Stakebergsvägen 122, Stenkullen

3 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Tollestorp 3:26

  Adress

  Stakebergsvägen 122 - Stenkullen

  Kommun

  Lerum

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2007

  Boarea

  138m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  1 236m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Utgångspris

  3 950 000 kr

  28 623 kr/m2

  Stenkullen - Fint enplanshus på högt läge och naturskönt läge

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till detta mycket välbyggda enplanshus med högt och naturnära läge. Stor härlig tomt med sol mest hela dagen. Huset har ett stort rymligt vardagsrum med plats för soffor och matsalsbord. Fyra mycket bra sovrum. Stort och rymligt badrum med både dusch och bubbelbadkar. Huset har en trevlig altan som solen når från morgon och kväll Carport med ett bra förråd att förvara både cyklar och trädgårdsredskap i.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Via den vackra stensatta trädgårdsgången som fortsätter utmed huset så kommer vi till husets entré. Här finner vi en mycket välkomnade hall med praktisk klinker direkt innanför dörren. Till vänster har vi bra med yta för avhängning av ytterkläder och skor. Från hallen når vi köket och vardagsrummet som är halvöppen planlösning. Köket med mycket trevlig inredning. Många fina detaljer med vackra vita trä- och vitrinluckor. Fin mosaik över mörkgrå köksbänkar. Spis med häll och ugn är placerad i köksö som är vänd mot matplatsen, vilket ger trevlig kontakt med sina gäster när man lagar mat. Takhängd fläkt i färgen vit. Matplatsen rymmer ett stort sällskap och är placerad i burspråket mot husets entrésida. Köket är mycket välplanerat och har gott om förvaring och arbetsyta. Från köket når vi tvättstugan. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torkskåp. Här finns även en tvättho och gott om förvaring i skåp och garderober. På golvet i tvättstugan ligger det praktiskt klinkergolv som passar bra när man även har groventré och utgång till trädgården. Från tvättstugan når vi även det mindre badrummet med klinker och kakel. Duschhörna, handfat och wc. Vardagsrummet som inbjuder till att umgås i stora sällskap med plats för både soffa och matbord om man så önskar. Den trevliga kaminen som sprider både värme och trevnad från sin plats. De stora fönstren som ger vackert ljus och dörren som leder dig till altanen med sol på morgon, middag och kväll.Från vardagsrummet når vi ett sovrum med plats för säng och skrivbord och som även det har ingång till det mindre badrummet. Till höger om hallen finner vi huset övriga tre sovrum. Två något mindre och det stora föräldrasovrummet med garderobsvägg med förvaring. Ytterligare förvaring finns i den praktiska klädkammaren. Badrummet som är helkaklat och klinker på golvet. Är utrustat med både badkar med bubbelfunktion och en stor härlig takdusch och praktiska glasdörrar. Kommod med handfat och wc. Hela huset har underliggande vattenburen golvvärme under de vackra ekgolven.

  Tomt

  Stor och härlig tomt med både gräs och berg.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Carport med förråd

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2007

  Uppvärmning

  IVT Frånluftsvärmepanna

  Bredband

  Fiber är på gång i området.

  Uteplats/Balkong

  Altan efter husets baksida som ligger i öster. Solen når uteplatsen morgon, middag och kväll kommer den åter.

  Bilplats

  Carport med förråd. Här finns plats för minst tre bilar.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Lerum Tollestorp GA:1, Gemensamhetsanläggning: Lerum Tollestorp GA:2, Samfällighet: Lerum Tollestorp S:1 Last: Ledningsrätt Starkström, 1524-405.2

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  21 142 kr/år

  Försäkring:

  4 702 kr/år

  Elkostnad:

  4 000 kr/år

  Uppvärmning:

  8 500 kr/år

  Vatten/avlopp:

  2 250 kr/år

  Samfällighet:

  1 690 kr/år

  Total driftkostnad:

  21 142 kr/år

  Personer i hushållet:

  2 st

  Pantbrev:

  3 st om totalt 2 575 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 380 000 kr varav mark 501 000 kr

  Värdeår:

  2007

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  2007

  Tomtarea:

  1 236m2

  Grund:

  Platta på mark

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Stående träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  IVT Frånluftsvärmepanna

  Vatten/avlopp:

  Vatten är djupborrad brunn ägt i samfällighet. Avlopp är gemensamt avlopp med tre trekammarbrunn med infiltration.

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  122 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-06-04

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor