Objektbild

Inspektorsvägen 7, Lilla Edet

Pris:

2 950 000 kr

Friliggande villa - Lilla Edet

Rum: 7 rok varav 4-5 sovrum

Typ: 1 ½ plan

Byggår: 1973

Boarea: 139 m2

Tomtarea: 682 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

FÖRSPRÅNG! Varmt välkomna till Inspektorsvägen 7! Här finner du en 1 ½ -plans villa med vidbyggt garage, stort uterum om ca 42 kvm med anslutande trädäck i västerläge samt en härlig trädgård med gräsmatta, planteringar och stenlagd framsida. Stor grusad uppfart med plats för flertalet bilar, och förrådsmöjligheter både i anslutning till garaget samt ett fristående förråd med tillhörande altan. Bostaden inrymmer ett entréplan med ett ljust kök (2014) och separat matplats, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, helkaklat badrum, ett sovrum med egen utgång till uterummet samt en Walk-In-Closet. Övre plan med tre sovrum, ett badrum samt härligt allrum med takfönster. Huset fick ny Marmoroc-fasad under 2013/2014, uterummet byggdes ca 2009 samt nya fönster och altandörrar från ca 2010. Fiber finns indraget. För mer information eller visningsförfrågan om denna villa, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Angelica Almqvist, angelica.almqvist@lansfast.se

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Angelica Almqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0731-52 19 81

  angelica.almqvist@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Nathalie Wessling

  Blivande fastighetsmäklare

  Mobil: 0768-54 77 85

  nathalie.wessling@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   -ENTRÉPLAN-

   Hall

   Varmt välkomna till Inspektorsvägen 7. Du välkomnas av en härlig veranda som sedan tar dig vidare in till en ljus hall med bra avhängningsmöjligheter för hela familjen i en stor speglad skjutdörrsgarderob. Ljust laminatgolv på golvet med vitmålad träpanel på väggarna. Här finns även trappan upp till övervåningen.

   Matplats

   Genomgående laminatgolv på golvet samt vitmålade väggar i både matplats och kök. Trevligt ljusinsläpp tack vara de två stora fönstren!

   Kök

   Vitt fräscht kök från Ikea (2014) med vita köksluckor samt stänkskydd i svart kakel ovanför den mörka arbetsbänken. Utrustat med varmluftsugn (Electrolux) inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll (Electrolux), spisfläkt, kyl och frys (Siemens, 2016) samt diskmaskin (Electrolux) . Här finner du även utgång till det inbyggda uterummet!

   Vardagsrum

   Här får man mycket naturligt ljus tack vare de stora fönsterpartierna! Vitmålade väggar och laminatgolv finns på golvet.

   Sovrum

   Ljust och fräscht med vita väggar och laminatgolv samt vita skjutdörrsgarderober. Här har man egen utgång till uterummet.

   Walk in closet/Sovrum

   Används idag som stor walk in closet med gott om plats för alla kläder. Går att göra om till sovrum eller kontor.

   Badrum

   Badrummet har praktiskt delats av där den första halvan ter sig som en tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, varav en kombimaskin. Här finns gott om plats för förvaring och sortering i hyllor och skåp. Längre in i badrummet finns toalett, tvättställ med spegelskåp och badkar. Rummet är inrett med ljust kakel på väggarna med genomgående bård samt vitt klinker på golvet. Fondvägg i mörkt kakel.

   -ÖVRE PLAN-

   Allrum

   Vitmålade väggar med snedtak och härliga takfönster. På golvet finner man ett laminatgolv.

   Sovrum

   På övre plan finner vi tre av de fyra sovrummen. Dessa går alla i trevligt ljusa väggar och med laminatgolv i träimitation på golvet. Kattvind och snedtak finns i rummen och de är utrustade med nya dörrar.

   WC

   Renoverat 2011. Helkaklat i vitt med svarta detaljer. Svart klinker på golvet. Utrustat med dusch med glasvägg, tvättställ och toalett. I badrummet finns även ett svart skåp samt ett spegelskåp ovanför tvättstället.

   -UTEPLATS-

   Altan

   Bostaden är försedd med ett mycket gediget inbyggt uterum i västerläge som ter sig som ett extra rum större delen av året samt en öppen altan. På fastigheten finns även ett separat förråd med altan.

   Uteplats/Balkong

   Stort inbyggt uterum i västerläge, om ca 42 kvm. I anslutning till detta finns en altan i västerläge samt en uteplats i anslutning till förrådet.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 ½ plan

   Byggår

   1973

   Boarea

   139m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2021-05-18
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 75 kWh/m2 och år
   Energiprestanda Primärenergital: 135 kWh/m2 och år

   Fasad

   Marmoroc fasadsten

   Stomme

   Träregelstomme

   Fönster

   3-glasfönster isoler

   Grundmur

   Betongsten och betonggjutning

   Tak

   Eternittak

   Grundläggning

   Krypgrund

   Uppvärmning

   Luft/luftvärmepump. Elradiatorer

   Ventilation

   Självdrag

   Renoveringar

   2009 - uterum byggdes. 2010 - byttes alla fönster och fönsterdörrar (ej takfönster). 2013-2014 - ny fasad. 2014 - nytt kök. 2018 - ny luft/luft-värmepump.

   Bredband

   Fiber

   Övriga byggnader

   Förrådsbyggnad med marmoroc-fasad och plåttak.

   Fastighetsbeteckning

   Räfsan 7

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   682m2

   Övrigt om tomt

   Gräsmatta. Planteringar med vackra blomster, buskar och träd. En häck som avskiljer tomten mot grannarnas. Samt stenlagd framsida, i anslutning till entrén.

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Grusad uppfart samt stort vidbyggt garage om ca 20 kvm med elport.

   Planbestämmelser

   Stadsplan

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Inspektorsvägen 7, Lilla Edet

   Kommun: Lilla Edet

   Område: Götaslätten

   Möjligt tillträdesdatum: Tidigast juli 2022

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 2 950 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 1 734 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 413 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 321 000 kr

   Taxeringsår: 2021

   Pantbrev: 10 st om totalt 947 722 kr

   Driftkostnad: 38 577 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elförbrukning: 12 368 kWh/år

   Elkostnad: 21 953 kr/år

   Vatten & avlopp: 16 624 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 524 kr (totalt 47 101 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Elkostnaden avser även kostnaden för uppvärmning. I VA-kostnaden är även sophämtning inkluderat.

   Antal personer i hushållet: 5 st

   Karta & område

   Trollhättan

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Föreningsgatan 18 i Trollhättan, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Trollhättan!

   Läs mer

   Bobutiken i Trollhättan

   Hitta din mäklare i Trollhättan

   Liknande bostäder