Skenevägen 2, Överlida

1 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Lida 2:34

  Adress

  Skenevägen 2 - Överlida

  Kommun

  Svenljunga

  Typ

  2 plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1939

  Boarea

  150m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  60m2

  Tomtarea

  1 174m2 - Friköpt

  Rum

  6 rok varav 3-4 sovrum

  Område

  Överlida

  Utgångspris

  1 295 000 kr

  8 633 kr/m2

  Centralt i Överlida ligger detta hus med lokal i entréplan som är lämplig för kontor, restaurang eller annan verksamhet. Övre plan innefattar en lägenhet om 4 rok samt inbyggd balkong. Liten lokal i källarplan. Ytskikt och toaletter samt dusch i entréplan samt källaren är renoverat i början av 2018.

  Ansvarig mäklare

  Marcus Knutsson

  Fastighetsmäklare/Skogsmästare

  076-947 94 61

  marcus.knutsson@lansfast.se Läs mer om Marcus

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Beskrivning

  ENTRÈPLAN LOKAL, laminatgolv och målade väggar. Stora skyltfönster mot gatan samt skjutdörrsparti mot trädgården. Köksdel med klinkers. Spis med ugn, fläkt, diskmaskin och side by side kyl och frys. Spotlights i taket. Toalett med klinkers, WC samt handfat. VILORUM/KONTOR, målade väggar och matta på golvet. _________________________________________________________________________________________________________________ ÖVRE PLAN LÄGENHET HALL, laminatgolv och målade väggar. Stor möblerbar. KÖK, laminat och målade väggar. Kyl och frys, spis med ugn, fläkt och diskmaskin. SOVRUM 1, laminatgolv och tapet. SOVRUM 2, laminatgolv och tapet. SOVRUM 3, parkettgolv och tapet med fondvägg. VARDAGSRUM, parkettgolv och tapet med fondvägg. TOALETT, kakel och klinkers. Dusch, WC samt handfat med tillhörande möbel och spegel. Spotlights i taket. ___________________________________________________________________________________________________________ KÄLLARE LOKAL, klinkers och målade väggar. Toalett med WC och handfat.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1939

  Uppvärmning

  Fjärrvärme och luft/luft

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  3570 kr / år

  Driftkostnad:

  34 556 kr/år

  Försäkring:

  5 656 kr/år

  Elkostnad:

  10 400 kr/år

  Uppvärmning:

  12 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  6 500 kr/år

  Total driftkostnad:

  34 556 kr/år

  Personer i hushållet:

  5 st

  Pantbrev:

  9 st om totalt 492 000 kr

  Taxeringsvärde:

  476 000 kr varav mark 94 000 kr

  Värdeår:

  1939

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1939

  Tomtarea:

  1 174m2

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Puts

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme och luft/luft

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor