Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Tulebo strandväg 139, Kållered

Unik villa i toppskick ett stenkast från Tulebosjön!

Pris:

5 795 000 kr

Friliggande villa - Kållered

Rum: 5 rok varav 3 sovrum

Typ: 2 ½ plan i souterräng

Byggår: 2007

Boarea: 125 m2

Biarea: 70 m2

Tomtarea: 1 101 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

På ett av Kållereds mest attraktiva lägen finns nu möjligheten att förvärva denna unika bostad i både utseende och stil. Förutom löpande underhåll har denna friköpta villa, anno 2007, i stor mån förädlats. Detta med diger omsorg och hög detaljfinish efter nybyggnationens färdigställande. Exempelvis har värmesystem och tak bytts och kommunalt V/A samt fiber har tillkommit. Här i området trivs de boende förträffligt bra vilket man med lätthet kan förstå men även notera via de tidigare få antal försäljningarna. På Tulebo Strandväg 139 finner ni det mesta för familjens behov. Tydlig och lättskött tomt med en praktisk stensättning och en väl tilltagen altan som sträcker sig runt huset samt ett gediget garage med högt i tak och praktfulla garagedörrar. Huset erbjuder bl.a. en trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum med ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, två badrum samt tre fullstora sovrum. Här köper man sig ett naturnära och harmoniskt boende, utan att behöva förlora närheten till varken service, skolor eller kommunikation. Fastigheten erbjuder lugnet runt Tulebosjön med skridskoåkning på vintern och bad eller fiske på sommaren men har ändå fördelaktiga pendlingsmöjligheter. Från bostaden tas bussen några få stationer till Kållered centrum. Därefter tar pendeln dig vidare mot såväl Göteborg som Kungsbacka centrum. Önskas så kan bilen parkeras gratis på pendelparkeringen. Området erbjuder en uppsjö av naturupplevelser som naturen utmed Bohusleden alternativt bad, fiske och joggingturer kring Tulebosjön. Detta endast ett stenkast ifrån bostaden. Föreningslivet är brett med möjligheten till sportaktiviteter genom Kållered Sportcenter med ishall, fotbollsplaner och simhall. Även ridskola, golf, mountainbike samt trail-running är aktiviteter att utforska. Dagligvaruhandel löser man med lätthet i Kållered Centrum där lättare utbud finns av affärer och service. På kort avstånd hittas annars optimalt utbud i Kållereds Köpstad med allt från Ikea till Systembolaget. För den inredningsintresserade har man nära till Östling och Schedins i det gamla Spinneriet i Lindome. Häromkring kan även den matlagningsintresserade köpa närproducerat kött på Gödebergs Gårdsbutik. Har ni för avsikt att kunna slappna av efter inflytt till er nya bostad? På Tulebo Strandväg 139 är det bara att flytta in! Varmt välkommen med ert intresse!

Läs mer

Pris

5 795 000 kr

Budgivning pågår

kontakta mäklaren för mer information om aktuella bud.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Extra kontaktperson

  Lisen Hammar

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0762-13 70 45

  lisen.hammar@lansfast.se
  Planritning
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Kök

   Platsbygg kök med vitvaror enligt följande : Spis (Miele 2010), ugn (Electrolux 2018), micro (Electrolux 2010), spisfläkt (Miele 2010), Diskmaskin (Electrolux 2010), Kyl (Electrolux 2010), Frys (Electrolux 2010)

   Tvättstuga

   Torktumlare (Bosch 2010), Tvättmaskin (Bosch 2010).

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 ½ plan i souterräng

   Byggår

   2007

   Boarea

   125m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Biarea

   70m2

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2017-08-23
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 176 kWh/m2 och år

   Fasad

   Tegel

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glas

   Bjälklag

   Trä

   Grundmur

   Leca-sten

   Tak

   Betongpannor

   Grundläggning

   Isolerad platta på mark

   Uppvärmning

   Luft-Vatten värmepump (Golvvärme på nedre plan samt badrum övre plan)

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Renoveringar

   2016 - Badrummet renoverades (Fackman, kvalitétsdokument finns). 2018 - Värmepanna med vattenberedare byttes. 2018 - Ytskikt målning tak i vard, sovrum och kök. 2018 - Målning och betsning av trappa. 2018 - Påkoppling av kommunalt V/A. 2018 - Påkoppling fiberoptik. 2018 - Nya garderober samt walk-in-closet. 2019 - Markläggning av stentrappa och kantsten. 2020 - Taket byttes (Fackman Leinar på taket)

   TV

   Fiberoptik

   Bredband

   Fiberoptik

   Övriga byggnader

   Till bostaden hör ett garage, storlek större med plats för både bil och förvaring. Öppet hela vägen till nock och ståtliga garagedörrar finnes.

   Fastighetsbeteckning

   Backen 2:55

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   1 101m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten och avlopp. Tidigare djupborrad brunn finns kvar men är urkopplad.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Mölndal Backen GA:2

   Planbestämmelser

   Byggnadsplan

   Tulebo

   Allmänt om området

   Det de boende brukar uppskatta mest med boendet i Tulebo är att man verkligen bor mitt i händelsernas center. Här bor man verkligen med närhet till allt. Naturen utmed Bohusleden, ett dopp i Tulebosjön och inte minst det breda utbudet av föreningsliv och möjligheten till sportaktiviteter så som fotboll, golf, mountainbike, trailrunning och skridskor. Skolor och dagis där lärarna visar stort engagemang ligger en kort promenad bort och området i sig har den där härliga känslan av "Barnen i Bullerbyn". Mycket trevliga grannar som alltid ställer upp för varandra, barn i alla dess åldrar.

   Kommunikation

   Kommunikationerna är goda till såväl Kungsbacka som Göteborg. Här finner man såväl bussar som pendeltåg.

   Tjänster i området

   Dagligvaruhandel löser man med lätthet i Kållereds Köpstad där man även hittar t.ex. gym. Pizzerior och restauranger ligger max fem minuter bort med bilen, och för den inredningsintresserade har man nära till såväl Ikea som Östling och Schedins i det gamla Spinneriet i Lindome. Häromkring kan även den matlagningsintresserade köpa närproducerat kött på Gödebergs Gårdsbutik.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Tulebo strandväg 139, Kållered

   Kommun: Mölndal

   Område: Tulebo

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 5 795 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 3 342 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 2 530 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 812 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 3 st om totalt 4 100 000 kr

   Driftkostnad: 51 623 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elförbrukning: 18 440 kWh/år

   Elkostnad: 30 655 kr/år

   Vatten & avlopp: 4 770 kr/år

   Sotning: 413 kr/år

   Renhållning: 3 393 kr/år

   Försäkring: 6 400 kr/år

   Vägavg/snö: 100 kr/år

   Övrigt: 5 892 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 59 972 kr)

   Kommentar till driftkostnad: -Övrig kostnad avser larm från Verisure. Valbart att ta över för köpare. -Kostnad för el inkluderar uppvärmning

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Mölndal

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Frölundagatan 35D i Mölndal, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Mölndal!

   Läs mer

   Bobutiken i Mölndal

   Hitta din mäklare i Mölndal

   Liknande bostäder