Orrvägen 11, Floda

4 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Drängsered 2:111

  Adress

  Orrvägen 11 - Floda

  Kommun

  Lerum

  Typ

  1 plan i souterräng

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1993

  Boarea

  131m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  87m2

  Tomtarea

  2 050m2 - Friköpt

  Rum

  7 rok varav 5 sovrum

  Utgångspris

  4 500 000 kr

  34 351 kr/m2

  Trivsam villa i Floda

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Trivsam villa i ett plan med suterräng våning. Här bor man fritt och insynsskyddat längst in på återvändsgata. Huset har stort härligt vardagsrum, 4-5 sovrum, trivsamt kök och gott om förvaring i suterräng planet. Nära till förskola, skola, kommunikationer och bad i Sävelången.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Nedre plan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Välkommen in den trevliga hallen med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Till vänster om entrén finner vi köket med gott om förvaring i skåp med luckor av björk och vitt kakel över bänkar av granit. Köket är utrustat med häll, diskmaskin, inbyggd micro och ugn. Hel kyl och frys. Från köket når vi tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och praktisk tvättho. Här finns även dusch med wc. Från hallen möts du av det stora vardagsrummet med trevligt burspråk som ger ett härligt ljus. Här finns gott om plats för soffor och även sitta och njuta av brasans mysiga sken. Utgång till altanen i väster och trädgården med fina gräsmattor. De två första sovrummen når man från vardagsrummet. I båda sovrummen finns plats för säng och skrivbord. Den mer separata delen i huset med ytterligare två sovrum. Det stora förändra sovrummet med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i garderobsvägg och det lite mindre sovrummet som även det har plats för säng och skrivbord. Här finner vi det stora badrummet med badkar,

  Tomt

  Trevlig trädgårds tomt med fin gräsmatta

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1993

  Uppvärmning

  El - luftburen värme med återvinning

  TV

  Fiber är installerat

  Uteplats/Balkong

  Balkong som följer huset som ger en rad trevliga platser att sitta vid. Altan i väster med plats för det stora sällskapet

  Bilplats

  Här finns två bra p-platser

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Lerum Floda GA:26

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  31 204 kr/år

  Försäkring:

  4 000 kr/år

  Uppvärmning:

  17 258 kr/år

  Vatten/avlopp:

  7 846 kr/år

  Renhållning:

  2 100 kr/år

  Total driftkostnad:

  31 204 kr/år

  Pantbrev:

  4 st om totalt 1 844 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 334 000 kr varav mark 990 000 kr

  Värdeår:

  1993

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1993

  Tomtarea:

  2 050m2

  Grund:

  Leca-sten

  Grundmur:

  Betong

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Stående träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  El - luftburen värme med återvinning

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor