Budgivning pågår

Ulvövägen 40, Ljungskile

9 000 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Ulvesund 1:159, Ulvesund 1:137 & Ulvesund 1:109

Adress

Ulvövägen 40 - Ljungskile

Kommun

Uddevalla

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1934

Boarea

124m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

10 989m2 - Friköpt

Rum

6 rok varav 3 sovrum

Område

Ulvesund

Utgångspris

9 000 000 kr

72 581 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  ULVESUND - LJUNGSKILE

  Välkommen till en skärgårdsidyll på västkusten! På Ulvesunds allra sydligaste punkt finns denna strandfastighet med cirka 85 meter strandlinje, brygga, bastustuga och bostadsbyggnad med majestätisk havsutsikt åt nordost, söder och sydväst. Med sitt läge, högst upp på berget över havet är platsen väldigt ljus med sol hela dagen och absolut insynsskydd. Totalt är det tre fastigheter som säljs som ett bestånd. Ulvesund 1:159 är 6717 kvm och på denna fastighet finns bostadshus och parkering. Fastigheten omfattas ej av strandskydd. Ulvesund 1:137 är 2547 kvm och här står bastubyggnaden. Denna fastighet omfattas av strandskydd. Ulvesund 1:109 är 1725 kvm och på denna fastighet är bryggan belägen. Denna fastighet omfattas av strandskydd. Fastigheterna uppbringar tillsammans hela 10 989 kvm. Ulvesund ligger 2 km väster om Ljungskile och E6. Ljungskile är ett lugnt och trivsamt samhälle med restauranger, butiker, vårdcentral samt sport- och friluftsliv. Det finns busstation och tågcentral med regelbunden kommunikation. Göteborg nås med bil på cirka 40 minuter och Oslo på strax över 2 timmar.

  Ansvarig mäklare

  Tim Axelsson

  Franchisetagare/Mäklare

  0723-11 14 91

  tim.axelsson@lansfast.se Läs mer om Tim

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning entréplan

  Planlösning övre plan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Skeppsgolv.

  Gäst-WC

  Plastgolv. WC och tvättställ.

  Kök

  Skeppsgolv. Spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt, diskmaskin, mikrougn och vedspis. Kaklad vägg ovanför arbetsytor.

  Vardagsrum

  Parkettgolv. Öppen spis med insats. Luft/luft värmepump.

  Sovrum

  Parkettgolv. Garderobsvägg.

  Allrum övre plan

  Plankgolv.

  Sovrum 1 övre plan

  Plankgolv.

  Sovrum 2 övre plan

  Plankgolv.

  Sovrum 3 övre plan

  Plankgolv. 1 garderob. Utgång till balkong i nordost.

  Badrum övre plan

  Plastmatta på golv och väggar. WC, tvättställ med kommod och bubbelbadkar.

  Tomt

  Tomtarea 10 989 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Bastustuga, förrådsbyggnad och lekstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1934

  Uppvärmning

  Direktverkande el + luft/luft värmepump + eldstad

  Bilplats

  P-plats med plats för 2 bilar.

  Vägbeskrivning

  Sväng av E6 i Ljungskile i höjd med Laxbutiken mot Ulvesund. Efter cirka 2 km sväng vänster vid växthuset. Ta höger i första T-korsning. Följ vägen vägen genom Ulvesunds marina och ta sista avfart mot höger innan gångbro över till Ulvön.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Uddevalla Ulvesund GA:1 Avtalsservitut Väg Mm; Officialservitut Vattenledning Officialservitut Bad-Båt-Och Upplagsplats; Officialservitut Väg, Vattentäkt

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  6 st om totalt 1 000 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 379 000 kr varav mark 1 425 000 kr

  Värdeår:

  1934

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1934

  Tomtarea:

  10 989m2

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Taktegel

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el + luft/luft värmepump + eldstad

  Vatten/avlopp:

  Gemensamt vatten; Djupborrad brunn, kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor