delvis krypgrund

   Uppvärmning

   Elpanna till vattenburna radiatorer

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   TV

   Antenn.

   Bredband

   ADSL. Fibernät finns i området, kontakta Kungälv Energi för mer information.

   Övrigt om byggnad

   Golvvärme (el) i badrummen.

   Fastighetsbeteckning

   Marstrand 88:5

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   191m2

   Övrigt om tomt

   Naturtomt med uppväxta buskar och planteringar. Växthus gemensamt med grannfastighet.

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten och avlopp.

   Parkering

   En garageplats med motordriven port. En parkeringsplats på gemensam yta för samfälligheten. Allmänna p-platser i nära anslutning till området.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Kungälv Marstrand GA:3 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

   Last: Officialservitut Tillträde, 14-MAR-907.2

   Förmån: Officialservitut Tillträde, 14-MAR-907.1

   Planbestämmelser

   Stadsplan Stadsplan

   Koön/Marstrand

   Allmänt om området

   Marstrand och Koön är en charmig del av vår härliga västkust, fylld av liv hela sommarsäsongen. Vintertid finner ni lugn och ro. Ön är känd över hela världen för sina seglingsevent och sin historia. Här finner ni både åretruntboende och semsterfirare. Här finns allt man önskar i ett mindre samhälle, fina promenadsträckor i naturmiljö och bland charmiga husknutar. Salta bad från både stränder och klippor. Restauranger, fik och barer belägna i trevlig genuin miljö. Ni finner mataffär (med beställningsmöjlighet från systembolaget), vårdcentral och apotek. Hamnen erbjuder plats för båtälskare och kommunikationerna är goda! På Hedvigsholmen finns bostadsrätter i klassiskt byggda trähus med grönskande innergårdar och med gångavstånd till badplats.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Danske stens gränd 10, Marstrand

   Kommun: Kungälv

   Område: Koön/Marstrand

   Boendeform: Radhus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 5 500 000 kr
   som utgångspris

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 3 473 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 734 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 1 739 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 10 st om totalt 2 064 000 kr

   Driftkostnad: 43 500 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 18 000 kr/år

   Elförbrukning: 20 000 kWh/år

   Elkostnad: 7 000 kr/år

   Vatten & avlopp: 12 000 kr/år

   Samfällighet: 4 000 kr/år

   Övrigt: 2 500 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 51 849 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Kostnad till samfällighet avser upplåtande av garage- och parkeringsplats, inkl. underhåll av byggnad, sophämtning och skötsel av vägar samt grönytor. Vid deltagande på de två årliga skötseldagarna utgår 500 kr på avgiften. Övrigt avser en årlig avsättning till samfällighetens underhållsfond.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Liknande bostäder