Objektbild

Sörby 5, Sjuntorp

Mycket trivsamt hus med ett härligt läge!

Pris:

2 150 000 kr

Friliggande villa - Sjuntorp

Rum: 4 rok varav 2 sovrum

Typ: 2 plan

Byggår: 1936

Boarea: 154 m2

Biarea: 68 m2

Tomtarea: 1 587 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Varmt välkommen till Sörby 5 och till detta mysiga hus! Här bor du med genomgående stora rum, ett imponerande badrum, härliga uteplatser och ett naturnära läge. Helt ny avloppsanläggning (under sommaren eller tidig höst) samt en luft/vatten-värmepump som ger låga driftskostnader. Sörby 5 är beläget med knappt 4 km in till Sjuntorp samhälle med förskola, grundskola, matbutik etc och ca 1 km ut till E45 och närhet till både Trollhättan, Lilla Edet och Göteborg.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Kajsa Andersson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0721-45 60 44

  kajsa.andersson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Angelica Almqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0731-52 19 81

  angelica.almqvist@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Kök

   Stort och rymligt kök med gott om bänkyta och skåpförvaring. Kökets utförande består av luckor i trä, bänkskiva i laminat, ljust kakel ovan bänkyta och en maskinell utrustning som består av spishäll (-14), spisfläkt, kombinerad kyl/frys i fullhöjd (-15), diskmaskin (-06) samt inbyggd mikro och ugn (-15). Från köket finns en öppning dels mot hallen med också mot matplats och här ligger en plastmatta på golv och tapet på väggar.

   Matplats/Vardagsrum

   Matplats och vardagsrum ligger i fil med varandra vilket genererar en öppen planlösning. Matplatsen ligger vid det vackra burspråket vilket genererar mycket ljusinsläpp tack vare mycket fönster. Vardagsrum med plats för stor soffmöbel. Laminatgolv och tapet.

   Badrum

   Ett riktigt stort och maffigt badrum! Fräscht med klinker och kakel i en snygg färgkombination samt en utrustning som består av badkar, bastu, stor duschhörna, tvättställ med kommod och överhängande spegelskåp, golvvärme (el) och toalett. Badrummet var tidigare ett sovrum som byggdes om av tidigare ägare 2010.

   Tvättstuga/Duschrum

   Tvättstuga /Duschrum som idag endast används som tvättstuga. Plastmatta på golv och väggar och här står tvättmaskinen (-11), torktumlaren (-15). Detta var husets badrum innan det nuvarande byggdes och duschblandare och golvbrunn finns för den som vill utnyttja duschmöjlgheter.

   Hall

   Riktigt stor och välkomnande hall med laminatgolv och tapet på väggar. Från hallen når du trappan upp till övervåningen, trappa ned till källaren samt öppning mot badrum, vardagsrum, kök och tvättstuga/duschrum.

   Övervåning

   Allrum

   Stort och härligt allrum med fint parkettgolv, fondtapet och tapet. Rummet är rymligt och inbjuder till flera olika möblemang.

   Sovrum 1

   Stort och härligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter via flera garderober samt utgång till balkongen i härligt söderläge. Här ligger ett laminatgolv och tapet på väggar.

   Sovrum 2

   Ytterligare ett stort sovrum med utgång till balkong och bra förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. Här ligger ett ljut laminatgolv samt dels vitmålad bröstpanel och tapet på väggar.

   Hall

   Direkt när du kommer upp för trappan möts du av hall som idag används som kontor. rån hallen finns öppning mot allrummet, WC och sovrum 1 och härifrån finns även öppning till balkongen vid husets baksida (norrläge).

   Källare

   Praktisk källare med gott om förvaringsmöjligheter. Här finns flera förrådsutrymmen, pannrum med tvättmaskin, garage och ett delvis inrett rum.

   Uteplats/Balkong

   Stor balkong i söderläge. Mindre balkong i norrläge. Altan i flera väderstreck.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plan

   Byggår

   1936

   Boarea

   154m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Biarea

   68m2

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2012-07-31
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 69 kWh/m2 och år

   Fasad

   Trä

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glas och 2-glas

   Tak

   Betongpannor

   Grundläggning

   Källare

   Uppvärmning

   Luft/Vatten-värmepump

   Ventilation

   Självdrag

   TV

   ADSL

   Bredband

   ADSL (Fiber finns i gatan)

   Övrigt om byggnad

   Bygglov för ny avloppsanläggning inväntas. Så snart det är klart ska en ny avloppsanläggning (slamavskiljare med biomodulsbädd) installeras.

   Övriga byggnader

   Uthus med förvaringsmöjligheter.

   Fastighetsbeteckning

   Sörby 7:4

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   1 587m2

   Övrigt om tomt

   Trädgårdstomt

   Vatten/avlopp

   Djupborrad brunn Slamavskiljare med biomodulsbädd.

   Parkering

   Mindre garage i källare. Plats för flera bilar vid uppfarten.

   Sjuntorp

   Allmänt om området

   Sjuntorp är ett område som ligger i Trollhättans södra del. Området består till största del av friliggande villor och erbjuder närhet till flertalet natursköna strövområden. Närheten till badsjö, skolor, förskolor och lekplatser har gjort området är ytterst populärt för barnfamiljen. Ridskolan NÄRK, Coop konsum och pizzerior finns. Såväl pendlaren njuter av ett bekvämt läge då 45.an ligger inom behagligt avstånd.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sörby 5, Sjuntorp

   Kommun: Trollhättan

   Område: Sjuntorp

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 2 150 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 1 167 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 949 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 218 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 6 st om totalt 1 238 000 kr

   Driftkostnad: 23 300 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 11 500 kr/år

   Elkostnad: 4 500 kr/år

   Vatten & avlopp: 4 200 kr/år

   Försäkring: 3 000 kr/år

   Vägavg/snö: 100 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 524 kr (totalt 31 824 kr)

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Trollhättan

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Föreningsgatan 18 i Trollhättan, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Trollhättan!

   Läs mer

   Bobutiken i Trollhättan

   Hitta din mäklare i Trollhättan

   Liknande bostäder