Norsesundsvägen 141, Alingsås

4 590 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Drängsered 1:285

  Adress

  Norsesundsvägen 141 - Alingsås

  Kommun

  Lerum

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2017-2018

  Tomtarea

  944m2 - Friköpt

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Norsesund

  Tillträde

  27-06-2019

  Pris

  4 590 000 kr

  0 kr/m2

  Nybyggd 1-plansvilla i Norsesund

  Nu har ni möjlighet att köpa en mycket gedigen enplansvilla med högt och naturnära läge i populära Norsesund, mitt emellan Lerum och Alingsås. Här finner ni vardagsrum och kök i öppen planlösning med panoramafönster ut mot stor altan och trädgård som övergår i naturen. Det finns två stora, helkaklade badrum och tre rymliga sovrum. Bilen får sin egen plats i en carport med förrådsdel. Här har man nära till flera badsjöar och gångavstånd till Norsesunds station med en mycket populär restaurang samt pendeltåg som tar dig in till Göteborg på ca 30 minuter. Välkomna att kontakta fastighetsmäklare Martin André för att boka er till visningen!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉHALL Välkomnande entréhall med svart klinkersgolv invid entrén och parkett i resterande del av hallen. TVÄTTSTUGA Tvättstugan är belägen precis vid entrédörren och har klinkergolv och ljusa väggar. Rummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, tvättho och bra arbetsytor. BADRUM Husets första badrum ligger i anslutning till entrén och har ett klinkersgolv och kaklade väggar. Utrustat med duschplats, toalett och tvättställ med kommod. FÖRRÅD/ARBETSRUM Vid entréhallen finns det ett förråd, med parkettgolv och fönster, som även passar bra som arbetsrum. VARDAGSRUM & KÖK Stort och härligt rum som inrymmer vardagsrum och kök och som inbjuder till många trevliga stunder. Här kan du stå i köket och laga middag samtidigt som du umgås med dina vänner i soffan. Hela rummet har ett fint parkettgolv och ljusa väggar samt ett stort fönsterparti med panoramafönster och utgång till altanen. För den extra myskänslan finns en braskamin. Köket har skåp och luckor från Marbodal. Maskinerna består av kyl och frys i fullhöjd, inbyggd ugn, inbyggd mikrougn samt spishäll och fläkt. SOVRUM Sovrum om 11,9 kvm, med parkettgolv och ljusa väggar. SOVRUM 3 Sovrum om 11,9 kvm, med parkettgolv och ljusa väggar. BADRUM Husets andra och största badrum ligger vid sovrumsavdelningen och har klinkergolv och kaklade väggar. Rummet inrymmer badkar, dusch, badrumsmöbel med tvättställ och spegel. SOVRUM Det största sovrummet är 12 kvm och har parkettgolv stor klädkammare och utgång till altanen.

  Tomt

  Tomtarea 944 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017-2018

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump samt braskamin

  Uteplats/Balkong

  Stor altan i västerläge.

  Bilplats

  Carport vid sidan av huset.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Avtalsservitut: Va-Ledningar, D201900089422:1.1

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  4930 kr / år

  Driftkostnad:

  34 000 kr/år

  Försäkring:

  5 000 kr/år

  Elkostnad:

  24 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  2 500 kr/år

  Renhållning:

  2 000 kr/år

  Sotning:

  500 kr/år

  Total driftkostnad:

  34 000 kr/år

  Kommentar:

  I elkostnaden ingår även uppvärmningen. Observera att driftkostnaderna endast är uppskattade och att verkliga kostnader kan komma att avvika från dessa.

  Taxeringsvärde:

  493 000 kr varav mark 493 000 kr

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Byggår:

  2017-2018

  Tomtarea:

  944m2

  Grund:

  Betongplatta

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Papp

  Plåtarbete:

  Alu. zink

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump samt braskamin

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor