Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kalkstensgatan 2, Ulricehamn

Nyproducerad 2-plans villa i centrala Ulricehamn

Pris:

3 695 000 kr

Friliggande villa - Ulricehamn

Rum: 6 rok varav 4 sovrum

Typ: 2 plan

Byggår: 2021

Boarea: 146 m2

Tomtarea: 747 m2

Nu uppför Trivselhus fem moderna och välplanerade 2-planshus på Kalkstensgatan i centrala Ulricehamn. Huset levereras nyckelfärdigt (inga tillval möjliga) och med en hög standard såsom helkaklade badrum, fullutrustat kök och golvvärme på entréplan. Allt är färdigmålat och inflyttningsklart! Den generösa entrén har en klädkammare som även rymmer t.ex. barnvagn. Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Det övre planet rymmer fyra sovrum och ett allrum – perfekt för den stora familjen eller den som behöver hobby- och/eller arbetsrum. Tomten är grovplanerad och bilderna med altan, gräsmatta och parkering är endast i illustrativt syfte. Beräknad inflytt vecka 16/17 2021. Vid köp tecknas ett köpekontrakt på fastigheten med ett villkor om entreprenadkontrakt. Därefter tecknas ett separat entreprenadkontrakt med Trivselhus för uppförande av huset. I priset ingår tomt och grovplanering av densamma, nyckelfärdigt hus samt anslutningsavgifter för el, VA och fiber. Priset är exklusive lagfart- och pantbrevskostnad. Fastighetsmäklaren ansvarar endast för förmedlingen av fastigheten. Trivselhus har redan från början valt att hålla en hög standard och inga tillval kan göras. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till mäklaren redan idag! I Ulricehamn finns fantastisk natur, där till exempel sjön Åsunden och den unika träningsanläggningen Lassalyckan erbjuder perfekta förutsättningar för ett rikt fritids- och friluftsliv. Ulricehamn är en mindre ort med storstadskänsla och under de senaste åren har staden expanderat och är idag en populär ort med ständig inflyttning. Entreprenörsandan är stark, såväl i näringslivet som i föreningslivet. Här kan du kombinera ett attraktivt boende med goda arbetsmöjligheter.

Läs mer

Pris

3 695 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Martin Lundgren

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-891 19 59

  martin.lundgren@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Ljus och välkomnande hall med gott om plats för förvaring, bland annat i den rymliga klädkammaren som finns i direkt anslutning. Här finns även trappan som leder till övervåningen. Golvet är belagt med tålig klinker med rak sättning i mörkgrått.

   Kök

   Trevligt planerat kök med vita släta luckor och handtag i rostfritt. Bra förvaringsmöjligheter och lättskötta ytor med t.ex. överskåp med takanslutning. Stänkskydd i vitt kakel 10*30 cm med rak sättning. Maskinell utrustning i form av integrerad diskmaskin, induktionshäll med tillhörande rostfri fläktkåpa samt ugn, mikrovågsugn, kyl och frys i rostfritt. Bänkskivor i ljusgrått laminat. Rostfri diskbänk med engreppsblandare och underlimmad diskho. Vitmålade väggar och ekparkett. Utgång till trädgård.

   Matplats/vardagsrum

   Öppen och social planlösning med härligt ljusinsläpp via fönster i flera väderstreck. Vitmålade väggar och ekparkett. Även här finns det utgång till trädgård.

   Badrum/tvättstuga

   Kombinerat badrum och tvättstuga. Wc-stol och vitmålad kommod med två lådor samt spegel med ljusramp ovan handfat. Duschhörna i rundad modell 90*90 cm med klarglas. Vid duschhörna är det helkaklat i vitt kakel 25*40 cm och hela utrymmet har mörkgrått klinkergolv. Tvätt och torktumlare i vitt utförande.

   Överplan - Allrum

   Ljust och praktiskt allrum med hall från vilket du når samtliga rum på övervåningen. Vitmålade väggar och ekparkett.

   Överplan - Sovrum

   Det finns fyra sovrum i varierande storlek. Alla med fönster, garderob, vitmålade väggar och ekparkett.

   Överplan - Badrum

   Helkaklat utrymme med vitt matt kakel 25*40 cm och mörkgrått klinkergolv. Wc-stol och vitmålad kommod med två lådor samt spegel med ljusramp ovan handfat. Duschhörna i rundad modell 90*90 cm med klarglas.

   Överplan - Klädkammare

   För kvadratsmart och praktisk förvaring.

   För mer info och omfattning

   Se Broschyr under Dokument.

   Uteplats/Balkong

   Gräsmatta, häck, trädäck, och grusgångar ingår inte.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plan

   Byggår

   2021

   Kommentar till byggår

   Huset är under uppförande.

   Boarea

   146m2 (Areauppgifter enligt ritningar)

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fasad

   Stående vitmålad träpanel, färdigstruken

   Stomme

   Trä

   Fönster

   Aluminiumbeklädda 3-glasfönster

   Bjälklag

   Trä

   Utvändigt plåtarbete

   Lackerad plåt, Silvermetallic PL45

   Tak

   Betongpannor 2-kupiga, ljusgrå

   Grundläggning

   Betongplatta på mark med golvvärme

   Uppvärmning

   Frånluftsvärmepump, golvvärme entréplan och radiatorer på överplan

   Ventilation

   Mekanisk frånluft med återvinning.Tilluftsventiler

   Bredband

   Fiber

   Fastighetsbeteckning

   Kalkstenen 14

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   747m2

   Övrigt om tomt

   Tomten är grovplanerad

   Vatten/avlopp

   Kommunalt VA

   Parkering

   Asfaltering ingår inte.

   Övrigt

   Det finns många fördelar att köpa nytt. Du slipper fastighetsavgiften de första 15 åren, bara det en besparing på över 125 000 kr. Dessutom har man lägre driftkostnader och ett bra inomhusklimat tack vare högt ställda krav på ventilation.

   Planbestämmelser

   Ändring Av Dp Detaljplan Vattenskyddsområde Fornlämning (1 st)

   Ulricehamn

   Allmänt om området

   Området är lugnt och barnvänligt med blandad bebyggelse av småhus, bostadsrätts- och hyresrättslägenheter. Här bor du i naturskön omgivning med skogen som närmsta granne.

   Kommunikation

   Kvarteret Kalkstenen ligger på gång- och cykelavstånd till Ulricehamns centrum, barnomsorg och skolor. Området ligger inte långt ifrån påfarten till den nya motorvägen som gör det enkelt att pendla till närliggande städer som Borås, Göteborg och Jönköping.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kalkstensgatan 2, Ulricehamn

   Kommun: Ulricehamn

   Område: Ulricehamn

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 3 695 000 kr

   Typ: 210, Småhusenhet, tomtmark

   Taxeringsvärde: 204 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 0 kr

   Taxeringsvärde för mark: 204 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 1 st om totalt 750 000 kr

   Karta & område

   Ulricehamn

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, skogsbruk, kommersiella fastigheter eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 27 i Ulricehamn, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Ulricehamn!

   Läs mer

   Bobutiken i Ulricehamn

   Hitta din mäklare i Ulricehamn

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder