Objektbild

Kalkstensgatan 6, Ulricehamn

Nyproducerad 2-plans villa i centrala Ulricehamn

Pris:

3 695 000 kr

Friliggande villa - Ulricehamn

Rum: 6 rok varav 4 sovrum

Typ: 2 plan

Byggår: 2021

Boarea: 146 m2

Tomtarea: 793 m2

Nu uppför Trivselhus fem moderna och välplanerade 2-planshus på Kalkstensgatan i centrala Ulricehamn. Huset levereras nyckelfärdigt (inga tillval möjliga) och med en hög standard såsom helkaklade badrum, fullutrustat kök och golvvärme på entréplan. Allt är färdigmålat och inflyttningsklart vid tillträde. Den generösa entrén har en klädkammare som även rymmer t.ex. barnvagn. Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Det övre planet rymmer fyra sovrum och ett allrum – perfekt för den stora familjen eller den som behöver hobby- och/eller arbetsrum. Tomten är grovplanerad och bilderna med altan, gräsmatta och parkering är endast i illustrativt syfte. Beräknad inflytt och tillträde kommer att vara augusti 2021. Vid köp tecknas ett köpekontrakt på fastigheten/tomten med ett villkor om entreprenadkontrakt. Därefter tecknas ett separat entreprenadkontrakt med Trivselhus för uppförande av huset. Pris för fastigheten/tomten är 560 000 kr och för huset, enligt entreprenadavtal som tecknas med Trivselhus, 3 135 000 kr. I priset ingår tomt och grovplanering av densamma, nyckelfärdigt hus samt anslutningsavgifter för el, VA och fiber. Priset är exklusive lagfart- och pantbrevskostnad. Fastighetsmäklaren ansvarar endast för förmedlingen av fastigheten/tomten. Trivselhus har redan från början valt att hålla en hög standard och inga tillval kan göras. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till mäklaren redan idag! I Ulricehamn finns fantastisk natur, där till exempel sjön Åsunden och den unika träningsanläggningen Lassalyckan erbjuder perfekta förutsättningar för ett rikt fritids- och friluftsliv. Ulricehamn är en mindre ort med storstadskänsla och under de senaste åren har staden expanderat och är idag en populär ort med ständig inflyttning. Entreprenörsandan är stark, såväl i näringslivet som i föreningslivet. Här kan du kombinera ett attraktivt boende med goda arbetsmöjligheter.

Läs mer

Pris

3 695 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Martin Lundgren

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-891 19 59

  martin.lundgren@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Kalkstensgatan 6 till dig.

   Planritning
   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Ljus och välkomnande hall med gott om plats för förvaring, bland annat i den rymliga klädkammaren som finns i direkt anslutning. Här finns även trappan som leder till övervåningen. Golvet är belagt med tålig klinker med rak sättning i mörkgrått.

    Kök

    Trevligt planerat kök med vita släta luckor och handtag i rostfritt. Bra förvaringsmöjligheter och lättskötta ytor med t.ex. överskåp med takanslutning. Stänkskydd i vitt kakel 10*30 cm med rak sättning. Maskinell utrustning i form av integrerad diskmaskin, induktionshäll med tillhörande rostfri fläktkåpa samt ugn, mikrovågsugn, kyl och frys i rostfritt. Bänkskivor i ljusgrått laminat. Rostfri diskbänk med engreppsblandare och underlimmad diskho. Vitmålade väggar och ekparkett. Utgång till trädgård.

    Matplats/vardagsrum

    Öppen och social planlösning med härligt ljusinsläpp via fönster i flera väderstreck. Vitmålade väggar och ekparkett. Även här finns det utgång till trädgård.

    Badrum/tvättstuga

    Kombinerat badrum och tvättstuga. Wc-stol och vitmålad kommod med två lådor samt spegel med ljusramp ovan handfat. Duschhörna i rundad modell 90*90 cm med klarglas. Vid duschhörna är det helkaklat i vitt kakel 25*40 cm och hela utrymmet har mörkgrått klinkergolv. Tvätt och torktumlare i vitt utförande.

    Överplan - Allrum

    Ljust och praktiskt allrum med hall från vilket du når samtliga rum på övervåningen. Vitmålade väggar och ekparkett.

    Överplan - Sovrum

    Det finns fyra sovrum i varierande storlek. Alla med fönster, garderob, vitmålade väggar och ekparkett.

    Överplan - Badrum

    Helkaklat utrymme med vitt matt kakel 25*40 cm och mörkgrått klinkergolv. Wc-stol och vitmålad kommod med två lådor samt spegel med ljusramp ovan handfat. Duschhörna i rundad modell 90*90 cm med klarglas.

    Överplan - Klädkammare

    För kvadratsmart och praktisk förvaring.

    För mer info och omfattning

    Se Broschyr under Dokument.

    Uteplats/Balkong

    Gräsmatta, häck, trädäck, och grusgångar ingår inte.

    Byggnad

    Byggnadstyp

    2 plan

    Byggår

    2021

    Kommentar till byggår

    Huset är under uppförande.

    Boarea

    146m2 (Areauppgifter enligt ritningar)

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Fasad

    Stående vitmålad träpanel, färdigstruken

    Stomme

    Trä

    Fönster

    Aluminiumbeklädda 3-glasfönster

    Bjälklag

    Trä

    Utvändigt plåtarbete

    Lackerad plåt, Silvermetallic PL45

    Tak

    Betongpannor 2-kupiga, ljusgrå

    Grundläggning

    Betongplatta på mark med golvvärme

    Uppvärmning

    Frånluftsvärmepump, golvvärme entréplan och radiatorer på överplan

    Ventilation

    Mekanisk frånluft med återvinning.Tilluftsventiler

    Bredband

    Fiber

    Fastighetsbeteckning

    Kalkstenen 12

    Allmänt om fastigheten

    Tomtarea

    793m2

    Övrigt om tomt

    Tomten är grovplanerad

    Vatten/avlopp

    Kommunalt VA

    Parkering

    Asfaltering ingår inte.

    Planbestämmelser

    Ändring Av Dp Detaljplan Vattenskyddsområde Fornlämning (1 st)

    Övrigt

    Det finns många fördelar att köpa nytt. Du slipper fastighetsavgiften de första 15 åren, bara det en besparing på över 125 000 kr. Dessutom har man lägre driftkostnader och ett bra inomhusklimat tack vare högt ställda krav på ventilation, isolering och uppvärmning.

    Ulricehamn

    Allmänt om området

    Området är lugnt och barnvänligt med blandad bebyggelse av småhus, bostadsrätts- och hyresrättslägenheter. Här bor du i naturskön omgivning med skogen som närmsta granne.

    Kommunikation

    Kvarteret Kalkstenen ligger på gång- och cykelavstånd till Ulricehamns centrum, barnomsorg och skolor. Området ligger inte långt ifrån påfarten till den nya motorvägen som gör det enkelt att pendla till närliggande städer som Borås, Göteborg och Jönköping.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Kalkstensgatan 6, Ulricehamn

    Kommun: Ulricehamn

    Område: Ulricehamn

    Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

    Ekonomi

    Pris: 3 695 000 kr

    Typ: 210, Småhusenhet, tomtmark

    Taxeringsvärde: 209 000 kr

    Taxeringsvärde för byggnad: 0 kr

    Taxeringsvärde för mark: 209 000 kr

    Taxeringsår: 2018

    Karta & område

    Ulricehamn

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, skogsbruk, kommersiella fastigheter eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 27 i Ulricehamn, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Ulricehamn!

    Läs mer

    Bobutiken i Ulricehamn

    Hitta din mäklare i Ulricehamn

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder